Каталог товаров

150 рецептів алкогольних напоїв

в наличии
код: 1647319190
300,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Львовская обл., Львов
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Привіт, Шановний Читачу!
Дякую за інтерес до моєї книги. Це реально круті збори кращих рецептів, які перевірені на власному досвіді і мають великий попит.
Для Твоєї зручності я зібрав їх в одному виданні.

Тепер не треба купувати десятки книг, витрачати час на пошуки інформації у мережі.

Ти знайшов те, що треба!
Всі рецепти легко повторюються в домашніх умовах і складаються з простих і доступних інгредієнтів.
Цінність книги ще й у тому, що в ній зібрані різні рецепти напоїв. Я спеціально підбирав напої таким чином, щоб Ти, незважаючи на свої смаки і уподобання, знайшов для себе з десяток рецептів, які пропишуться в домашньому меню на все життя.
Ціна 200 гривень, це мізер, порівняно з реальною цінністю цієї книги.

Тут один рецепт може дати стільки позитивних емоцій, що жодних грошей цього не зробить.

А рецептів то - 150. Уявляєш який великий вибір?
Для наочності даю один із рецептів
Вишневий лікер. Один з найкращих у моїй колекції.
Вишня – це ідеальний інгредієнт для алкогольної індустрії. На її основі зроблено вже стільки різних напоїв, що й перерахувати неможливо. Це завдяки смаку, ароматиці, збалансованості та інших якостей, які має ця маленька ягода.
Сьогодні ми розберемо дуже простий і просто суперський лікер, на основі вишні.
Що знадобиться:
* вишня 5 кг

* горілка 5 л

* цукор 1 кг (або мед натуральний - 500г)

Вода 500 мл
Відразу наголошую! З медом цей лікер виходить краще, ніж із цукром.
А рецептура буде показана з цукром, тому що його простіше купити в магазині, і він дешевший.
Сам процес приготування.
Вишню з кісточками покласти в скляний посуд, залити горілкою, щільно закупорити і залишити настоюватись на тиждень. Щодня вміст треба струшувати, для кращої реакції.

Після цього настій треба злити через сито в окрему ємність і поставити в холодильник. До нього ми повернемося через деякий час.

Тепер вишні, що залишилися в ємності, засипати цукром, і залишити на два тижні. При взаємодії вишні з цукром, почнеться виділення соку, цукор повністю розчиниться, і ми отримаємо другу витяжку, яку треба буде з'єднати з першим зливом (який у холодильнику).

Тепер вишню, що залишилася, яка майже все нам віддала, заливаємо водою, ставимо на газ, включаємо нагрівання і доводимо майже до кипіння. Вимикаємо нагрівання, даємо охолонути до кімнатної температури, і фільтруємо через марлевий фільтр. Обов'язково віджимаємо. Цей етап вимиває з ягоди повністю всі потрібні нам речовини, і залишок цукрового сиропу, який утворився раніше.

Отриману рідину додаємо до попереднього настою.

Таким чином, у нас за три етапи вийшов напій, багатий на ароматику, смак і легко п'ється.

Вже майже готовий напій обов'язково має постояти ще хоча б два дні для стабілізації.

І лише після цього можна розливати у пляшки та пригощати рідних та близьких.
Це один із найкращих та затребуваних напоїв у моїй колекції. Настійно рекомендую приготувати

собі таку смакоту.
Удачі та Хороших Результатів!
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Предоплата

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 1774922562
1 000,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти