Каталог товаров

Добриво Калій хлористий. 1 кг, 3 кг,5 кг, 10 кг,25 кг,50 кг

в наличии
16,00 грн. /кг
Описание товара

ФОП Рибак С.Ю. пропонує якісне добриво Калій хлористий у фасовці по 1 кг, 3 кг,5 кг, 10 кг,25 кг,50 кг.
Калій хлористий (КС1, (К60) – висококонцентроване добриво, водорозчинне, фізіологічно кисле. Застосовується в системах удобрення в усіх ґрунтово-кліматичних зонах України (крім солонцюватих ґрунтів) під основний обробіток ґрунту для культур, які не чутливі до шкідливої дії хлору. Калійні добрива знижують відсоток надходження нітратів і радіонуклідів, сприяють кращому засвоєнню азоту, утворенню білка. Слід зазначити також, що застосування калійних добрив є потужним фактором росту кореневої системи, особливо у плодових дерев і ягідних чагарників.
Найбільш вимогливі і дають найбільш високий ефект від застосування калію хлористого наступні культури культури – картопля, цукровий буряк, ячмінь, соняшник, гречка, просо, деякі види овочів.
ДОЗИ ВНЕСЕННЯ:
Середня норма внесення хлористого калію під осінню обробку для овочевих культур 100-200 г на 10 кв. м, при підживленнях рано навесні 25-35 г. При повторній підгодівлі більш дорослих рослин дозу збільшують удвічі. Норма внесення калійних солей в півтора-два рази більше, ніж хлористого калію. Змішувати ці добрива можна з усіма азотними, фосфорними та іншими добривами, але незадовго до внесення в грунт.

ФОП Рибак С.Ю. пропонує якісні АЗОТНІ, ФОСФОРНІ, КАЛІЙНІ та КОМПЛЕКСНІ мінеральні добрива у фасовці 1 кг, 3 кг,5 кг, 10 кг,25 кг,50 кг для підживлення усіх сільськогосподарських культур, квітів, декоративних рослин.
При необхідності можна замовити добрива у мішках та Біг Бегах.
www.dobruvo.com.ua

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Упаковка
мешок
читать дальше свернуть
Отзывы
1 отзыва
0% положительных
Александр
14 сентября 2018г. в 21:58
Херня а не фирма.Зделал заказ нехто даже не перезвонил!Позвонил в другую контору втот же день отправили заказ и цена дешевле.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти