Каталог товаров

Протравители Командор Екстра

в наличии
1 465,34 грн. /л/unit/
з 2 отзывов, 50% положительных
Регион: Украина, Николаевская обл., Николаев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара
Діюча речовина: Імідаклоприд, 600 г/л
Формуляція: Концентрат, який тече, для обробки насіння
Призначення: Системний інсектицид контактно-кишкової дії для обробки насіння з метою захисту рослин від широкого спектру шкідників
Тара: 5 л

 

 

 

Переваги

 

  • Широкий спектр дії.
  • Відсутність резистентності у шкідників завдяки новому механізму дії.
  • Надійно захищає всю рослину від основних наземних та ґрунтових шкідників.
  • Тривалий період захисної дії, навіть в жарку погоду.
  • Відсутність фітотоксичності.
  • Низькотоксичний для людей та безпечний для навколишнього середовища.
  • Завдяки досконалій формуляції діюча речовина надійно утримується на поверхні насіння.

 

Механізм дії

 

 

 

Діюча речовина належить до класу нових діючих речовин – хлорнікотинолів. Препарат діє на нервову систему комах блокуючи передачу нервового імпульсу на рівні ацетилхолинового рецептору постсинаптичної мембрани, що призводить до паралічу та загибелі шкідників. Інсектицид має новий унікальний механізм дії, до якого відсутня стійкість у комах-фітофагів. Імідаклоприд на відміну від інших хлорнікотинолів рухається значно швидше по рослині, що виключає вимивання із зони кореневої системи та забезпечує тривалий інсектицидний захист.

 

Властивості

 

 

 

Діюча речовина поглинається кореневою системою під час проростання та поширюється по всій рослині. Рівномірне розподілення імідаклоприду по рослині забезпечує тривалу інсектицидну дію проти комах-фітофагів з гризучим та сисним ротовим апаратом.

 

Завдяки зручній формуляції, досягається максимальне та рівномірне покриття насіння з повним виключенням зтікання препарату.

 

Загальні рекомендації

 

 

 

Для протруювання необхідно використовувати добре очищене насіння, оскільки зайвий пил та домішки можуть зв’язати велику кількість робочої рідини, чим знизити ефективність препарату. Інсектицид сумісний з більшістю препаратів, проте перед приготуванням бакової суміші необхідно провести пробне змішування. Не сумісний з препаратами, що мають сильно лужну або сильно кислу реакцію. Бакову суміш слід використовувати відразу після приготування.

 

Норма витрати робочої рідини

 

 

 

10 л робочого розчину на 1 тонну насіння

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Характер действия
системные протравители
Особенности применения
гидрофобизация
Страна производитель
Украина
Производитель
читать дальше свернуть
Отзывы
2 отзывов
50% положительных
Иван
26 мая 2020г. в 16:16
Хорошая цена, качество и сервис. А можно скидку на https://agrolider-n.com.ua/goods/fungitsid-grinfort-as-analog-amistar-ekstra/
Агро-Лидер Н
27 мая 2020г. в 14:04
Все зависит от объёма
Татьяна
03 апреля 2020г. в 09:21
Менеджер навіть не зателефонував. Довелось телефонувати самій. Прикро що не можна замовити меньше 20 кг.
agrolidern2012@ukr.net
03 апреля 2020г. в 09:28
Вибачте, але меньш двадцяти фасовки немає, тому не відрегували, виправимось)
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
475,24 грн. /л/unit/
в наличии
227,70 грн. /л/unit/
в наличии
435,64 грн. /л/unit/
в наличии
-33%
1 425,73 грн. 950,49 грн. /л/unit/
в наличии
код: 2149
364,32 грн. /шт
нет в наличии
код: 2172
841,17 грн. /шт
нет в наличии
код: 2143
576,84 грн. /шт
нет в наличии
код: 2150
759,00 грн. /шт
нет в наличии
код: 2472
1 358,61 грн. /шт
нет в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти