Каталог товаров

LF-ФИТО-М

в наличии
код: 102
Купить в один клик
Бесплатная доставка
Умови безкоштовної доставки обговорюються по кожній конкретній угоді
Регион: Украина, Полтавская обл., Полтава
Понеділок - П'ятниця: 9:00-17:00
Написать продавцу
Описание товара

Біологічний фунгіцид.

Інноваційний добриво 3-го покоління, призначене для захисту всіх видів сільськогосподарських культур від комплексу грібковіхіх і бактеріальних хвороб.

LF - ФИТО-М включає в себе штами мікроорганізмів Bacillus subtilis, біологічно активні продукти, які комплексно та ефективно впливають на лікування від грибкових та бактеріальних хвороб, таких як: парші, зів'янення, чорної ніжки, фітофторозу, цвілі насіння, кореневих гнилей, гнилей сходів , борошнистої роси, бурої іржі, летючої сажки, пухирчастої сажки, альтернаріозу, ризоктониозу, фузаріозу, септоріозу та багатьох інших. Застосовується на всіх сільськогосподарських культурах протягом всього періоду вегетації.

Умови зберігання: Зберігати в оригінальній упаковці, в захищеному від прямих сонячних променів приміщенні при температурі від +5 до +20 ° С.

Гарантійний термін: 24 місяці від дати виготовлення.

Техніка безпеки: препарат безпечний для навколишнього середовища, людей, тварин і комах (4-й клас небезпеки). Не горючий. При попаданні на шкіру або в очі - змити водою.

Призначення: Біозахист рослин, позакореневе підживлення, Грунтове внесення, Замочування
Культура: баштанні культури, бобові культури, виноград, гречка, декоративні рослини, Зернові культури, капуста, картопля, полуниця й суниця, кормові трави, кукурудза, цибуля й часник, Олійні культури, морква й столовий буряк, плодові дерева, редиска, Сад та город, цукровий буряк, томати, баклажани, солодкий перець, ягідні культури

 

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок

попередня оплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

САТ

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти