Каталог товаров

Гумат Калію

в наличии
250,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Львовская обл., Дрогобыч
Написать продавцу
Описание товара

Гумат калію - це органо-мінеральне добриво, яке надає ефективну допомогу в сільському господарстві при вирощуванні садового насіння, овочевих та зернових культур на відкритих полях, з метою прискорення їхнього росту та стійкості за будь-яких погодніх умов.

Основна мета застосування гумату калію

  • Для комплексного підживлення органічних добрив та кімнатних рослин
  • Як підручний помічник для швидкої обробки рослин в період вегетації
  • Для прискорення появи гумусу
  • Щоб збільшити стійкість росту зелених насаджень завдяки високому вмісту калію
  • Для стимуляції кореневої системи зелених насаджень
  • Для скорочення термінів дозрівання сільськогосподарьских культур

Спосіб застосування гумату є досить простим і зрозумілим. Перш за все потрібно підготувати пропорційний розчин, який відповідає кожному окремому типу рослини. Після чого проводиться обприскування насіння, як правило декілька разів за весь сезон. При виникненні необхідності, Ви можете прискорити процес утворення гумусу зробивши пропорцію гумату калію у розрахунку 3 літри на один гектар землі.

Варто зазначити, що наш гумат виготовляють з низинного торфу , котрий має блискавичну дію миттєвого вкорінення саджанців. Згідно відгуків досвідчених фермерів України, завдяки певним мікроелементам (азоту та фосфору), гумат сприяє ефективному отриманню урожаю незважаючи на високий показник забруднення навколишнього середовища.

Всі рослини стають значно стійкішими по відношенню до ураження хворобами та впливу кліматичних чинників. Оскільки, застосування гумату сприяє виведенню шкідливих нітратів з кореневої системи посаджених рослин, весь грунт отримує високі показники родючості, які згодом яскраво відображєаться в період збору урожаю на зовнішньому вигляді зелених насаджень.

У нас можна купити добрива зі знижкою та доставкою по всій Україні

Замовляючи гумат у великій кількості, кожен покупець гарантовано отримує чималу знижку на обраний товар. Оплата здійснюється при отриманні органо-міндобрива у відділенні Нової пошти Вашого міста. Зацікавила пропозиція? Не зволікайте, скористайтесь формою зворотнього зв’язку і отримайте додатковий бонус при подальшому замовленні нашої продукції.

 

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти