Каталог товаров

Льотковий загороджувач 5-функ. круглий (полімер) Ø 90мм

в наличии
код: 20-056
19,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 73 отзывов, 100% положительных
Регион: Украина, Львовская обл., Львов
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Всі основні типи вуликів оснащені двома льотками - верхнім і нижнім. Однак деякі пасічники вважають, що цілком достатньо одного льотка - нижнього. Але не можна забувати, що в різні періоди активність бджіл істотно відрізняється, і верхній льотковий загороджувач обов'язково знадобиться. У розпал літнього медозбору нижній і верхній льотки задіяні практично на рівних, оскільки сім'я працює дуже активно. Навесні і восени верхній льоток менш затребуваний - літ бджіл не такий жвавий. Але у зв'язку із загрозою бджолиного злодійства сім'ю треба максимально захистити. До того ж, не можна забувати про вентиляцію вулика. Льотковий загороджувач верхній 5-ти функціональний допоможе обмежити розмір входу у вулик. Залежно від положення, круглий льоток може бути повністю відкритий, закритий або зменшити прохідність бджіл. Також можна встановити його в режимі вентиляції, тому загороджувач стане в нагоді при транспортуванні вулика. Виготовляється деталь з чорної сталі покритої порошковим фарбуванням. Являє собою коло діаметром 90 мм. Кріпиться до вулика за допомогою шурупа, функції регулюються спеціальної засувкою.

читать дальше свернуть
Характеристики
Производитель
Страна производитель
Украина
Комплектующие
Конструкция
Тип
Комплектующие
читать дальше свернуть
Отзывы
73 отзывов
100% положительных
Николай
04 сентября 2022г. в 20:13
Замовлення прийшов швидко. Костюм підібрали по розміру. Даже рукавички і ті в розмір. Працівники дуже помагали при виборі костюма. Питалися ріст і вагу і приміряли на своїх працівників, щоб все підійшло. Дякую Вам.
Галя Дудинська
12 февраля 2022г. в 09:03
Дуже дякую. Товар відправили дуже швидко. Рекомендую продавця.
Анатолій
06 июля 2021г. в 05:40
Все добре
Ирина
24 апреля 2021г. в 09:05
Магазин отличный. Связались со мной очень быстро, качество костюма хорошее, отправили быстро. Спасибо большое!
Роман
24 апреля 2021г. в 11:56
Дякуємо. Приємно що Вам все сподобалося та підійшло. Будемо раді допомогти найближчим часом ще.
Родион
23 ноября 2019г. в 20:59
Хороший выбор одежды для пчеловодов. Смотрел раньше, то вроде такого большого выбора не было, то ли не досмотрел....хм.... Решил уже сделать замену своей, а то с 2010 сильно износилась. В общем я одет и готов к 2020г)
Николай
12 ноября 2019г. в 14:22
Воспользовался услугами этой компании и доволен. Заказывал кормушки для пчел и вощину. Все быстро получил и все качественное. Понравилась скорость обработки заказа и скорость доставки. Не пришлось нервничать и ждать заказа месяц, как у некоторых. Все хорошо, серьезная компания
Александр
05 ноября 2019г. в 19:16
Брали в этом магазине медогонку на 4 рамки и сами рамки, консультант перезвонил по заказу уточнил, быстро доставили, так как срочно нужно было качать мед вошли в наше положение. Очень хорошие, отзывчивые сотрудники. В дальнейшем буду покупать только здесь, необходимый инструмент для своей пасеки!
Александр
26 октября 2019г. в 13:14
Отношение к клиенту на высшем уровне. Брал пару уликов, сделано качественно, так же брал немного по мелочам, все на уровне. Цены приятные. Уже добавил в закладки, значит будем сотрудничать и дальше. Большое спасибо что вы есть
Владимир
23 октября 2019г. в 12:35
Спасибо Вам за медогонку. Как же теперь проще стало работать с ней) А то я еще по старинке, совкой системой работал. Теперь новый уровень))
Яремчук Дмитрий Николаевич
12 октября 2019г. в 17:15
Много товара заказывал. Просто хочу поблагодарить за приятное отношение к клиенту. Желаю успехов вашему делу!
Віталій Демчук
02 октября 2019г. в 21:06
Був недавно у цьому магазині. Сам по собі не великий, але товара достатньо, просто габаритне не все на вітрині. Не знаю як по Україні, а для Львова ціни нормальні. Купив бджілкам лакомки на наступний рік)
Демьян
25 сентября 2019г. в 20:21
Магазин не высоких цен. Ассортимент постоянно пополняется. Товары которые ранее приобретал, служат по сей день. Приятное клиентское отношение, делают бонусы скидки.
Олександр
18 сентября 2019г. в 18:45
Довго шукав такий магазин. Саме головне що є все що потрібно в одному місці для бджільництва - від літератури до одягу та інвентарю. Це дуже зручно. Вже зробив декілька замовлень - все приходить вчасно, товар якісний. Хороший магазинчик!
Алина
12 сентября 2019г. в 10:14
Замовляла тут медогонку 4 рамкову яка вироблена із нержавіючої сталі. Доставили швидко. Якість і ціна в даному магазині приємні. Рекомендую.
Бондаренко Виктор
07 сентября 2019г. в 12:39
Заказываю тут продукты пчеловодства. Никаких хим примесей, только натур продукт. Советую!
Евгений
04 сентября 2019г. в 14:58
Замовив в данному інтернет-магазині себе << Куртку пасічника >>, бо стара куртка порвалася, тому треба було придбати нову. Також хочу відмітити сервіс. Приємно було купувати в цьому магазинці.Хороша куртка і по нормальній ціні. Присилають по новій почті на протязі 2-х днів. Вiдмiнний iнтернет-магазин,рекомендую.
Григорий
30 августа 2019г. в 15:49
Наконец-то решился на большую медогонку. Недавно доставили, первые впечатления только положительные, но еще полностью ее не оседлал, посмотрим, как будет дальше)
павло
30 августа 2019г. в 14:31
Гарбузовий Вулик-це знахідка
багато разів робив замовлення і ніколи не було нарікань
якісно швидко
надійний партнер з адекватними цінами і приємною системою знижок
асортимент і широкий вибір-просто зашкалює
дякую
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 13-049
29,00 грн. /шт
в наличии
код: 20-083
20,00 грн. /шт
в наличии
код: 13-025
77,00 грн. /шт
в наличии
код: 20-088
25,00 грн. /шт
в наличии
код: 20-082
24,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти