Каталог товаров

Перший віджим

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Описание товара

Перший віджим - це унікальна технологія. Сьогодні за такою технологією в Україні виробляється лише соняшникова олія "Щедрий ДАР".

Соняшникова олія "Щедрий ДАР" першого віджиму - це справді унікальний надзвичайно корисний продукт здорового харчування. Продукт, який справедливо можна назвати "живою" соняшниковою олією. За своїми властивостями він близький до оливкової олії і ідеально підходить для салатів і холодних страв.

Прозорий, світло-бурштиновий продукт має м'який приємний смак свіжої соняшникової олії, а легкий запах соняшникового насіння тільки підкреслить натуральність та корисність заправлених олією страв.

Соняшникову олію першого віджиму отримують з цілісного насіння одноразовим віджимом протягом 40 хвилин при температурі до +55 ° С. В результаті з насіння відбирається лише перша, найбільш біологічно цінна соняшникова олія. У ній зберігається велика концентрація вітамінів А, Е і F та інших біологічно активних речовин: мікроелементів, фосфоліпідів. Соняшникова олія першого віджиму має первинний смак і запах соняшникового насіння.

Технологія першого віджиму капіталомістка. Адже, на відміну від інших технологій, коли з соняшникового насіння вижимається все, що можна, при холодному віджимі вилучаються лише перші, найбільш корисні фракції. Отримана таким чином соняшникова олія якісніша за будь-яку іншу олію.

читать дальше свернуть
Характеристики
Очистка
рафинированное
Отжим
Производитель
Щедрий ДАР
Страна производитель
Украина
Упаковка
пластиковая тара
Объем
1,5 -3 л
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти