Каталог товаров

Проектування та монтаж зернових елеваторів

в наличии
0,00 грн.
Купить в один клик
Регион: Украина, Сумская обл., Ахтырка
Написать продавцу
Описание товара

Компанія «Будагроплюс» спеціалізується на проектуванні та будівництві промислових об’єктів для підприємств, пов’язаних з переробкою та зберіганням продукції агропромислового комплексу. Одним з основних видів діяльності нашої компанії є проектування та монтаж елеваторів.

Роботи, пов’язані з проектуванням елеваторів, розробкою технологічної схеми, підготовки будівного майданчика, монтаж конструкцій та технологічних вузлів, підключення всіх необхідних комунікацій, пуско-налагоджувальні роботи, навчання персоналу ми повністю беремо на себе. В результаті Ви отримуєте об’єкт повністю готовий до експлуатації і відповідає всім вимогам Вашої компанії.

 

Проектування елеваторів.

 

Від якісного проектування залежать насамперед експлуатаційні характеристики, витрати на виробництвоі монтаж, економічні показники роботи.

Компанія «Будагроплюс» має багаторічний досвід співпраці з провідними проектними інститутами, які спеціалізуються на проектах, пов’язаних з підприємствами агропромислового комплексу.

Фахівці цих проектних організацій на високому рівні з мінімальними витратами фінансів і часу розроблять проект елеватора та технологічну схему, які будуть оптимальним для Вас, а також відповідатимуть усім нормам і ГОСТам.

 

Поставка необхідного обладнання.

 

Широка лінійка обладнання, різних цінових категорій, від надійних вітчизняних та закордонних постачальників дає можливість в повному обсязі задовольнити потреби Вашої компанії.

 

Підготовка місця під будівництво елеватора.

 

Ми проводимо комплексну підготовку місця під будівництво елеватора. Сюди входять такі роботи:

  • » демонтаж старих будівель та конструкцій;

  • » будівництво фундаменту;

  • » будівництво госп. будівель, навісів, під’їзних шляхів;

  • » підключення необхідних комунікацій.

Всі роботи з пошуку підрядів на будівництво, необхідної техніки, залучення сторонніх фахівців ми беремо на себе.

 

Монтаж елеваторів.

 

Наші фахівці на високому рівні, з мінімальними витратами коштів та часу здійснюють монтаж конструкцій елеватора. Ми здійснюємо поставку всіх необхідних матеріалів та устаткування, проведемо весь перелік необхідних пуско-налагоджувальних робіт і введення об’єкта в експлуатацію.

 

Автоматизація технологічного процесу роботи елеватора.

 

Завдяки впровадженню в роботу новітніх засобів контролю, вимірювання та автоматизації технологічних процесів роботи обладнання, а також об’єднання всіх контрольно-вимірювальних приладів і пультів керування в єдину систему автоматичного керування технологічним процесом (АСУ ТП) істотно підвищилося зручність роботи персоналу та цілодобовий моніторинг якості продукції в зерносховищі.

Були зведені до мінімуму збої в роботі обладнання, впроваджена новітня система захисту від перевантажень в електромережі та надійна система пожежної безпеки.

Всі ці рішення дають можливість звести до мінімуму різні поломки, а значить і простій обладнання, а також зменшити число операторів та обслуговуючого персоналу при роботі елеватора.

 

Навчання операторів та обслуговуючого персоналу.

 

Компанія «Будагроплюс» проводить навчання операторів та обслуговуючого персоналу для правильної експлуатації, технічного обслуговування, ремонту основних вузлів елеватора.

 

Проведення технічного обслуговування.

 

За бажанням замовника фахівці компанії проведуть повний перелік робіт, пов’язаних з технічним обслуговуванням, сервісним і поточним ремонтом, модернізації та подальшою експлуатацією обладнання.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Производитель
БудАгроПлюс
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
150 000,00 грн. /шт
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти