Каталог товаров

Ізолятор Хмари (пластмасовий)

в наличии
код: 13-002
210,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 73 отзывов, 100% положительных
Регион: Украина, Львовская обл., Львов
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Пропонований ізолятор для бджолиної матки дозволяє лікувати бджіл від хвороб без медикаментів, управляти розвитком сім'ї, запобігати роїнню і т.д. Лікування від гнильця за допомогою пропонованого пристрою починається з переміщення матки в ізолятор на 21 день з метою припинити вирощування розплоду в родині. Суть конструкції полягає в тому, що ізолятор використовується без рамок. Є 2 розділові решітки на розмір рамки, які з'єднані між собою на відстані приблизно 10 мм. Є вхід для матки, що закривається для того, щоб її туди підсадити. За допомогою цього пристосування можна зупиняти червління матки в осінній період і тримати її там до весни, перешкоджаючи тим самим появі раннього розплоду.

Габаритні розміри, мм:

  • довжина - 361;
  • ширина  - 16;
  • висота - 240;
  • маса, кг - 0,29.

Примітка!

Ізолятор потрібно помити водою з додаванням 1 - 2% харчової соди. Потім прополоскати. Вода повинна бути негарячою - до +25 - 30ºC. Після тривалого перебування ізолятора на відкритих сонячних променях, можлива його деформація. Перед роботою з бджолами мийте руки тільки господарським милом. Туалетне мило має парфуми, які подразнюють бджіл. Необхідно потерти руки по планці стільника рамки, щоб ізолятор, який ставиться в бджолину сім'ю і руки пасічника мали єдиний запах з сім'єю бджіл.


Характеристика ізолятора згідно книги П.Я. Хмари ("Технологія оздоровлення бджіл...")

Використання ізолятора для матки 

Ізолятор має вигляд ящика, повздовжні стінки якого утворює роздільна решітка. Відстань між ними становить 10 мм. Розмір отворів у роздільних решітках 4 мм. В повздовжніх стінках знаходиться також отвір діаметром 14 мм для впуску і випуску матки, який розташований у центрі, чи близько нього. З внутрішніх боків повздовжніх стінок є розпірки, які запобігають прогину стінок в середину. Ізолятор складається з двох однакових половинок. Через отвір, який знаходиться далі від центру, в ізолятор впускають матку і зачиняють його.

Ізолятор з маткою розміщують в середині вулика, в центрі гнізда між стільниками. Бджоли заходять в ізолятор через отвори, ближчі до повздовжніх стінок, доглядають матку і виходять з нього. Вони постійно є в ізоляторі і біля матки, створюють їй належні умови комфорту і забезпечуюють кормом. Через те, що за розміром матка більше ніж бджола, вона не проходить через отвори, постійно залишаючись в ізоляторі, і тому позбавлена можливості відкладати яйця в комірки стільників.

Пристрій пристосований для вуликів Дадана-Блатта та Українського. Він також може бути використаний у багатокорпусному. В одному корпусі один, а в двох корпусах з'єднуються два. Для цього в ньому передбачені глухі отвори, які відкривають при з'єднанні, матка і бджоли можуть користуватись як одним простором. Великі стінки ізолятора є паралельними до площини сусіднього стільника і повинні бути на відстані 6 мм від його поверхні. 

Для зупинки розмноження в бджолиній сім'ї відловлюють матку і впускають її через отвір в ізолятор, потім отвір закривають. Ізолятор розташовують між стільниками так, щоб його центр збігався із центром стільника або був приблизно на 2 см нижче. 

Його застосування передбачає:

1. Оздоровлення бджолиної сім'ї від вароатозу. Основою цього є використання різниці терміну життя паразита і бджоли. Оскільки розмноження кліщів можливе тільки в розплоді бджіл, то зупинка розмноження відбувається автоматично (кліщів і бджіл). Кліщі гинуть із закінченням ресурсу життя, а бджоли залишаються вільними від збудників, сім'я оздоровлена без медикаментів. 2. Оздоровлення від тропілелапсозу. 3. Оздоровлення від еувароатозу. 4. Від мішечкуватого розплоду. 5. Від вірусного хронічного паралічу. 6. Від гострого паралічу. 7. Хвороби "затемнене крило". 8. Від американського гнильця. 9. Європейського гнильця. 10. Парагнильця. 11. Порошкоподібного розплоду. 12. Від септицемії. 13. Від гафніозу. 14. Від сальмонельозу. 15. Від аскосферозу. 16. Від аспергільозу. 17. Профілактику нозематозу він забезпечує у час зимівлі. 18. Від нозематозу личинок і лялечок. 19. Від акарапідозу. 

Технологія оздоровлення від хвороб

Від хвороб розплоду: американського гнильця, європейського гнильця, парагнильця, аскоферозу, аспергільозу (якщо клінічно діагностується, що вражений тільки розплід), мішечкуватого розплоду.

Схема оздоровлення передбачає ізоляцію матки на 21-24 доби, щоб не залишилось розплоду ні бджолиного, ні трутневого. Перегін сім’ї в знезаражений вулик на знезаражені стільники. Дезінфекція вулика, стільників, а при потребі і території пасіки.

Від хвороб дорослих бджіл: гафніозу сальмонелльозу, колібактеріозу, септицемії, меланозу, кандідамікозу, хронічного вірусного параліча, гострого вірусного параліча, нозематозу, акарапідозу.

Треба застосувати ізоляцію матки на 9 діб, щоб отримати тільки печатний розплід, який відібрати із сім’ї і поселити у вулик, не менше як по чотири стільники, добре утеплити. Жодна робоча бджола не повинна попасти разом з цими рамками в знезаражений вулик при формуванні нового гнізда. Цю роботу виконувати тільки в теплу, краще жарку погоду 25-30 С, утеплити. Після народження всіх бджіл зробити перегін, а вулик і відібрані стільники знезаразити.

В час тривалого безрозплідного періоду, куди входить зимівля, доцільно вилікувати хворобу, що вражає розплід і дорослих бджіл – вароатоз.

Це найважливіше і дуже показове поєднання технології утримання та оздоровлення бджіл.

Як відомо, кліщі вароа народжуються і розвиваються до дорослої стадії, тільки в комірках стільників з розплодом. В комірку стільника бджолина матка відкладає яйце, з чого починається життя бджоли. Самка кліща відкладає яйця і сама залишається на період розвитку своїх потомків і виходить разом з ними і бджолою. Доречно відмітити, що бджола, яка була вражена цими паразитами, виходить з комірки – народжується ослабленою або нежиттєздатною, а при дуже великому навантаженні паразитами гине, якщо це трапиться, то загниває в комірці. Це схоже на гнилець. 

Ізолятори запаковані по 20 шт (розмір коробки, см: 45х25х37; вага, кг: 6,1). Можна здійснити як гуртове замовлення (від 1 коробки), так і роздрібне.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Виды
Изоляторы для маток
читать дальше свернуть
Отзывы
73 отзывов
100% положительных
Николай
04 сентября 2022г. в 20:13
Замовлення прийшов швидко. Костюм підібрали по розміру. Даже рукавички і ті в розмір. Працівники дуже помагали при виборі костюма. Питалися ріст і вагу і приміряли на своїх працівників, щоб все підійшло. Дякую Вам.
Галя Дудинська
12 февраля 2022г. в 09:03
Дуже дякую. Товар відправили дуже швидко. Рекомендую продавця.
Анатолій
06 июля 2021г. в 05:40
Все добре
Ирина
24 апреля 2021г. в 09:05
Магазин отличный. Связались со мной очень быстро, качество костюма хорошее, отправили быстро. Спасибо большое!
Роман
24 апреля 2021г. в 11:56
Дякуємо. Приємно що Вам все сподобалося та підійшло. Будемо раді допомогти найближчим часом ще.
Родион
23 ноября 2019г. в 20:59
Хороший выбор одежды для пчеловодов. Смотрел раньше, то вроде такого большого выбора не было, то ли не досмотрел....хм.... Решил уже сделать замену своей, а то с 2010 сильно износилась. В общем я одет и готов к 2020г)
Николай
12 ноября 2019г. в 14:22
Воспользовался услугами этой компании и доволен. Заказывал кормушки для пчел и вощину. Все быстро получил и все качественное. Понравилась скорость обработки заказа и скорость доставки. Не пришлось нервничать и ждать заказа месяц, как у некоторых. Все хорошо, серьезная компания
Александр
05 ноября 2019г. в 19:16
Брали в этом магазине медогонку на 4 рамки и сами рамки, консультант перезвонил по заказу уточнил, быстро доставили, так как срочно нужно было качать мед вошли в наше положение. Очень хорошие, отзывчивые сотрудники. В дальнейшем буду покупать только здесь, необходимый инструмент для своей пасеки!
Александр
26 октября 2019г. в 13:14
Отношение к клиенту на высшем уровне. Брал пару уликов, сделано качественно, так же брал немного по мелочам, все на уровне. Цены приятные. Уже добавил в закладки, значит будем сотрудничать и дальше. Большое спасибо что вы есть
Владимир
23 октября 2019г. в 12:35
Спасибо Вам за медогонку. Как же теперь проще стало работать с ней) А то я еще по старинке, совкой системой работал. Теперь новый уровень))
Яремчук Дмитрий Николаевич
12 октября 2019г. в 17:15
Много товара заказывал. Просто хочу поблагодарить за приятное отношение к клиенту. Желаю успехов вашему делу!
Віталій Демчук
02 октября 2019г. в 21:06
Був недавно у цьому магазині. Сам по собі не великий, але товара достатньо, просто габаритне не все на вітрині. Не знаю як по Україні, а для Львова ціни нормальні. Купив бджілкам лакомки на наступний рік)
Демьян
25 сентября 2019г. в 20:21
Магазин не высоких цен. Ассортимент постоянно пополняется. Товары которые ранее приобретал, служат по сей день. Приятное клиентское отношение, делают бонусы скидки.
Олександр
18 сентября 2019г. в 18:45
Довго шукав такий магазин. Саме головне що є все що потрібно в одному місці для бджільництва - від літератури до одягу та інвентарю. Це дуже зручно. Вже зробив декілька замовлень - все приходить вчасно, товар якісний. Хороший магазинчик!
Алина
12 сентября 2019г. в 10:14
Замовляла тут медогонку 4 рамкову яка вироблена із нержавіючої сталі. Доставили швидко. Якість і ціна в даному магазині приємні. Рекомендую.
Бондаренко Виктор
07 сентября 2019г. в 12:39
Заказываю тут продукты пчеловодства. Никаких хим примесей, только натур продукт. Советую!
Евгений
04 сентября 2019г. в 14:58
Замовив в данному інтернет-магазині себе << Куртку пасічника >>, бо стара куртка порвалася, тому треба було придбати нову. Також хочу відмітити сервіс. Приємно було купувати в цьому магазинці.Хороша куртка і по нормальній ціні. Присилають по новій почті на протязі 2-х днів. Вiдмiнний iнтернет-магазин,рекомендую.
Григорий
30 августа 2019г. в 15:49
Наконец-то решился на большую медогонку. Недавно доставили, первые впечатления только положительные, но еще полностью ее не оседлал, посмотрим, как будет дальше)
павло
30 августа 2019г. в 14:31
Гарбузовий Вулик-це знахідка
багато разів робив замовлення і ніколи не було нарікань
якісно швидко
надійний партнер з адекватними цінами і приємною системою знижок
асортимент і широкий вибір-просто зашкалює
дякую
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: 19-442
25,00 грн. /шт
в наличии
код: 12-050
23,00 грн. /шт
в наличии
код: 19-169
38,00 грн. /шт
в наличии
код: 20-123
80,00 грн. /шт
в наличии
код: 19-196
129,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти