Каталог товаров

Адвіон/Advion Cockroach гель проти тарганів (30 г) — найкращий засіб проти тарганів

нет в наличии
код: 14865
440,00 грн. /шт
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Средство от тараканов "Адвіон/Advion Cockroach гель"- є найкращим серед різних рішень і пропозицій щодо боротьби з тарганами.
Засіб успішно пройшов перевірку у багатьох ресторанах, барах, кафе, готелях, школах та інших об'єктах не кажучи вже про квартири, у яких гель справляється на 100%.

Адвіон/Advion Cockroach гель — можуть застосовувати не тільки профільні фахівці, , але й кожен із нас у разі потреби. Зручність і легкість застосування, безпека роблять його найпопулярнішим у світі засобом проти побутових комах.


У складі гелю ADVION Cockroach використовується головний активний компонент "Indoxacarb" з вмістом 0,6%.

Принцип роботи Адвіон/Advion Cockroach гель:

Паралізує нервову систему та м'язову діяльність, блокує розмноження. Також перешкоджає виробленню резистентності (вивикликання). У складі гелю є два основні компоненти: приманка та отрута. Завдяки приманці комахи будуть пожирати гель уже за 5-10 хвилин після його нанесення. Засіб проникне в організм таргана разом із приманкою й остаточно починає діяти вже всередині організму. Таракан стає заразним для своїх сородичів, отруюючи їх. Один тарган може заразити до 52 інших тарганів тощо. Так досягається величезний ефект застосування гелю.

Час, необхідний для повного позбавлення тарганів?
Це залежить від ступеня забруднення тарганами. В середньому — за кілька днів ви побачите радикальне зменшення кількості особин. Зверніть увагу, що згідно з дослідженнями вчених, для повного виведення популяції тарганів (включно з захованими краями, молодою порося та відкладені яйця) потрібно 3 місяці впливу на тарганів. Тобто не прибирайте нанесені точки з гелем Advion упродовж цього терміну.

Від яких тарганів допомагає цей засіб:
Гель від тарганів Адвіон/Advion Cockroach  допомагає позбутися всіх видів тарганів, які водяться в Україні: руді, прусики, чорні, американські таргани, східні та інші.

Як користуватися шприцом із гелем от тараканов Адвион / Advion Cockroach?
Нанесіть гель Advion у місцях, де захоплювалися активність тарганів (навколо холодильника, сміттєвого відра, кухонного стола, під мийкою, за навісними шафками, щілини в стінах, підлозі, дверях тощо), а також сліди з життєдіяльності (чорні точки тарх екскрементів).
Гель наноситься маленькими кульками діаметром до 5 мм. По 2-5 кульок на 1 квадратний метр залежно від ступеня забруднення.
ВАЖНО! Через один-два дні перевіряйте нанесені точки та оновлюйте гель у тих місцях, де таргани вже з'їли його. І не варто прибирати гель навіть після видимого зникнення тарганів.

Купити шприц із гелем від тарганів "Адвион / Advion Cockroach" можна в нашому интернет-магазине "Зелений світ"

читать дальше свернуть
Характеристики
Вес, г
30
Основное назначение средства
От тараканов
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Варианты доставки

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 16341
180,00 грн. /шт
в наличии
код: 16310
31,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти