Каталог товаров

2020 — Smarter Every Season

в наличии
код: 20/20 SeedSense Monitor
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
6 Лет
Описание товара


Монітор 2020Багатофункціональний дисплей від Precision Planting дозволить не тільки стежити за процесом висіву, але і контролювати його прямо з кабіни трактора. Цей монітор дає можливість фіксувати двійники і пропуски, які робить Ваша сівалка, а також запобігати їх появі на ходу. 20/20 SeedSense Monitor надає більше інформації, яка допоможе активно управляти сівалкою і вчасно та зручно вносити коригування.
Дисплей допоможе зробити підбір оптимальної швидкості трактора, з якою Ви зможете рухатися без втрат продуктивності, щодо норми висіву.
Використовувати інтерактивне меню монітора дуже просто. Основна інформація про посіви завжди на виду, а дані по кожному окремому ряду можна віклікаті одним натисканням. Ключова інформація відображається у великих прямокутниках, тому вона відразу помітна. Колірне кодування сигналів монітора допоможе безпомилково визначити потрібну Вам інформацію і усунути помилки, допущені під час роботи.

Монітор 20/20 SeedSense дозволяє:
• Знайте приховані механічні проблеми і виправити їх
• Підвищити продуктивність за рахунок збільшення швидкості сівалки без шкоди для якості посіву
• Досягти високої продуктивності сівалки шляхом налаштування висівних апаратів, тиску вакууму, підвіски і швидкості

Точні дані для безпомилкових рішень
На кожному етапі вирощування врожаю необхідно мати достовірні дані, щоб ефективно планувати наступний етап. Незалежно від того, чи ви зупиняєтесь у полі для того, щоб якнайкраще налаштувати агрегат для наступного проходу, чи вибираєте техніку та витратні матеріали на наступний рік, вам потрібні якомога точніші вихідні дані для прийняття раціонального рішення. Адже це покращить результати роботи як у наступному сезоні,
так і в довгостроковій перспективи.

Високоточні технології агрономічні
Наявність точної інформації надзвичайно важлива для прийняття обґрунтованих рішень. Новий монітор 20/20 забезпечує свого користувача найдетальнішими агрономічними даними, які ви тільки могли бачіті. Оптимізуйте сівбу, підживлення посівів та збирання врожаю за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, який візуалізує продуктивність роботи та польові умови в режимі реального часу – насінина за насіниною, рослина за рослиною,
краплина за краплиною. Налаштовуйте екранний інтерфейс, додавайте сенсори та дізнавайтесь про своє поле такі речі, яких ви навіть не могли уявити раніше.

Від знання до повного контролю
Монітор 20/20 можна використовувати просто як пристрій, який допоможе зібрати найточніші дані про врожайність та налаштувати сівалку таким чином, щоб ні одна насінина не була змарнована. Альо він же здатний забезпечити управління різноманітними високотехнологічними системами, призначеними для регулювання густоти висіву, притискного зусилля і норм внесення рідких міндобрив, для багатогібридного висіву та високошвидкісної сівби, контролю стану ґрунту, норм висіву та тиску сівалки на ґрунт, а також регулювання норми виливу на агрегатах для міжрядного підживлення чі обприскувачах. Монітор 20/20 робить все перераховане і навіть більше, щоб не лише забезпечити вас достовірними даними для прийняття критично важливих рішень, але ще й автоматизує роботу вашої техніки до такого рівня, що ви можете оптимізувати її налаштування на ходу під час кожного проходу в полі.

Відчуйте різницю

На екрані монітора 20/20 ви можете бачіті нижче перераховані та інші дані:

Вологість ґрунту в борозні
кількість води, яку насінина отримає протягом 3 днів.
Температура ґрунту в борозні
температура ґрунту в борозні безпосередньо в момент сівби.
Однорідність ґрунту в борозні
зміни у властивостях ґрунту по борозні – щільність, гранулометричний склад та водний режим.
Чистота борозни
відсутність післяжнивних решток у борозні.
Вміст органіки
орієнтовний вміст органічних речовин у ґрунті.
Контакт з ґрунтом
чи висівні секції сіють на задану робочу глибину.

Вага висівних секцій
маса висівних секцій, що передається на опорні колеса.
Якість руху
наскільки плавно висівна секція пересувається по поверхні ґрунту.
Сингуляція
кількість насіння, що було відокремлене належим чином.
Норма виливу рідини
фактична норма внесення речовин у рідкому стані.
Урожайність
високоточні дані про врожайність.
Притискне зусилля
фактичне зусилля, що прикладається до висівної секції.
 
читать дальше свернуть
Характеристики
Производитель
Оригинал
Состояние
Новые
Страна производитель
США
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: vSet
Цену уточняйте
в наличии
код: SpeedTube
Цену уточняйте
в наличии
код: YieldSense
Цену уточняйте
в наличии
код: PrecisionMeter
Цену уточняйте
в наличии
код: CleanSweep
Цену уточняйте
в наличии
код: FlowSense
Цену уточняйте
в наличии
код: Precision Planting Ready
Цену уточняйте
в наличии
код: vApplyHD
Цену уточняйте
в наличии
код: FurrowJet
Цену уточняйте
в наличии
код: Keeton Seed Firmer
Цену уточняйте
в наличии
код: vDrive
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти