Каталог товаров

Комплекс для живлення олійних культур NPКS, каністра 10 л

в наличии
150,00 грн. /л/unit/
Купить в один клик
Бесплатная доставка
по договоренности
з 1 отзыва, 100% положительных
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Синельниково
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
9 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Комплекс для живлення олійних культур - NPKS

 

Упаковка: каністра 10 л.

S – комплекс для живлення олійних культур з вмістом азоту, фосфору, калію та сірки, що сприяє підвищенню врожайності і якісних показників зерна.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

– Передпосівна обробка насіння (можливо спільно з протруйниками).

– Позакореневе підживлення польових культур (можливо в суміші з ЗЗР).

 

Склад, г/л

N

P2O5

K2O

SO3

СаО

Mg

100

170

100

100

13

5

 

 

 

 

 

Фосфор відіграє надзвичайно важливу роль у процесах обміну енергії в рослинних організмах. При нестачі фосфору порушується обмін енергії і речовин в рослинах. Особливо різко дефіцит фосфору позначається у всіх рослин на формуванні репродуктивних органів. У зернових злаків дефіцит фосфору знижує кущіння та формування плодоносних стебел. Ознаки фосфорного голодування зазвичай проявляються вже на початкових стадіях розвитку рослин, коли вони мають слаборозвинуту кореневу систему і не здатні засвоювати важкорозчинні фосфати ґрунту.

Калій – основна складова, що підвищує якість і стійкість рослин. Відіграє важливу роль в перетворенні енергії; каталізатор синтезу високомолекулярних речовин із більш простих, сприяє синтезу сахарози, крохмалю, жирів та білків, підвищує концентрацію клітинного соку, знижуючи цим випаровування води та підвищує використання ґрунтової вологи і стійкість до посухи.

Сірка бере участь в обміні і транспорті речовин, в загальних процесах іонної рівноваги в клітинах рослин. Входить до складу білків, будучи одним з вихідних продуктів для біосинтезу амінокислот. Дефіцит сірки в харчуванні рослин впливає на метаболізм азоту та в зв'язку з цим – на розвиток всієї рослини. Встановлено, що при нестачі сірки фотосинтез знижується до 40%. Зовнішні ознаки нестачі сірки дуже схожі на ознаки азотного голодування. У сільськогосподарській практиці ця схожість часто призводить до помилок в діагнозі, завищення доз азотних добрив, недобору врожаїв і зниження якості рослинної продукції.

Кальцій бере участь у водному, вуглеводному і азотному обміні, нейтралізує дію органічних кислот, регулює процеси обміну речовин, регулює водний баланс клітини і фізіологічну врівноваженість, необхідний рослині для утворення нуклеїнових кислот, з ним тісно пов'язані фотосинтез і енергетичний обмін. Найважливіша роль кальцію – участь у побудові клітинних мембран і підтримці їх структурної організації, мембранного потенціалу.

Магній входить до складу хлорофілу, бере участь у пересуванні фосфору в рослинах і вуглеводному обміні, впливає на активність окислювально-відновних процесів. Більш ніж 300 ферментів активуються магнієм завдяки його специфічному зв'язуванню в комплекси. При нестачі магнію знижується вміст хлорофілу в зелених частинах рослин і розвивається хлороз між жилками листа.

У нових, інтенсивних сільськогосподарських технологіях дуже широко застосовуються засоби захисту рослин. Більшість хімічних пестицидів є досить токсичними речовинами. Тому найчастіше вони крім своєї основної функції (захисту рослин від хвороб, бур'янів і шкідників) завдають стресової дії на культуру яку захищають. Незначне, але повне внесення макро- та мікродобрив дозволяє зняти хімічний стрес від застосування пестицидів. Завдяки вдало збалансованому вмісту елементів живлення препарат NPКS ефективно знімає пестицидний стрес з рослин.

 

Використання комплексного підживлення сприяє:

• підвищенню урожайності (польові культури – на 10–20%);

• покращенню показників якості урожаю;

• підвищенню імунітету рослин (стійкості до хвороб, посухи та холоду);

• усуненню пестицидного стресу (при сумісному використанні із застосуванням пестицидів);

• повному засвоєнню поживних речовин (підвищують ефективність використання добрив).

 

НОРМИ ВИТРАТИ

Сільсько-господарська культура

Норми витрати

Фаза обробки

Обробка насіння

Позакореневе підживлення

NPS

Робочий р-н

Соняшник

1,0-1,5 л/т

 

 

Одночасно з протруюванням

 

2-4 л/га

100-350 л/га

Фаза 4-6 листків, бутонізація

Ріпак

1,0-1,5 л/т

 

 

Одночасно з протруюванням

 

2-4 л/га

100-350 л/га

Фаза стеблування, бутонізація

Соя

1,0-1,5 л/т

 

 

Одночасно з протруюванням

 

2-4 л/га

100-350 л/га

3-5 справжніх листків, бутонізація

 

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ:

Препарат відноситься до мало небезпечних речовин. Препарат нетоксичний, не алергенний, екологічно безпечний.

При використанні препарату дотримуватися загальноприйнятих заходів безпеки. При попаданні на шкіру або в очі промити теплою водою. При необхідності звернутися до лікаря.

ЗБЕРІГАННЯ:

Зберігати в недоступному для дітей місці при температурі від 0 °С до 30 °С. Термін зберігання – 2 роки.

читать дальше свернуть
Характеристики
Микроудобрения
Агрегатное состояние
читать дальше свернуть
Отзывы
1 отзыва
100% положительных
Олександр
01 октября 2023г. в 20:42
Класний гібрід, нічим не уступає брендам, я б сказав даже краще чім Піонер , або рекламний Саксон.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
127,68 грн. /л/unit/
в наличии
357,84 грн. /л/unit/
в наличии
181,44 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти