Каталог товаров
ТОП
продажи

ДЕЗИНФИЦИРУЮЩЕЕ СРЕДСТВО «ЗООДИЗИН ( ZOODISIN)» *от производителя* (концентрат)

в наличии
300,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Ровенская обл., Ровно
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
9 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Свидетельство о государственной регистрации № АВ-08186-03-18 от 27.12.2018 года

Дезинфицирующее средство «ЗООДИЗИН (ZOODISIN)» - бактерицидного, вирулицидного и фунгицидного действия для применения в ветеринарной медицине.

Состав:

100 мл препарата содержат: полигексаметиленгуанидин гидрохлорид - 21,0%, алкилдиметилбензиламоний хлорид - 3,0%
Вспомогательные вещества: вода.

Фармакологические свойства

ATC-vet классификационный код: QV07AV Технические дезинфеканта.
Препарат имеет активную противомикробное действие в отношении грамположительных и грамотрицательных бактерий, фунгицидные свойства, проявляет вирулицидное действие ДНК и РНК содержащие вирусы-возбудители болезней Ньюкасла, Гамборо, цирковирусной инфекции, классической чумы свиней, респираторно-репродуктивного синдрома, болезни Ауески, трансмиссивного гастроэнтерита, парагриппа КРС, вирусной диареи КРС, инфекционного ринотрахеита.

Применение

Средство применяют для дезинфекции животноводческих и птицеводческих помещений, инкубаторов, инкубационных и выводных шкафов, поверхности скорлупы инкубационных яиц, для дезинфекции систем водоснабжения и поения, цехов по переработке птицы, яиц, убойных и мясоперерабатывающих цехов, продовольственных рынков, мест содержания мелких животных и птиц, оборудования и инвентаря, технологического оборудования, аппаратуры, тары, поверхностей инструментов, спецодежды на объектах агропромышленного комплекса, ветпункт, лабораториях, клиниках и аптеках ветеринарной медицины, на предприятиях производства ветеринарных препаратов, транспортных средств и других объектах, подлежащих ветеринарному надзору.
Средство предназначено для профилактической, вынужденной, текущей и заключительной дезинфекции при отсутствии и в присутствии животных и птицы.
На обработанных поверхностях средство обеспечивает пролонгированный обеззараживающее эффект.

 

«Зоодізін»

(розчин для дезінфекції)

листівка-вкладка

 

Опис

Однорідний прозорий опалесцентний розчин, без кольору або із жовтуватим відтінком, із слабким специфічним запахом. При збовтуванні піниться. Добре розчиняється у воді. Робочі розчини засобу мають дезінфікуючі властивості, не пошкоджують об'єкти, що піддають обробці засобом. 

Склад. (активнодіючі та допоміжні речовини),  %: 

100 мл препарату містять:

полігексаметиленгуанідин гідрохлорид - 21,0 %;

алкілдиметилбензиламоній хлорид    - 3,0 %;

воду до 100 %.

Фармакологічні властивості

Препарат має активну протимікробну дію по відношенню до грампозитивних та грамнегативних бактерій (Staphylococcus aureus, Salmonella choleraesuis, Clostridium perfringens, Pseudomonas aeruginosa, Pseudomonas mirabilis, Pseudomonas vulgaris, Klebsiella pneumoniaе, Proteus vulgariss, E. coli, C. jejuni, C. Fetus, Streptococcus faecalis, M. fortuitum та інші, включаючи спороутворюючі форми: Bac. аnthracis), фунгіцидні властивості (включаючи Candida spp., Aspergillus spp., Fusarium spp., Penicillium spp.), проявляє віруліцидну дію ДНК- та РНК ДНК- та РНК- вмісні віруси - збудники хвороб Ньюкасла (Newcastle disease virus), Гамборо (Вursal disease virus), цирковірусної інфекції (Porcine circovirus type 2), класичної чуми свиней (Classical swine fever virus), респіраторно-репродуктивного синдрому (Porcine reproductive and respiratory syndrome virus), хвороби Ауєскі (Aujeszky’s disease virus), трансмісивного гастроентериту  (Transmissible gastroenteritis coronavirus), парагрипу ВРХ (Bovine parainfluenza-3 virus), вірусної діареї ВРХ (Bovine viraldiarrhea virus), інфекційного ринотрахеїту (Bovine alphaherpes virus 1), вірус грипу тип А. та ін.) 

Застосування

Засіб застосовується для дезінфекції та санітарної обробки поверхонь в тваринницьких та птахівничих приміщеннях, інкубаторіїв, інкубаційних та вивідних шаф, поверхні шкаралупи інкубаційних яєць, для дезінфекції систем водопостачання та напування, цехів з переробки птиці, яєць, забійних та м’ясопереробних цехів, продовольчих ринків, місць утримання дрібних тварин і птахів, обладнання та інвентарю, технологічного устаткування, апаратури, тари, поверхонь інструментів, спецодягу на об`єктах агропромислового комплексу, ветпунктах, лабораторіях, клініках і аптеках ветеринарної медицини, на підприємствах виробництва ветеринарних препаратів, транспортних засобів, а також на інших об`єктах, що підлягають ветеринарному нагляду. 

Засіб призначений для профілактичної, вимушеної, поточної та заключної дезінфекції за відсутності та в присутності тварин і птиці. 

Профілактичну, поточну, заключну та вимушену дезінфекцію проводять методами аерозольної обробки, протирання, зрошення, обприскування, замочування, занурення. 

На оброблених поверхнях засіб забезпечує пролонгований знезаражуючий ефект. 

Дозування

Дезінфекцію проводять після ретельної механічної та санітарної очистки поверхонь об’єктів знезараження. Дезінфекцію проводять методом протирання, зрошення, замочування та туманоутворення (аерозольне розпилення).

Приготування робочих розчинів

Робочі розчини препарату готують у промаркованих ємностях із будь-яких матеріалів шляхом розведення засобу водою при періодичному перемішуванні до повного його розчинення.

Для приготування робочих розчинів засобу користуються розрахунками, наведеними у таблиці:

Приготування робочих розчинів засобу «Зоодізін».

Концентрація (%) розчину по препарату

Кількість інгредієнтів (мл) для приготування робочого розчину

1 л

 

«Зоодізін», мл

 

«Зоодізін», мл

 

0,3

3,0

0,3

3,0

0,3

0,5

5,0

0,5

5,0

0,5

1,0

10,0

1,0

10,0

1,0

2,0

20,0

2,0

20,0

2,0

4,0

40,0

4,0

40,0

4,0

Для профілактичної дезінфекції використовують 0,3  – 0,5 % робочий розчин засобу із розрахунку 100 – 150 мл/м2 для гладких поверхонь та 200 – 300 мл/м2 для пористих поверхонь. Експозиція становить 60 хвилин. 

Для вимушеної та заключної дезінфекції при інфекційних захворюваннях бактеріальної та вірусної етіології використовують 0,5  – 1,0 % робочий розчин засобу з нормою витрат 0,5–1,0 л мл/м2. Експозиція становить 60 – 120 хвилин.

Дезінфекцію при туберкульозі 3,0 % розчин за експозиції 5 год, вірусних та грибкових інфекціях 1,0 – 2,0 % робочим розчином, експозиція становить 60 хвилин, при інфекційних захворюваннях, викликаних спороутворюючими мікроорганізмами роду Bacillus, проводять 3,0 % робочим розчином за експозиції 120 хвилин.

Для дезінфекції використовуються розчини засобу «Зоодізін» наступної концентрації:

  • 0,3 – 0,5 % – для профілактичної дезінфекції приміщень, обладнання, устаткування та для аерозольної дезінфекції приміщень та санації повітря в присутності птиці та тварин;

  • 0,3 % - для санації приміщень, обладнання інкубаторіїв та інкубаторних шаф;

  • 1,0 – 1,5 % – для дезінфекції на підприємствах птах- і м'ясопререробної промисловості, у забійних цехах, м’ясних  павільйонах, продовольчих ринках; лабораторних приміщень; засобів транспортування тварин, сировини та готової продукції;;

  • 1,0 % – для планових дезінфекцій під час санітарних розривів в тваринницьких приміщеннях;

  • 2,0 % – для знезараження місць утримання інфекційно хворих тварин і птиці. 

Знезараження поверхні інкубаційних яєць проводять 0,05 % робочим розчином за препаратом. 

Для заповнення дезбар`єрів та дезкилимків використовують 2,0 – 4,0 % робочий розчин засобу.

З метою профілактики, а також для зниження перехресного зараження під час прояву захворювання (особливо інфекцій дихальних шляхів) проводять дезінфекцію повітря приміщень в присутності тварин та птиці високодисперсними аерозолями із розрахунку 3-10 мл засобу «Зоодізін» на 1 м3 при експозиції 30 – 60 хвилин. 

Предмети догляду за тваринами, обладнання, інструменти, лотки, тару, ящики  та інший інвентар дезінфікують 0,3 ? 0,5 % робочими розчинами методами зрошення, замочування, протирання.  Експозиція 1 година.

Дезмати, дезкилимки в дезбар’єрах просочують 0,3 % робочим розчином з періодичністю, яка не допускає їх висихання, змінювати розчин по мірі забруднення або один раз на 7 діб. У холодну пору року, для запобігання замерзання, до водного (робочого) розчину препарату додавати антифриз або кухонну сіль. 

Дезінфекцію м’ясних павільйонів, приміщень, приладів та інвентаря на продовольчих ринках проводять 0,3 % робочим розчином «Зоодізін» з розрахунку 0,1 – 0,2 л/м2 при експозиції 1 година. Поверхні, що контактують з продуктами харчування, промивають водопровідною водою. 

Після закінчення встановленої експозиції, доступні для тварин поверхні, годівниці, поїлки, інші місця, а також поверхні оброблених об`єктів, що контактують з сировиною і готовою продукцією, ретельно промивають водою.

Протипоказання

Не встановлені.

Застереження 

Засіб та його робочі розчини мають миючу та дезодоруючу дію; несумісні з сильними окисниками, аніонними поверхнево-активними речовинами та милами; сумісні з каустичною та кальцинованою содою. Підвищення температури робочих розчинів посилює їх антимікробні та миючі властивості. Після обробки приміщення необхідно обов’язково провітрити.

Обладнання та інвентар, які використовують при годуванні птахів та тварин (годівниці, корита, поїлки тощо) до початку вологої дезінфекції звільняють від залишків корму та води. Перед повторним використанням їх ополіскують водою. 

Спеціальні застереження для осіб і обслуговуючого персоналу

Персоналу всі роботи із дезінфікуючим засобом слід проводити в спецодязі, захищаючи шкіру рук гумовими рукавичками. Роботи із проведення дезінфекції об’єктів методом зрошення або аерозольним слід проводити із використанням засобів захисту шкіри, захищаючи органи дихання універсальним респіратором типу РУ-60 М або іншим аналогічним, а очі – окулярами типу ПО-2, ПО-3 чи моноблок.

Роботи, пов’язані із приготуванням робочих розчинів засобу, персонал повинен виконувати у приміщеннях з припливно-витяжною вентиляцією або в таких, що добре провітрюються, забезпечених питною водою та каналізацією, із дотриманням заходів, які забезпечують захист шкіри та очей – у захисному одязі (халат, шапочка, фартух із прогумованої тканини, гумові рукавички), у захисних окулярах .

При проведенні робіт з дезінфекції персоналу забороняється вживати їжу, пити і палити слід уникати розбризкування та попадання засобу в очі і на шкіру. Особливо обережно слід працювати з концентратом засобу. Після закінчення роботи обличчя та руки слід вимити водою з милом.

Форма випуску: полімерні флакони по 1,0 дм3; полімерні каністри  по 5,0 дм3, 10,0 дм3.

Зберігання - Зберігати в оригінальній упаковці виробника у сухому, прохолодному, захищеному від дії прямих сонячних променів приміщенні при температурі від 2оС до 40оС.

Термін придатності – 3 роки від дати виготовлення.

Для застосування у ветеринарній медицині!

Власник реєстраційного посвідчення: ПФ «Терміт», вулиця Барона Штейнгеля, 145 «В», с. Городок, Рівненська обл., 35331,  Україна.

Виробник готового продукту: Приватна фірма «Терміт»

35331, Рівненська обл., с. Городок, вул. Барона Штейнгеля, 145 «В», Україна

Телефон: 0362-61-83-64 Факс: 0362-61-83-64

E-mail: termit.pf.rivne@gmail.com

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти