Каталог товаров

Добриво Сульфат амонію

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Черкасская обл., Черкассы
Написать продавцу
Описание товара

Купити Сульфат амонію

СУЛЬФАТ АМОНІЮ

Це кристалічна сіль білого, жовтуватого або сірого кольору, добре розчинна у воді, містить 21% азоту в аміачній формі і 24 % сірки.

Добриво більш фізіологічно кисле, ніж аміачна селітра. Рекомендується для внесення на некислих (насичених основами) ґрунтах та на кислих за умови вапнування. Для нейтралізації 1 кг. сульфату амонію необхідно 1,25 кг. СаСО3.  Хороший ефект дає внесення сульфату амонію разом з гранульованим вапном, яке усуває підкислення грунту.

Можна вносити восени. Добриво цінне вмістом сірки. Добриво тривалої дії для основного або передпосівного внесення. При внесенні в ґрунт сульфат амонію швидко розчиняється. Амонійна група поглинається ґрунтовим вбирним комплексом, що утримує азот від вимивання.

Рекомендується вносити під культури, що чутливі до нестачі сірки: хрестоцвіті (ріпак, суріпиця, гірчиця, ріпа, капуста), кукурудзу, картоплю, цибулю, часник, жито, овес; та на ґрунтах, що бідні на сірку.

Особливістю добрива є те, що навіть при одноразовому внесенні сульфату амонію на підзолистих ґрунтах істотно не позначається на зміні реакції ґрунтового розчину, а систематичне застосування цього добрива на підзолистих і опідзолених ґрунтах призводить до підкислення ґрунтового розчину.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти