Каталог товаров

Микроудобрение Аватар 1

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Черкасская обл., Черкассы
Написать продавцу
Описание товара

Мікродобриво «Аватар 1»

 

- колоїдний розчин  особливо чистих карбоксилатів природних харчових кислот

особливо чистих біогенних металів Cu 800,0 мг/л,  Zn 0-70,0 мг/л, Mg 800,0 мг/л, Ag 1.3 мг/л,  Mn  50 мг/л, Co 25,0 мг/л, Cr 0.3 мг/л, Mo 25,0 мг/л, Fe 80,0 мг/л, Se 15 мг/л, Ge 15,0 мг/л.) в деіонізованій воді чистотою 99,99999%. ТУ У 24.1-37033728-001 : 2010, ТУ У 15.8-35991116-013:2011

 

 «Аватар 1» – це перший препарат у світі миттєвого (мембранотропний ефект), на відміну від кількох(5-7) діб переважної більшості хелатів, повного  100%-го   використання в рослині всіх його елементів, носіїв і складових без токсичних домішків засвоюються рослинами для життєво важливих процесів. Всі складові і в ґрунті залишаються в доступній формі, в той час, як переважна більшість добрив має токсичні домішки, які для доступності організмам абсолютно однакові, через те, що рослина не здатна відрізнити корисні магній, кобальт і т.п. від шкідливих і баластних домішок цезію, стронцію, біорету, гідроксидів та ін., токсичних і для рослини, і для ґрунту.

Всі складові мікродобрив «Аватар 1» беруть участь в фотосинтезі, диханні, окислювально-відновних процесах, ферментативній діяльності, нуклеїновому та білковому  обміні, синтезі вітамінів, регуляторів росту, проявляють себе активаторами, прискорюють біохімічні та фізіологічні процеси, каталізують всі реакції відновного циклу Кребса, циклу Кальвіна, беруть участь не лише в синтезі універсального джерела всіх біохімічних процесів АТФ, а і важливих для життєдіяльності клітки амінокислот, вуглеводів, жирних кислот та ін. 

«Аватар 1» - Рівномірно проникає в рослини і має ефект реактивації (навіть після висихання відносна вологість атмосфери забезпечує реактивацію), стійкий в оточуючому середовищі до утворенню нерозчинних сольових сполук і випаду в осад. Це найсучасніший препарат, колоїдний розчин особливо чистих карбоксилатів природних харчових кислот особливо чистих біогенних металів в деіонізованій воді чистотою 99,99999%.

«Аватар 1» – мікродобриво 4 класу небезпеки (мало небезпечні речовини), безпечне для комах-опилювачів, що перевірено по Евростандарту з наданням відповідного сертифікату. Повні та часткові аналоги «Аватар 1» випускаються фармацією в якості дієтичних добавок з однаковими та різними співвідношеннями елементів з такими ж концентраціями дійових речовин - ТУ У 15.8-35991116-013:2011.

 «Аватар 1»,  Це -адаптоген, антидот, антистресант, антиоксидант, протектор, що проявляється після обробки насіння збільшенням енергії проростання та польової схожості з кращим розвитком кореневої системи, а після внесення на вегетуючим рослинам –  кращим формуванням всіх складових врожаю.

«Аватар 1»  Формує та підтримує оптимальні умови для  врожаю – зростання синтетичного апарату – площі поверхні листя, найвищу інтенсивність фотосинтезу і високу чисту продуктивність фотосинтезу і величину добового приросту сухої речовини – до 2-5 г/м2 з максимальних 15-18 г/м2.  

«Аватар 1» Підвищує резистентність  до гострого дефіциту вологи . допомагає рослинам зберегти життєздатність до 5-7 днів в умовах водного дефіциту, що досліджено  «Дніпропетровським центром родючості ґрунтів і якості продукції». Доказано стимулювання «Аватар 1» активність синтезу функціональних водорозчинних білків, ії рухомість, що і визначає кореляцію підвищення резистентності до гострого дефіциту вологи, що дозволяє включити застосування «Аватар 1» як вельми перспективний засіб в стратегії підвищення стійкості досліджених культур, - озимої пшениці, кукурудзи, соняшника та ріпаку до стресових погодних умов.

Всі ці властивості препарату впливають на підвищення врожайності на 30 - 70 %.    

А ще Ви отримаєте екологічно чистий врожай,  а це запорука здоров’я людини.                                                                                                                                                                         

Приготування та використання робочого розчину

Перед початком робіт з обробкою насіння чи оприскування рослин слід зробити розрахунки необхідної кількості

препарату в залежності від норми витрати та площі ділянки яку необхідно обробити, користуючись при цьому наведеною

 нижче таблицею «Рекомендації по застосуванню мікродобрив «Аватар 1», р.».

«Аватар 1» не має обмежень в застосуванні в робочому розчині з іншими зареєстрованими препаратами, та перед приготуванням робочого розчину слід провести тестування на сумісність. Визначену кількість препарату  залити  першим у бак в напівзаповнену чистою водою ємність для робочого розчину, включити мішалку і через 15 хвилин, не виключаючи мішалку, долити необхідні пестициди та агрохімікати, необхідну кількість води. Продовжувати перемішувати і під час обробки для забезпечення однорідності робочого розчину. Для формування робочого розчину з необхідними препаратами загальну кількість робочого розчину на 1 т, га розраховувати в межах 10-2000 л, враховуючи рекомендації препаратів-складових бакових сумішок, вид та стан культури, погодні умови.

Для культур, в яких виявлені ознаки недостатку тих чи інших елементів, та для бобових з метою підвищення азотфіксації, для кукурудзи, технічних, винограду, плодових та інших при інтенсивному землеробстві, підвищеному агрофоні  -  дози необхідно збільшити, або повторити зі слідучою санітарною обробкою.

-          В разі високої сонячної інсоляції позакореневе підживлення проводити після 16 годин і не пізніше 10 годин.

-          Не застосовувати препарат при температурі нижче +7°С, швидкості вітру понад 5 М/С. Зберігати «Аватар 1» необхідно при температурі  +1°…+40°С

З а    н а й к р а щ и й    в р о ж а й,    з а    н а й к р а щ у    д о л ю !

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Деливери

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
700,00 грн. /л/unit/
в наличии
600,00 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти