Каталог товаров

Добриво НУТРІВАНТ ПЛЮС плодовий

в наличии
0,00 грн.
Купить в один клик
Регион: Украина, Полтавская обл., Полтава
Написать продавцу
Описание товара

12N-5P2O5-27K2О+8СаО+0,1B+ 0,1Mn+0,1Zn+0,1Fe+ Фертівант (ФВ)

 

Фізичний стан: твердий кристалічний порошок

Хімічний склад добрива «Нутрівант Плюс™ плодовий»повністю відповідає фізіологічним потребам плодово-ягідних культур (яблуня, груша, слива, абрикоси, персики, вишні, черешні, смородина, порічки, аґрус, айва, кизил, хеномеліс (японська айва), чорноплідна горобина, обліпиха, малина) характеризується високими фізико-хімічними властивостями. Добриво не містить хлору, що є цінним для плодово-ягідних культур так як хлор пригнічує їх ріст і розвиток та погіршує якість товарної продукції.

Характерною особливістю добрива є те, що воно виготовлено на основі повністю водорозчинного монакалійфосфату (KH2PO4), який не містить баластних токсичних рослинам сполук, до його складу входить екологічний прилипач «Фертівант». За рахунок унікальних властивостей прилипача «Фертіванта», добриво проявляє пролонговану дію та синхроний ефект протягом 15-20 днів, не змивається опадами та характеризується підвищеним коефіцієнтом засвоєння сполук фосфору (20-25%) через листкову поверхню. Високі фізико-хімічні властивості «Нутріванта Плюс™ плодовий» дозволяють приготовляти його робочий розчин у воді з високою твердістю.

 

Позакореневе підживлення «Нутрівантом Плюс™ плодовий»  забезпечує:

  • Підвищений вміст калію, кальцій та мікроелементи добрива активізують ферментативну активність культур, сприяють накопиченню сухої речовини, пектинових речовин, діленню клітин, проникненню клітинних мембран та знижують враження їх хворобами, викликаних дефіцитом кальцію.
  • Підвищує врожайність плодово-ягідних культур на 15-20%, поліпшує її товарність, смакові властивості, транспортування та якість плодів: підвищується вмісту цукрів, вітаміну С (аскорбінової кислоти), та знижується кислотність й вміст надлишкових нітратів.
  • Поліпшення споживання біогенних елементів кореневою системою рослин із добрив та із ґрунту на 5-10%.
  • Стимулювання біохімічних процесів, поліпшення процесів обміну, запліднення та стійкості плодових культур до грибкових і вірусних хвороб
  • Усунення різних стресів, зокрема, викликаних обробками засобами захисту рослин
  • Гарантовану високу окупність добрива, де на 1 витрачену гривню можливо отримати 10-15 грн. прибутку.
  •  

Застосування: позакореневе підживлення.
На яблуні, груші в фазах: на початку розпускання бруньок – 2-3 кг/га, за рожевого бутона – 2-3 кг/га та через 12-15 днів після цвітіння - 2-3 кг/га. Норма застосування на плодових культурах складає 6-9 кг/га.

На ягідних культурах: у критичні фази їх росту та розвитку. А саме у фазах: бутонізації - 2-3кг/га, після цвітіння – 2кг/га та через 10-15 днів після другого обробітку - 2-3кг/га.

При позакореневому підживленні «Нутрівантом Плюс™ плодовий» рекомендований об’єм робочого розчину повинен становити не менше 250-300 л/га.

 

Дослідженнями Інституту садівництва НААНУ, 2008р., встановлено, що триразове застосування «Нутріванта Плюс™ плодовий» у нормі 6 кг/га забезпечило врожайність 80 ц/га проти контролю 57 ц/га та середню масу плодів 153,7 грамів проти контролю 94,6 грам.

 

Технологічна схема застосування «Нутріванта Плюс™ плодовий» у плодовому яблуневому саду

.

.

При вирощувані плодово-ягідних культур за технологіями, що забезпечують отримання високої їх продуктивності, застосування позакореневих листкових підживлень добривами, які містять оптимальне співвідношення макро – мезо - та мікроелементів та відповідають фізіологічним потребам цих культур є обов’язковим технологічним прийомом.

Відомо, що культура яблуні пред’являє високу потребу до таких біогенних елементів.

Чутливість яблуні на застосування біогенних елементів (дані різних авторів)

P

Ca

Mg

Mn

B

Cu

Zn

Fe

висока

висока

середня

високий

висока

середня

висока

висока

 

Культура яблуні є індикатором дефіциту цинку у ґрунті. При застосуванні кальцієвмісних добрив плоди яблук майже не ушкоджуються хворобами - плямистістю і гіркою ямковитістю.

.

 

Хімічний склад та фізико-хімічні властивості «Нутріванта Плюс™ плодовий»

Показник

Параметри

Азот (N),%

12

Фосфор водорозчинний (P2O5), %

5

Калій (K2O), %

27

Кальцій (СаO), %

8

Марганець (Mn), %

0,1

Бор (B), %

0,1

Цинк (Zn), %

0,1

Залізо (Fe), %

0,1

Зовнішній вигляд

однорідні кристали

1% - ний водний розчин 

Утворює стійкий гомогенний розчин

Щільність зложення, г/мл

1,25

Кислотність (рН 1% - ного розчину)

4,1-4,2

Максимальна розчинність у воді, г/100мл

36,5

 

 .

 

Примітка.

Добриво має високу розчинність у воді й тому перед початком позакореневого листкового обприскування добривом «Нутрівант Плюс™ плодовий» його не потрібно попередньо розчиняти у окремій ємності та готувати маточковий розчин (за винятком авіаційного обприскування).

Порядок приготування робочого розчину:

  1. Ємність оприскувача наповнити водою до ¾ загального об’єму;
  2. Обов’язково попередньо включити мішалку оприскувача;
  3. Засипати «Нутрівант Плюс™ плодовий» у ємність оприскувача;
  4. Додати до робочого розчину засоби захисту рослин;
  5. При потребі засипати у робочий розчин карбамід або інші мінеральні добрива;
  6. Ємність долити водою до повного об’єму, приготувати гомогенний робочий розчин та приступити до позакореневого листкового обробітку.
  • Не рекомендується застосовувати «Нутрівант Плюс™ плодовий» у одному робочому розчині з пестицидами до складу яких входять метали – залізо (Fe), марганець (Mn), алюміній (Al) та з концентрованими розчинами кальцію (Са).
  • Добриво «Нутрівант Плюс™ плодовий» дозволяється змішувати з калійною селітрою (KNO3), сульфатом калію (K2SO4) та карбамідом (CO(NH2)2).
  • Не рекомендується застосовувати форсунки з грубим розпилом при позакореневому листковому підживленні рослин «Нутрівантом Плюс™ плодовий».
  • Рекомендується розчиняти «Нутрівант Плюс™ плодовий» при температурі води 200С, проте не нижче 100С.
  • Обов’язково перед використанням «Нутріванта Плюс™ плодовий» потрібно проводити попереднє тестування на відсутність осаду при змішуванні з пестицидами або іншими препаратами та на відсутність опіків рослин.

У весняно-літній період позакореневі листкові підживлення рекомендується проводити при температурі повітря не вище 250С, так як при високих температурах вода робочого розчину швидко випаровується, що призводить до підвищення концентрація солей на поверхні листків та може викликати опіки рослин. Краще позакореневі підживлення «Нутрівантом Плюс™ плодовий»проводити у вечірні години або рано вранці.

читать дальше свернуть
Характеристики
Упаковка
мешок
Страна производитель
Израиль
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти