Каталог товаров

Апарат високовольтний АВ-50/70-3

в наличии
179 685,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Харьковская обл., Харьков
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
3 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Апарат високовольтний АВ-50/70-3

Апарат високовольтний випробувальний АВ-50/70-3 використовується для:

  • випробування ізоляції захисних засобів (ізоляційні штанги, гумові боти, рукавички, електроінструмент і т.п.) змінною високою напругою промислової частоти, регульованим в межах 0 - 100кВ.
  • випробування ізоляції силових кабелів та твердих діелектриків випрямленою електричною напругою, а також для випробування твердих діелектриків синусоїдальною електричною напругою частотою 50 Гц.
  • визначення пробивної напруги рідких діелектриків (по ГОСТ 6581-75).

Умови експлуатації - навіс або приміщення при робочих значеннях температури повітря від мінус 10 °С до плюс 40 °С, відносної вологості 80% при температурі плюс 20 °С і атмосферному тиску 84,0 - 106,7 кПа (630 - 800 мм. рт. ст.).

Варіанти установки - стаціонарна, переносні. Для роботи з апаратом потрібно два оператора, що мають допуск до роботи з електроустановками з напругою понад 1000 У.

Технічні характеристики:

  • Живлення - однофазная мережу змінного струму напругою 220 ± 20 В, частотою 50 ± 2 Гц
  • потужність, не більше, ВА, 2000.
  • Кількість джерел високої напруги - 4
  • параметри випробувальної ванни: кількість випробувальних електродів - 4
  • габаритні розміри (з підставкою), мм, 670х470х1120
  • маса в сухому стані, кг, не більше 10
  • параметри вбудованого кіловольтметра:
  • межі вимірювання напруги змінного струму, кВ, - 1, 20, 50, 100
  • наведена відносна похибка вимірювання,%, не більше - 3

Параметри вбудованого вимірника струму:

  • межа вимірювання (постійного і змінного струму), мА, 25
  • наведена відносна похибка вимірювання,%, не більше 3

Параметри високопотенціа льного вимірювача струму ІТВР-4:

  • межа вимірювання (постійного і змінного струму), мА, 10
  • наведена відносна похибка вимірювання,%, не більше 3

Площа, яку займає апаратом (рекомендована), м2, 4.

Маса обладнання, кг, не більше, 100.

Термін служби обладнання апарату - 10 років.

Компанія «Молнія» реалізує пересувні електротехнічні лабораторії, випробувальне, вимірювальне і пошукове обладнання. Щоб оформити замовлення або уточнити інформацію про товар, звертайтесь за контактними номерами телефонів.

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
63 525,00 грн. /шт
в наличии
10,00 грн. /шт
в наличии
65 340,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти