Каталог товаров

Стимулятор росту рослин Регоплант

в наличии
450,00 грн. /шт
Купить в один клик
з 2 отзывов, 100% положительных
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
11 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Новітній біостимулятор рослин із серії полікомпонентних препаратів, в основу дії якого покладено синергетичний ефект взаємодії продуктів біотехнологічного культивування грибів-мікроміцетів з кореневої системи женьшеню і авермектинів.

 

Sostav RUS

Синергія - посилення дії кожного елементу завдяки об'єднанню в єдину систему.

Препарат широкого спектру дії, рекомендований до використання для передпосівної обробки насіння зернових, зернобобових, олійних, овочевих культур, обробки рослин у період вегетації, а також для обприскування посівів газонних трав, інтродукції великих дерев, чагарників; застосовується в промисловому вирощуванні грибів, овочевих і ягідних культур, лісівництві і біотехнологіях.

Діюча речовина Регопланта:

  • Комплекс біологічно-активних сполук - продукти життєдіяльності грибів-мікроміцетів - 0,3 г/л (насичені і ненасичені жирні кислоти (С1428), полісахариди, 15 амінокислот, аналоги фітогормонів цитокінінової та ауксинової природи)
  • Комплекс біогенних мікроелементів - 1,75 г/л
  • Калієва сіль альфа-нафтилоцтової кислоти - 1 мг/л
  • Аверсектин С - продукт життєдіяльності актиноміцету Streptomyces avermytilis
 Переваги використання:
  • Гарантовано збільшує врожай на 15-30%
  • Підвищує стійкість рослин до несприятливих кліматичних умов (посуха, заморозки)
  • Підвищує польову схожість і енергію проростання насіння
  • Сприяє розвитку симбіотичної мікрофлори в зоні кореневої системи, і, як наслідок, посилює розвиток первинної і вторинної кореневої системи
  • Підсилює фотосинтетичну активність і розвиток листової поверхні
  • Знижує фітотоксичну дію пестицидів, зменшує кількість залишкових пестицидів, запобігає спонтанному мутагенезу
  • Має біозахисний та антипаразитарний ефекти, на 60-75% зменшує розвиток хвороб і шкідників
  • Дозволяє знизити норми внесення засобів захисту рослин до мінімально рекомендованих виробником
  • Зменшує захворюваність рослин за рахунок активізації імунної системи
  • Підсилює ефект добрив і мікродобрив
  • Вартість одноразової обробки по вегетації - 70 грн/га

 

Регоплант застосовують у вигляді водного розчину в одній суміші з іншими препаратами, яку готують у день використання. Його доза при внесенні на тонну насіння або на гектар посівів досить мала, тому важливо, щоб препарат був рівномірно розчинений в робочому розчині. Для цього воду з біостимулятором та іншими препаратами ретельно перемішують.

Передпосівна обробка насіння: обробку насіння зернових колосових культур, цукрових буряків, кукурудзи, технічних та інших культур препаратом Регоплант проводять на насіннєвих і кукурудзокалібрувальних заводах, а також у господарствах. Цей агрозахід проводиться відповідно до вимог для кожної культури, правил безпеки та санітарних норм. Ці роботи необхідно проводити якісно і швидко, щоб не допустити набухання насіння і пошкодження його оболонок.

Позакоренева (листова) обробка: посіви обприскують водними розчинами регуляторів росту за допомогою штангових обприскувачів або авіатехніки. Найефективнішими для внесення препарату є ранкові години до 10-11 і вечірні години - після 17. Не рекомендується обприскування посівів при швидкості вітру вище 4 м/с.

Обсяги водних розчинів препарату з розрахунку на гектар посівів для польових культур передбачені інструкціями до обприскувачів.

Допускається збільшення норм концентрації робочого розчину на гектар при малооб'ємних обприскуваннях до 12-25 л/га і до 2,5 л/га при обробці УМО (ультрамала обробка).

Норми внесення для с-г виробників:
для передпосівної обробки насіння всіх культур: 250 мл/т (робочого розчину - 10 л/т); картоплі - 50 мл/т (робочого розчину - 20 л/т)
для обприскування посівів: 50 мл/га.

Норми внесення для приватного сектора:

Обприскування насіння: 2,5 мл препарату розчинити в 100 мл води - на 10 кг насіння. Обприскування проводиться перед висадкою в грунт. Бульби картоплі обприскати перед висадкою в грунт з розрахунку 0,5 мл в 200 мл на 10 кг бульб.

Обприскування рослин: 15 крапель (0,5 мл) препарату розчинити в 3 л води на 1 сотку.

Технологія застосування не вимагає додаткових витрат. Доцільно використовувати препарат в бакових сумішах з пестицидами та елементами живлення.

ТУ У 20.2-31168762-006:2012

Детальна інформація, фази внесення по культурам:

https://www.agrobiotech.com.ua/ua/regoplant

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Сезонность
Весеннее
Агрегатное состояние
Жидкие
Вид обработки
Послепосевное(Подкормка)
Упаковка
Канистра
Виды стимуляторов
Биопрепараты
Производители
АГРОБІОТЕХ
читать дальше свернуть
Отзывы
2 отзывов
100% положительных
АГРОБИОТЕХ
21 декабря 2021г. в 15:33
Використовував Регоплант при вирощуванні озимої пшениці, сорт Богдана, повна технологія - обробка насіння і два рази по вегетації. У перший рік збільшення врожаю склало 18%. Крім підвищення врожайності отримав зменшення витрат на виробництво, за що додаткова подяка.
АГРОБИОТЕХ
11 ноября 2021г. в 10:45
Використовував Регоплант при вирощуванні озимої пшениці, сорт Богдана, повна технологія - обробка насіння і два рази по вегетації. У перший рік збільшення врожаю склало 18%. Крім підвищення врожайності отримав зменшення витрат на виробництво, за що додаткова подяка.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
190,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
260,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
320,00 грн. /шт
в наличии
380,00 грн. /шт
в наличии
210,00 грн. /шт
в наличии
279,00 грн. /шт
в наличии
270,00 грн. /шт
в наличии
270,00 грн. /шт
в наличии
30,00 грн. /шт
в наличии
290,00 грн. /шт
в наличии
210,00 грн. /шт
в наличии
30,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти