Каталог товаров

Соняшниково-Оливковий Мікс

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Описание товара

Оливкова олія має найбільший вміст біологічно цінних жирів серед усіх існуючих олій. Дослідження показали, що оливкова олія містить велику кількість мононенасичених жирних кислот, які поліпшують роботу жовчовивідних шляхів, знижують рівень шкідливого холестерину і кількість жирових клітин, які беруть участь у тромбоутворенні. Оливкова олія швидко, легко і повністю засвоюється в людському організмі, тому її сміливо можна використовувати для приготування салатів, каш, супів, а також — для смаження. На відміну від інших рослинних жирів, в оливковій олії канцерогени не з’являються навіть після багаторазової термічної обробки.

Соняшникова олія «Стожар» збагачена вітаміном «Е», що також впливає на побудову клітин, синтез гормонів та підтримку імунітету.

Тому, увібравши в себе унікальні властивості найкращих олій, «Стожар Соняшниково-Оливковий Мікс» задовольнить найвибагливіші смаки та зробить ваші кулінарні шедеври ще більш корисними.

Ідеальним прикладом поєднання витончених смаків та корисності є славнозвісна середземноморська дієта, основою якої є оливкова олія. Раціон жителів Середземномор’я, для яких характерним є значний рівень споживання оливкової олії — визнаний еталонним у всьому світі. Адже відомо, що жителі Середземномор’я споконвіків славились міцним здоров’ям і небувалим довголіттям…

Спробуй готувати з новою олією «Стожар Соняшниково-Оливковий Мікс» і ти відчуєш нові нотки смаку своїх улюблених страв.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Объем
1 - 2 л
Упаковка
пластиковая тара
Масло
Растительное масло
Тип очистки
рафинированное
Производитель
Стожар
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти