Каталог товаров

Антистрес краплі для кішок і собак з ароматом м'яса 10 мл, Біотестлаб

в наличии
код: 905551
167,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Склад

1 мл препарату містить діючу речовину: фенібут – 100 мг.

Допоміжні речовини: пропіленгліколь, метилпарабен, пропілпарабен, гідроксиетилцелюлоза, ароматизатор, сахароза, вода очищена.

Фармакологічні властивості

АТС vet класифікаційний код QN06BX - Інші психостимулятори та ноотропи. QN06BX22 – Фенібут.

Фенібут, що входить до складу препарату, є фенільним похідним ГАМК та фенілетиламіну. Позитивно впливає на метаболічні процеси у нервових клітинах головного мозку.

Фенібут проявляє ноотропну активність, а як похідний ГАМК має анксіолітичну (транквілізуючу) дію. Не впливає на холіно-і адренорецептори. Посилюючи гальмівні ГАМК-ергічні процеси, впливає на функціональний стан за рахунок нормалізації метаболізму та впливу на мозковий кровообіг.

Має виражену стрес-коригуючу дію, забезпечує нормалізацію процесів збудження і гальмування в центральній нервовій системі.

Препарат швидко всмоктується після перорального введення та добре проникає у всі тканини організму, включаючи гематоенцефалічний бар'єр.

80-95% препарату метаболізується у печінці до неактивних метаболітів. 5% виводиться з організму нирками у незміненому вигляді.

Застосування

Препарат Антистрес призначають для зниження збудження та корекції психогенних порушень поведінки у котів і собак при стресах, фобіях, агресії без видимих причин та при підвищеному статевому збудженні (спільно з контрацептивами), для профілактики заколисування.

Дозування

Краплі Антистрес застосовують котам та собакам перорально на корінь язика 2 рази на добу у наступних дозах:

коти – 1 крапля препарату (4 мг фенібуту) на 1 кг маси тіла тварини;
собаки – 2 краплі препарату (8 мг фенібуту) на 1 кг маси тіла тварини.

Курс застосування препарату становить 10-15 діб. За наявності ознак сильного збудження та психогенних порушень поведінки (агресія, страх, гіперактивність, гіперсексуальна поведінка) курс може бути продовжений до 20 діб.

При повторному прояві у тварин ознак збудження та/або порушень поведінки – курс застосування препарату повторюють у тих же дозах за тією ж схемою.

З метою профілактики стресів (транспортування, зміна обстановки, вибухи піротехніки, від'їзд господаря, участь у виставках та змаганнях) препарат застосовують за 3-5 діб до майбутньої події та протягом 1-4 діб після його завершення.

Для профілактики заколисування застосовують одноразово у вищезгаданих дозах за 1-2 години до певного початку транспортування тварини. При появі виражених ознак заколисування (блювання) прийом препарату малоефективний.

Для корекції поведінки при підвищеній статевій активності краплі Антистрес застосовують у тих же дозах разом із контрацептивами. Тривалість курсу застосування залежить від індивідуальної чутливості тварин та ступеня їх збудження.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату (у тому числі в анамнезі), гостра та хронічна ниркова недостатність, діабет.

Не застосовувати вагітним та лактуючим самкам.

Застереження

Перед застосуванням ретельно струсити.

При застосуванні препарату згідно з інструкцією побічних реакцій не виявлено.

При підвищеній індивідуальній чутливості до компонентів препарату можливі прояви збудження, сонливості, дратівливості, нудоти та алергічні реакції. У таких випадках проводять симптоматичну та десенсибілізуючу терапію.

Рідко, при першому введенні препарату, тварин може спостерігатися сонливість і нудота, які проходять самостійно і не вимагають лікування.

Форма випуску

Флакони-крапельниці полімерні по 10, 30 мл.

Зберігання

Темне, недоступне для дітей місце при температурі від 5 до 25°С.

При зберіганні допускається випадання осаду, який легко розбивається під час струшування.

Термін придатності

12 місяців. Після першого відкриття флакона – 28 діб, за умови його зберігання у темному місці за температури від 5°С до 25°С.
читать дальше свернуть
Характеристики
Вид животных
Собаки|Кошки
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: 300
260,00 грн. /шт
в наличии
код: 6398
279,00 грн. /шт
в наличии
код: 4483
77,00 грн. /шт
в наличии
-5%
код: вс50036
510,00 грн. 484,50 грн. /шт
в наличии
код: 3574
308,00 грн. /шт
в наличии
код: 16062
83,00 грн. /шт
в наличии
код: 905225
36,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти