Каталог товаров

Ціни на інкубаційні яйця бройлерів

в наличии
8,00 грн. /шт
Регион: Украина, Черкасская обл., Черкассы
Написать продавцу
Описание товара

Інкубаційне яйце бройлера

Бройлер - назва породи курей, яке перекладається з англійської мови як «смажений на вогні». У цій назві вся суть. Порода курчат-бройлерів штучно виведена для того, щоб швидко отримати мясо. Для виведення яєць бройлерів Черкаси схрещуються зазвичай несучки яєчно-мясної породи та мясні півні. Хороші яйця бройлерів високо цінуються в птахівництві. Адже з них вилупляться курчата, які будуть рости точно по годинах і швидко досягнуто потрібної ваги. Правда, для цього на птахофабриках враховуються всі можливі нюанси, навіть такі, як розмір гранул корму, висота годівниць, освітлення та багато інших чинників, кожен з яких дає суттєвий фінансовий приріст.

Інкубування яєць в Черкасах

Інкубація яєць Черкаси та вивід молодняку в інкубаторах дозволяє отримувати добовий молодняк в необхідній кількості в будь-який час року. При штучної інкубації яєць зникає необхідність у квочки, які в період насиджування, а також деякий час після нього, припиняють яйцекладку, знижуючи, таким чином, яєчну продуктивність в цілому за рік. Для того, щоб процес інкубації пройшов добре, необхідно наступне: якісні яйця і хороший інкубатор, а також знання користування на всіх етапах розвитку зародка. Важливий момент-якісне яйце, оскільки якщо використовувати неякісний продукт, то і результат буде таким же. Для цього необхідно приділити трохи часу на вибірку яєць для інкубації.

Яйце не повинно бути занадто великим або занадто маленьким. Також на шкаралупі повинні бути відсутніми плями або тріщини. Шорсткість і складчастість теж свідчить про шлюб. Не повинен бути присутнім неприємний запах. Якщо яйце брудне, його слід протерти чистою ганчіркою, змоченою у розчині перекису водню або в слабкому розчині марганцевокислого калію. Засохлий бруд на шкаралупі закупорює пори і утруднює доступ свіжого повітря до розвивається ембріону і також служить джерелом інфекції.

 Укладати яйця потрібно тупим кінцем вгору або горизонтально, але здебільшого це залежить від конструкції інкубатора і системи повороту яєць. Температура в інкубаторі повинна бути 37,6 ° -37,8 °, у жодному разі не перевищувати 38,2 °.

 Період інкубації триває 21 день. Перш ніж помістити яйця в інкубатор слід прогріти їх до температури 25 ° С. За часом рекомендується розділити процес на 4 періоди, так як показано в таблиці.

 

Перегрів і недогрів при інкубуванні яєць. При недогріву розвиток курчат відстає з найперших днів інкубації. Процеси затягуються, пташенята нестійкий стоять на ногах. Однак перегрів теж має побічні явища-у пташенят збільшується кількість кровяних кілець, частіше народжуються з каліцтвами голови, маючи недорозвинення черепа і лицьових кісток.

Перевертання яєць. Якщо яйця не перевертати або повертати неправильно, жовток може наблизитися до шкаралупи впритул, що призведе до смерті зародка, пристав до підшкарлупної оболонок мул стане розвиватися неправильно. Якщо повертання припинити на декілька днів, білок злипається з жовтковим мішком і разом з ним втягується в черевну порожнину курчати.

Вологість. Вологість в інкубаторі відіграє таку ж важливу роль як і інші фактори. При недостатній вологості, маса яєць значно зменшується, а повітряна камера збільшується. Шкаралупа стає ламкою, курчата дрібні і сухі. При надмірної вологості процес прокльовування шкаралупи і висновок запізнюється, часто білок пізніше охоплюється аллантоісом.

Ось чому важливо дотримуватися визначені вказівки при інкубації яєць.

Купити інкубаційне яйце бройлера можна зателефонувавши за телефоном +38 (097) 087-66-77

читать дальше свернуть
Характеристики
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
1,20 грн. /шт
в наличии
1,20 грн. /шт
в наличии
1,20 грн. /шт
в наличии
1,20 грн. /шт
в наличии
8,00 грн. /шт
в наличии
8,00 грн. /шт
в наличии
8,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти