Каталог товаров

Клапан насоса оприскувача Tadlen

в наличии
от 150,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 15 отзывов, 86% положительных
Регион: Украина, Львовская обл., Львов
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Клапан насоса оприскувача Tadlen.

Клапан встановлюється на звичайні та садові насоси від виробника Tadlen. Клапан забезпечує односторонній пропуск повітря в насос оприскувача, встановлений у верхній частині насоса, має резинові прокладки, встановлюється у більшості насосів виробництва Таллен.

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Тип запчасти
насос (помпа)
Изготовитель
Оригинал
Состояние
Новые
Страна производитель
Польша
читать дальше свернуть
Отзывы
15 отзывов
86% положительных
Олександр
15 декабря 2023г. в 17:03
Доброго дня ,цікавить половина вірах 165,П-образна частина.в мене т16 і хочу спереду поставити .привод напряму карданом без підйомного усього механізму.
Богдан
04 ноября 2022г. в 18:13
Заказав леміші до плуга задоволений на другий день була доставка молодці
Дмитро
30 октября 2022г. в 17:21
Купив садову косарку подрібнювач. Коли замовляв сказали, що немає в наявності, але якщо буду брати то за три дні буде в них. Так і було. За три дні передзвонили і сказали, що косарка вже є. Домовилися за доставку до мене на господарство. Привезли без проблем. І ще одне важливе. Давав завдаток. Свої зобов'язання виконують вчасно. Можна в них купляти. Рекомендую!
Леонід
12 октября 2022г. в 12:18
Негативний, прийняли замовлення відправили не ту річ що потрібно та щей зробили винним
Василь
11 октября 2022г. в 19:33
Купляв товар по передоплать, ніяких проблем товар прийшов в Івано-франківську обл. менш ніж за добу.
Замовлення отримав швидко ніяких проблем.
Василь
09 октября 2022г. в 08:43
Рекомендую!
Швидка доставка,та надійна фірма.
Юрій
06 сентября 2022г. в 23:15
Класна фірма, товар відповідає якості та ціні. Замовлення відправлено оперативно. Дякую.
Сергій
25 августа 2022г. в 08:30
Дуже вдячний за швидко виконане замовлення. Персонал ввічливий, компетентний.
Сергій
24 августа 2022г. в 20:53
Дуже задоволений як спілкуванням, так і виконанням замовлення. Швидко, оперативно. Дякую.
Роман
15 июня 2022г. в 08:35
Все дуже швидко!Продавець знає свою справу.
Віталій
07 февраля 2022г. в 17:40
Купував саджалку та плуг. Ціни ринкові. Дали ще знижку. Вчасно доставили. Рекомендую)))
Віталій
07 февраля 2022г. в 17:24
Купував трактор та кілька найменувань навісного обладнання . Ціни кращі чим в інших точках продажу , також швидко все привезли додому. Рекомендую !!!!
Виталий
16 января 2022г. в 00:36
Цены вроде заманчивые, звониш- начинают повышать цену, мол это старые. Пообещали в эту же минуту исправить. Через три недели - цена такая же. Пустая трата времени. Тем более доставка платная, другие привозят без платно при такой же цене.
Агротехника Львов
17 января 2022г. в 23:27
Доброго дня шановний клієнт Віталій! Хочу звернути вашу увагу на те, що у нас на сайті біля кожної ціни товару стоїть «ВІД» це означає, що ціна починається від певної цифри і може бути вищою. Також ціна залежить від різних поставок партій товарів які кожного разу на протязі 2021 року приходили з вищими цінниками. Але це не важливо! Важливо те, що в період з лютого 2021 року по кінець грудня 2021 року ціни на нашому сайті були без змін. А на протязі січня кожного року відбувається зміна цін не тільки на С/Г техніку але і на всі інші категорії товарів, хоча багато товарів є ще по цінах 2021 року.
Виходячи з вашої оцінки про сайт, запит на ціну ви робили три тижні назад. Але три тижні назад був кінець 2021 року. А в кінці 2021 року ми не могли казати вам, про старі ціни і що ми їх виправимо, бо вони не змінювалися до кінця року. І взагалі про який товар йде мова? Про що конкретно?
А щодо доставки то тут нічого дивного немає, що вона платна. Так ми стараємося щоб наш клієнт дешевше заплатив за доставку габаритного товару. На сьогоднішній день це є «Делівері», їде довго але майже на половину дешевше ніж «Нова пошта». Другий вид платної доставки це доставка до дверей клієнта. Наведу приклад: доставка в Харківську область обприскувача на 800 літрів та розкидача міндобрив на 500 кг коштувала клієнту на початку грудня 2021 року 3000 грн.
А ви шановний Віталій наведіть приклад своєї безкоштовної доставки на тисячі кілометрів, нехай люди знають про своїх благодійників. Доставка на відстань до 20 км не враховується!
Бажаю вам міцного здоров’я, стабільних цін в нашій неньці Україні та безкоштовних доставок!
Юрій
31 августа 2021г. в 10:19
Не передзвонили і не відправляли товар
Николай
06 апреля 2020г. в 08:27
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок
Карта для безготівкового розрахунку Приват Банк ФОП Садовський Мар’ян Ігорович 4246 0010 0430 1804

Готівковий розрахунок

Наложений платіж
Наложений платіж відбувається після доставки товару на склад покупця. Оплата здійснюється на відділенні служби доставки покупця.

Предоплата

Варианты доставки

Нова пошта

Самовивіз

Габаритна техніка доставляється по Україні нашим транспортом на протязі 10 робочих днів. Деталі по телефону.
Ви замовили. Ми оформили. Перед загрузкою Вам передзвонили та пересвідчилися чи все в порядку. Загрузили. Привезли до Вас на господарство.

Автолюкс

Гюнсел

Нічний Експрес

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

Делівері

читать дальше свернуть




Покупатели этого товара также интересовались
от 45,00 грн. /шт
в наличии
от 45,00 грн. /шт
в наличии
от 160,00 грн. /шт
в наличии
от 15,00 грн. /шт
в наличии
код: 5901867221254
от 220,00 грн. /шт
в наличии
код: AP16FSM
от 550,00 грн. /шт
в наличии
от 40,00 грн. /метр/unit/
в наличии
от 70,00 грн. /шт
в наличии
код: AP19FCM
от 440,00 грн. /шт
в наличии
от 30,00 грн. /шт
в наличии
от 1 700,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти