Каталог товаров

Твердий пресований сир із козячого молока Горган

в наличии
570,00 грн. /кг
Купить в один клик
з 12 отзывов, 75% положительных
Регион: Украина, Ивано-Франковская обл., Ивано-Франковск
Написать продавцу
Описание товара

Горган - твердий пресований сир із козячого молока віком у 3 місяці із додаванням перцю, що створює пікантний аромат. Вага голівки - 1.00 кг, ціна - 270 грн/кг.

 

Надсилаємо сири Новою Поштою при вартості замовлення від 500 грн

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Тип
твердый
Производитель
Еко-Карпати
читать дальше свернуть
Отзывы
12 отзывов
75% положительных
Іван
01 января 2024г. в 22:23
Ми з дружиною їздили купувати козенят. Власник ферми був постійно на зв'язку. Приїхали,вибирали що хотіли. Дуже задоволені.
Леся
09 мая 2022г. в 15:48
Завжди купувала рікоту козячу в Сільпо, деякий час вона була відсутня і недавно знову з'явилась. Я накупила про запас, бо дуже люблю її їсти на сніданок, саме цієї фірми козяча рікота - найсмачніша, щей український виробник. Взагалі я часто купую сири від "Еко Карпати", бо вважаю, що потрібно підтримувати українських виробників, якщо вони роблять якісні продукти, а сири цієї фірми дійсно дуже смачні, зокрема смачнішої козячої рікоти я не зустрічала на українському і польському ринку, а козячих і овечих сирів я перепробувала багато.
Але, на жаль, відкривши першу пачку і розрізавши її, там було щось дивне іржавого кольору. Друга пачка тієї ж партії була нормальна, але ту, на жаль, довелось викинути.
Надіюсь, що це лише одиничний випадок і більше така пачка мені не попадеться.
Віталій
15 октября 2021г. в 10:54
Купили сир у "Сільпо"!!! Рол, козячий! Дуже кльовий, супер! Молодці!
Ленара
18 октября 2020г. в 10:30
Купила ваш сыр Халлуми. Стала жарить его на сковородке, а он расплавился полностью как на фондю.

Халуми - это козий тугоплавкий сыр для жарки на гриле или сковородке.

К слову сказать очень вкусный и не пересоленный. Если бы еще жарился на эталонный халуми, то цены бы ему не было б.

Но технология производства халуми нарушена.
Наталия
30 сентября 2020г. в 21:41
сир козий Будз, ОЧЕНЬ КРУТОЙ сир, купили в Одессе в сети СИЛЬПо, спасибо. истинное наслаждение! и цена у вас на сайте приемлимая, у нас в разы дороже, сыр великолепен !
Оля
05 июня 2020г. в 18:38
Ваша козяче фета - це найсмачніше, що сталося зі мною останнім часом!
Alena
06 июля 2019г. в 18:30
Наивкуснейшие сыры и голубика. Быстрая доставка!
pira_2604
20 мая 2019г. в 10:41
Їздила в цьому році (2019) за лохиною і.....нічого.По телефону мені сказали що в цьому році такий самий кущ як у мене на фото нижче коштує 180 грн.,та коли приїхала купляти, то вже став 250. Доречі набагато страшніший ніж той, що купила в минулому році. Дуже обідно, що людина з якою я розмовляла по телефону- сказав, що такої ціни я не казав, хоча люди яким я рекомендувала цей магазин - саме за 180 грн. купили тут тижнем раніше. Тому більше цей магазин нікому не буду рекомендувати. Даремно витратила свій час.
pira_2604
16 мая 2019г. в 15:53
В минулому році замовляла кущі Лохини (за 160 грн. - один кущ), я брала з цвітом у контейнерах десь 80х80 приблизно, і відповідно після цвіту були ягоди. Куші дуже рясні. Великі-привеликі, цього року вже цвітуть у мене, а я хочу ще прикупити чотири кущі. Дужеееееее задоволена, розповіла про вас всім, хто був зацікавлений.( і знаю, що багато, хто вже купив цю чудо ягідку у вас).
Сергій
06 апреля 2018г. в 09:39
Я в шоці. Мені ніхто не передзвонив, замовлення не відправив. Якось дивно працює у вас комерційна служба
Олена Валчук
25 апреля 2017г. в 14:46
Дуже-дуже смачні сири!)))Щиро дякую за швидку доставку! мене дуже тішить, що в країні є такі фермерські господарства! Процвітання вам, та вдячних покупців)) Олена,Київ.
Iryna Belousova
08 февраля 2017г. в 22:33
Щиро дякую за неймовірний смак:)
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Часто ищут

Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
370,00 грн. /кг
в наличии
505,00 грн. /кг
в наличии
ТОП
продажи
230,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
230,00 грн. /кг
в наличии
ТОП
продажи
570,00 грн. /кг
в наличии
405,00 грн. /кг
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти