Каталог товаров

Сівалка зернова НІКА 4

в наличии
от 420 000,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
12 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Сівалка зернова НІКА 4 Сівалка зернова механічна СЗМ Ніка 4 призначена для посіву рядним посівом зернових, бобових, технічних культур, а також трав, овочів та зерносумішей за мінімальної технології обробітку ґрунту.

 

При застосуванні ресурсозберігаючих технологій, сівба більшості зернових культур проводиться після мінімальної обробки ґрунту дисковими плугами.  Для отримання дружних та потужних сходів виникає необхідність вибору універсальної сівалки, яка за найменших витрат праці на переналаштування норм та глибин висіву, змогла б забезпечувати першокласний посів широкого спектру сільськогосподарських культур. Вивчивши сучасні напрямки розвитку зарубіжної посівної техніки, ПП ВКФ «Велес-Агро» розробила нову серію механічних сівалок СЗМ, призначену для посіву рядним способом зернових, трав, овочів, сумішей, бобових, технічних та інших культур за мінімальною технологією обробітку ґрунту, із зусиллям тиску на сошник від 80 до 120 кг та системою прикочування посівного матеріалу.

 

Випробована часом котушкова система дозування висіву насіння в сівалках серії СЗМ удосконалена із застосуванням новітніх технологій обробки поверхонь деталей та використанням високоміцних та зносостійких компонентів у їх виготовленні. Завдяки поєднанню гвинтового методу регулювання котушок на задану норму висіву та перемиканню швидкостей обертання редуктора, сівалка може бути налаштована як на норму мікропосіву від 6 кг/га, так і норму макропосіву до 400 кг/га, а при комплектації дрібнонасіннєвим бункером від 1 кг/га до 40 кг/га.

 

Сівалка "Ніка-4"   має два місткі бункери - 920 л для насіння та 350 л для добрив, що створює передумови для високої продуктивності та зниження витрат на дозавантаження сівалки при проведенні сівби. Більш того, при   демонтаж міжбункерної перегородки, місткість зернового бункера збільшується до 1280 л.

 

Для формування ідеального насіннєвого ложа застосована конструкція зміщеного розміщення дисків сошника, що також оберігає його від  засмічення камінням. При цьому перший диск прорізає рівну лінію сівби, ріже пожнивні залишки, а другий розпушує ґрунт і готує насіннєве ложе.

 

Задана глибина посіву насіння досягається за рахунок механізму притискних пружин, які крім регулювання глибини дозволяють механізму сошника копіювати поверхню площі, що засівається. Розташоване за сошником колесо, що прикочує-регулююче, підтримує  чітке ведення глибини загортання насіння, забезпечує контакт посівного матеріалу з ґрунтом, необхідний для оптимального надходження вологи по капілярах, рівномірного формування кореневої системи та схожості.

  ;

Для агрегатування сівалки з різними типами трактором передбачено навісне або причіпне виконання, а опція поздовжнього транспортування дозволяє перевозити сівалки СЗМ дорогами загального призначення.

< p class="MsoNormal"> 

 

< p class="MsoNormal"> 

 

Технічні характеристики

Тип агрегату

навісний/причіп.

< p class="MsoNormal">Робоча ширина захвату (м)

4

Транспортна ширина (м)

5,2 / 2,5

Кількість сошників (шт)

26

Ширина міжрядь (см)

15,24 - 17,00

Тиск сошників на ґрунт (кг)

80 - 120

Ємність бункера для зерна (л)

920

Ємкість бункера для добрив (л)

350

Ємкість трав'яного бункера (л)

120

Глибина посіву насіння (мм)

10 - 89

Норма висіву зернових (кг/га)

6,0 - 400

Норма висіву трав'яного бункера (кг/га)

1,0 - 80

Норма внесення добрив (кг/га)

25 - 250

Розрахункова продуктивність (га/година)</

2,5 - 4,0

Маса агрегату (кг)

1450 / 1900

Маса сівалки із заповненими бункерами (кг)

2600 / 3000

Необхідна потужність трактора (к.с.)

105 / 82

читать дальше свернуть
Характеристики
Принцип действия
Механическая
Страна производитель
Состояние
Способ посева
Рядовые
Сошник
Дисковый
Высев
Точный
Производитель
Количество рядов
Больше 16
Агрегирование
Популярные модели
Ника
Тип
Прицепная
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок

Накладений платіж

Передоплата

Варианты доставки

Нова Почта

Самовивіз

Інтайм

Автолюкс

Гюнсел

Нічний Експрес

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
от 222,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
от 222,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
222,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
от 213,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
123,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
123,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
205 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
32 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
1 513 192,20 грн. /шт
в наличии
от 205 000,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти