Каталог товаров

Аваланж F1 насіння огірка, 10 насіння — партенокарпічний, ранній (37 днів), всесезонний NongWoo Bio

нет в наличии
код: 10540
14,00 грн. /шт
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
7 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Характеристики гібриду огірка Аваланж f1

Багато фермерів, які вирощують огірки в промислових масштабах, знайомі з гібридом корейської компанії NongWoo Bio, яка виробляє насіння овочевих культур. Огірок Аваланж f1 належить до раннього гібриду партенокарпічного огірка, вегетаційний період у середньому становить 37 днів.

Зеленці цього гібрида вирізняються високими смаковими якостями, вони добре транспортуються, зберігаючи товарний вигляд. Аваланж f1 підходить для перероблення, солінь і вживання відразу з грядки. Плоди темно-зеленого кольору, завдовжки до 11 см, але збирати можна від 5 см. зелені плями пружні, однорідні, без порожнин і жовтизни, не горчать. У кожному міжвузлі утворюється по 2-3 зав'язки. Аваланж f1 вирізняється великим, темним листям. Гібрид стійкий до багатьох хвороб, які небезпечні для цієї культури. Гібрид дає високий, регулярний урожай весь сезон.

Методи посадки

Огірки Аваланж f1 можна вирощувати прямим посівом у ґрунт або розсадним способом. Під час посіву у відкритий ґрунт насіння висівають на відстані 10-12 см. Цей гібрид не боїться загущених посівівів. Схема посівів у відкритому ґрунті: однорядковий посів на 1,4-1,6 і дворядковий на 2,1-2,4.

Вирощування гібриду

Проводити посів у відкритий ґрунт можна, коли ґрунт прогріється до 15 °C. Для захисту від нічних холодів посіви накривають плівкою або агроволокном. Під час вирощування розсадним способом пересаджують її віком 25-30 днів, коли немає загрози заморожування. У разі регулярного поливання та розпушування ґрунту огірок Аваланж f1 плодоносить регулярно. Тому збирати урожай рекомендується що 2 дні. Вегетаційний період становить 37 днів.

Посивши насіння на розсаду ранніх огірків, проводять у середині березня в північних регіонах України та наприкінці лютого на півдні. Коли на рослинах з'являться 2-3 аркуші, розсаду пересаджують у теплицю. Такий вигляд вона може придбати вже на 20 день після посіву.

читать дальше свернуть
Характеристики
Культура
Огурец
Тип продукции
Посевной (семена)
Сорт/Гибрид
Гибрид
Класс семян
Элита
ГМО
Нет
Группа спелости
Раннеспелая
Цвет плода
Зеленый
Семян в упаковке, шт.
10
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Варианты доставки

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти