Каталог товаров

Автоматичний полив

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Хмельницкая обл., Хмельницкий
Написать продавцу
Описание товара


Одним із важливих факторів забезпечення нормальної життєдіяльності рослин являється вода, її якість та кількість. Полив необхідний як для фізіологічних, так і біохімічних процесів, що проходять в рослинах. Загально відомо, що найбагатша рослинність розмішена біля води.

Турбота про постійний полив Вашого саду перестане бути обтяжливим, якщо Ви звернетеся до наших фахівців. Ідеальний варіант, звичайно, якщо зробити це ще на етапі будівництва будинку, тоді самий час вибрати і систему поливу.

Напів автоматична система поливу - найпростіше і недороге рішення. Вмикання, вимикання і керування системою здійснюється вручну. Підключаючи послідовно до конекторів короткий шланг, Ви поливаєте всі частини саду.

Керування системою автоматичного поливу здійснюється за рахунок програмування. Датчик вологості блокує систему під час або після дощу, при надлишковій вологості ґрунту або при сильному вітрі.

Дощувачі  підбираються відповідно до типу зрошуваної ділянки, її pol3площі та ґрунту, залежно від тиску в системі водопостачання. Якщо на ділянці вже встановлена напівавтоматична система поливу, ми можемо запропонувати доповнити її необхідною автоматикою, і тоді процес поливу стане комфортнішим. Звичайно, система автоматичного поливу здійснює зволоження ґрунту якісніше.

В залежності від Вашого побажання та прихильності, ми запропонуємо встановити системи автоматичного поливу таких виробників як “TORO”, “Hunter”, ”Rain Bird”, “Gardena” та ін..

Тепер, збираючись у відпустку, можна не турбуватися про рослини - вони будуть у надійних "руках".

Встановивши систему поливу, Ви завжди милуватиметеся зеленим і свіжим садом, радітимете буянню рослин і насолоджуватиметеся красою і чарівним ароматом яскравих квітів.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
США
Производитель
TORO
Назначение
ландшафтный
Особенности
автоматический
Материал
пластик
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти