Каталог товаров

БОРОШНЯНІ СУМІШІ

в наличии
0,00 грн.
Описание товара
БОРОШНЯНІ СУМІШІ

“Хліб ГВАРЕК”

В склад цієї 50% суміші входять такі компоненти як соняшник, насіння льону, подрібнене зерно жита і ячменю, а також оркішева мука. Слід звернути увагу на вміст ОРКІШУ. Оркіш – це старий різновид пшениці. В Європі розповсюдився ще за 2 тисячі років до н. е. В Польщі його вирощували в 8-13 віках, пекли з нього паляниці і навіть палили зерна на каву. Зараз ця зернова рослина знову стає популярною через поживні властивості, якими володіють її складники. Недозріле зерно містить в середньому в 100г: 11,6 г білків, 2,7 г жирів, 62,4 г вуглеводів, 8,8 г клітковини, 1,99 г мінеральних речовин. Зазвичай оркіш використовується для виробництва макаронних виробів, концентратів супів і функціонального харчування. Склад: оркішове борошно, насіння льону, соняшник, висівки ячменю, висівки жита, ячмінне борошно, сіль, пшеничний солод, суха закваска, карамель, покращувач.

paprika

“ПАПРИКА + ЦИБУЛЯ” / “ВЕНГЕРСЬКА”

Суміші „ПАПРИКА + ЦИБУЛЯ” 50% та “ВЕНГЕРСЬКА” 25% є готовими сумішами з смаком і ароматом перцю і цибулі. Своєю оригінальністю завдячують вмісту сухого червоного і зеленого перцю, який покращує не тільки ароматично-смакові властивості та харчову цінність, а ще й надає мякушці привабливого для покупця, апетитного забарвлення. Суміш з паприкою і цибулею використовується для виробництва хліба, а також дрібноштучних виробів, таких як булочки, прецелі, хот-доги, заготовки для піцци. Завдяки своїй оригінальності і витонченості, вироби з цієї суміші знаходять визнання як в клієнтів, які дбають про правильне харчування, так і в гурманів з вибагливим смаком. Неодмінною перевагою наших сумішей є надзвичайна легкість використання.

garbuz

“ХЛІБ ГАРБУЗОВИЙ”

Борошняна суміш “Хліб гарбузовий” є високоякісним 50% міксом для для приготування хлібобулочних виробів. Цей продукт легко розширить Ваш асортимент смачною ароматною випічкою з високим вмістом зерна дині і насіння льону, збагаченою і натурально забарвленою ячмінним солодом.

kukurudza

“КУКУРУДЗЯНА”

50% борошняна суміш ідеально підходить для випікання широкого асортименту кукурудзяних виробів. В її склад входить високоякісне кукурудзяне борошно, збагачене витяжкою з тосканського зілля. Наші вироби є досконалим доповненням щоденної дієти, а легкий аромат зілля дозволяє досягти оригінального незабутнього смаку.

margarita

“ЕКОПІЦЦА” / “МАРГАРИТА”

ЕКОПІЦЦА 100% та МАРГАРИТА 25% – це готові суміші, призначені в основному для виробництва заготовок для піцци. Вони створені з думкою про всіх тих, хто хоче легко і просто розширити свій асортимент. Універсальність сумішей дає можливість виробництва широго асортименту, наприклад, булочок a la pizza, булочок для хот-догів, палочок та інших виробів. Використовуючи ЕКОПІЦЦУ та МАРГАРИТУ, Ви заощаджуєте час, отримуючи продукт високої якості з неповторним смаком. Пакування 10 кг і 25 кг.

shlonzek

“ШЛЬОНЗЕК З ЦИБУЛЕЮ”

Це старанно приготована 25% суміш з додаванням сушених пластівців цибулі. Сильний аромат, а також виразний, характерний смак виробів, отриманих з цієї суміші, забезпечує добрий апетит і вироби добре підходять для легкої перекуски. Суміш можна використати для випічки широкого асортименту: хлібців, булок або багетів. Шльонзек рекомендується всім, хто цінує цікавий і оригінальний смак, а також піклується про раціональне харчування.

zomek

“ЗЬОМЕК”

25% борошняна суміш – основа для виробництва багатозернових хлібобулочних виробів. Завдяки своїй універсальності дозволяє виготовити різноманітний асортимент виробів з одного базового тіста. Детально підібрані компоненти, оригінальна комбінація ароматичних солодів, вміст ячмінного борошна дозволяє виготовити хліб з хорошими профілактичними властивостями, а також підвищеною харчовою цінністю. До базової рецептури можна додавати різні компоненти, які підвищують харчову цінність та смакові властивості виробів (насіння гарбуза, насіння соняшника, насіння льону, зерна сої, родзинки та ін.)

krajan

“Хліб КРАЯН”

КРАЯН – це 30% суміш для виробництва соняшникового пшенично-житнього хліба. Характеризується збільшеним на 15% вмістом клітковини, що належить до т. зв. харчових волокон, які запобігають ожирінню та хворобам серця. Харчові волокна мають істотне значення для правильного харчування людини, їх нестача є причиною багатьох хвороб. Суміш також збагачена насінням соняшника, золотистим та темним льоном, композицією ароматичних ячмінних солодів. „Хліб КРАЯН” дає можливість швидко та просто приготувати хліб із підвищеною харчовою цінністю і дозволяє розширити асортимент пекарні. Склад: борошно пшеничне 1 гат., насіння льону, насіння соняшника, ячмінний солод, сіль, клітковина пшенична, кольоровий солод, суха закваска, покращувач.

bratanek

“Хліб БРАТАНЕК”

БРАТАНЕК – це готова 50% суміш, виготовлена на основі старих випробуваних рецептур з відповідними пропорціями натурального житнього солоду, чорнушки, борошна (пшеничного та житнього) та ін. Готова суміш для приготування формового хліба, подового хліба, булок спрощує і скорочує технологічний цикл, виключаючи трудоємку стадію зважування кожного компонента і довготривале ведення натуральної закваски. Додаючи до суміші житнє сіяне борошно в пропорції 1:1, дріжджі і воду, отримуємо традиційний житній хліб, який характеризується відмінним смаком та ароматом. Головні переваги житнього хліба з чорнушкою це: неповторний смак та аромат, довший термін свіжості виробу (чим більше житнього борошна в хлібі, тим довже він зберігає свою свіжість), великий вміст клітковини. Склад: пшеничне борошно, житнє борошно, житній солод, суха закваска, покращувач, чорнушка.

“Хліб СВОЯК”

СВОЯК – це готова 50% суміш. Хліб, виготовлений з допомогою цієї суміші, рекомендований для людей, які ведуть активний спосіб життя, дітей, а також вагітних жінок. Містить вітаміни, мікроелементи, а також велику кількість легкозасвоюваного білка. Є багатим джерелом калію і клітковини. Допомагає процесу травлення. Є відмінним доповненням щоденного раціону людей, які прагнуть раціонально харчуватись. Склад: пшеничне борошно 1 гат., сіль, суха закваска, карамель, покращувач, вівсяні пластівці, соєві пластівці, насіння соняшника, насіння льону, пшеничні зародки, кунжут, амарант.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Производитель
Собственное производство
Нарезанный
нет
Упаковка
целлофановая упаковка
Тип
пшеничный
Вид
бородинский
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть


Часто ищут

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти