Каталог товаров

Автошина Кама 132 Breez 175 70

нет в наличии
код: 813177408
880,00 грн. /шт
Регион: Украина, Житомирская обл., Любар
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

У 1967 році, в зв'язку з розвитком нафтопереробної та нафтохімічної промисловості СРСР виникла необхідність збільшення кількості шинних заводів в Радянському Союзі. Підстав для таких планів було досить: створена потужна сировинна база, країна взяла курс на сучасне автомобілебудування, крім того, автомобільним транспортом вже здійснювалася левова частка вантажоперевезень всередині країни. У квітні 1967 року міністр В.Федоров доручає фахівцям опрацювати питання про можливість будівництва заводу з виробництва автомобільних шин в складі Нижньокамського нефтехімкомбіната (нині ВАТ «Нижнекамскнефтехим»). Було поставлено конкретне завдання: забезпечити сучасними якісними шинами Волзький і Ульяновський автомобільні заводи, а також і парк автомобілів найближчих регіонів.

1973 рік ознаменувався інтенсивною підготовкою до пуску основного виробництва. 29 квітня на тимчасових майданчиках ремонтного виробництва була отримана перша автокамери КК-13 для легкових автомобілів «Жигулі». Цей день і вважається днем ​​народження нашого підприємства.

Експериментальний ділянку став досвідченим цехом не тільки для автокамерщіков, але і збирачів. 16 липня на цій ділянці була зібрана перша дослідна автопокришка для автомобілів «Жигулі» з маркою Нижньокамського шинного заводу.

До літа 1973 року кількість працюючих на заводі зросла до чотирьох тисяч чоловік. 8 червня перша партія нижньокамскі автокамери була відвантажена на Московський автозавод ім. Ленінського комсомолу, а потім і в Тольятті - на ВАЗ.

5 січня 1974 року було введено в експлуатацію перші потужності першої черги в обсязі 1,5 млн. Штук на рік.

Це був тільки початок. До моменту пуску першої черги в Москві визріло рішення не обмежуватися одним шинним заводом. У зв'язку з будівництвом заводу великовантажних автомобілів в Набережних Челнах в грудні 1973 року в Нижньокамську почалося будівництво другого заводу з виробництва вантажних шин для автомобілів «КамАЗ». 15 липня 1974 року наказом Міннафтохімпрому СРСР за № 608 була затверджена кошторисна вартість цього заводу проектною потужністю 3,8 млн. Штук вантажних автопокришок і 5 млн. 490 тисяч штук їздових камер на рік.

Вже 25 жовтня 1974 року завод відрахував перший мільйон шин. Шина з порядковим номером 100000000 випущена 19 грудня 1987 року.

Силами фахівців заводу спільно з науково-дослідними інститутами за короткий час до кінця 1975 року - освоєно 7 типорозмірів шин новітніх конструкцій, в тому числі шини із застосуванням металлокорда для автомобілів «КамАЗ» і чотири типорозміру шин радіальної конструкції. З огляду на гостру потребу народного господарства в вантажних і сельхозшін, колектив заводу провів реконструкцію технологічного обладнання в цехах для випуску сельхозшін, налагодив випуск шин для «КамАЗа».

За короткий термін на двох діючих лініях встигли освоїти і почали серійно випускати шість типів автокамери - для легкових, вантажних і сільськогосподарських машин. В результаті була введена потужність з виробництва 1,5 млн. Штук легкових шин і 6 млн. Штук автокамери. Освоєно серійний випуск автошин для автомобілів «Жигулі» і «Москвич».

30 червня 1978 року ухвалено в експлуатацію перша черга заводу вантажних шин (ЗГШ) в обсязі всього 450 тисяч штук вантажних шин на рік. Сьогодні навіть в умовах, коли головний замовник вантажних нижньокамскі шин - КамАЗ знизив випуск автомобілів до мінімуму, вантажні шини вносять вирішальний внесок у фінансові результати об'єднання. Завод вантажних шин укомплектований в основному імпортним обладнанням з Англії, Франції, ФРН, Італії і Голландії, і незважаючи на те, що завод потребує оновлення, якість продукції ЗГШ таке, що влаштовує навіть розпещену Європу. Вантажні шини з Нижнєкамська з задоволенням беруть і в Чехії, і Польщі, і Словаччини, і в інших країнах Східної Європи.

В планах ЗГШ кардинальна реконструкція, яка дозволить змінити асортимент - перейти на шину цільнометалокордову, широкопрофильную і великого діаметра - до 22,5 дюйма, відповідно до підвищеними вимогами європейських автовиробників. До цього неминуче прийде в найближчі роки і Росія, і маркетингові служби підприємства, прорахувавши вимоги завтрашнього дня, вже сьогодні ставлять завдання на майбутнє.

1. квітня 2003 ювілейного року побачила світ шина з номером 250000000. Ще тепленькою прийняв її в свої руки директор заводу вантажних шин Анвар Вахітов.

Особливою турботою об'єднання завжди було підвищення якості продукції. Тому предметом особливої ​​гордості став міжнародний сертифікат TUV CERT, що підтверджує, що система управління якістю на підприємстві відповідає міжнародному стандарту якості ІСО 9001. Зрозуміло, це вимагало перебудови багатьох служб, підготовки фахівців. Це зажадало отримання додаткової освіти і від вищих менеджерів підприємства. Пройти міжнародну сертифікацію - справа і непросте, і недешеве, але такі вимоги зовнішнього ринку, на який виходять шинники. Такі зараз вимоги і російських автозаводів, в першу чергу, головного партнера - АвтоВАЗу. Тому після важкої спільної роботи, виконаної керівництвом, технічними службами, службами постачання, маркетингу, у вересні 2000 року Розробка та впровадження системи якості відповідно до вимог ISO 9001 була завершена. В кінці грудня 2000 року аудиторами німецької фірми TUV CERT було проведено сертифікаційний аудит. Вони відзначили блискучу підготовку підрозділів, неформальний підхід до системи якості, знання та грамотне застосування персоналом документів системи якості. Результати перевірки були направлені до Німеччини для оформлення, і в феврале2001 року Нижнекамскшина одним з перших підприємств республіки отримала сертифікат TUV CERT. Зрозуміло, робота на цьому не зупинилася - в квітні 2003 року успішно був пройдений аудит на відповідність стандартам ISO 9001 в новій версії 2000 року.

Чи не кожне шинний підприємство може похвалитися лабораторією випробування шин (лиш), але навіть серед тих, хто має подібну, багато хто може тільки мріяти про такий оснащенні, а тим часом саме лиш можна назвати одним з головних елементів системи управління якістю. Саме і тільки лиш може встати на шляху можливого шлюбу, який не видно неозброєним оком.

Найважливіша з завдань ювілейного року - створення нового виробництва високоефективних легкових радіальних шин потужністю 2 млн. Штук на рік за технологією фірми «Піреллі» . «Піреллі» - це давній партнер ніжнекамцев. Почати з того, що і в Європі це одна з небагатьох компаній, що забезпечують шинами і елітні суперкари, і автомобільні компанії, що виробляють малолітражки масовим тиражем. Але головне, що «Піреллі» - це один з основоположників шинної індустрії взагалі і зокрема - одна з компаній, що володіють технологією виробництва шин і устаткування для виробництва шин. І саме «Піреллі» замовили ніжнекамци розробку лінії на 2 мільйони сучасних високоефективних шин.

За умовами контракту з «Піреллі» перед італійцями стояло завдання не просто поставити обладнання, а забезпечити виробництво шин, які відповідають світовому рівню і вимогам автовиробників . В першу чергу для «двухмілліонніка» було закуплено і за короткі терміни змонтований основний агрегат «Триплекс» німецької фірми «TROESTER», який має три екструдера для виготовлення тришарового протектора, що збирається з гуми трьох різних складів одночасно. Змонтована установка по виготовленню гермослоя для безкамерних шин.

Спільними зусиллями ВАТ «Нижнекамскшина» і керуючої компанії «Татнафта-Нафтохім» вирішується і інший блок не менш важливих питань, передбачених в програмі стратегічного розвитку ВАТ «Нижнекамскшина» на період до 2010 року. У ній, зокрема, передбачено створення виробництва високоефективних радіальних шин для сучасних зарубіжних повнорозмірних позашляховиків, які сьогодні складають в Росії значний парк автомобілів. Лінія по створенню шин для джипів, а також легких вантажівок планується з річною потужністю 300 тис. Штук на рік. Однак на першому місці в списку пріоритетів стоїть виробництво цільнометалокордних (ЦМК) вантажних шин з планованим обсягом 600 тис. Шин на рік, призначених для комплектації сучасних вантажних автомобілів і автобусів.

читать дальше свернуть
Характеристики
Сезонность
летние
Страна производитель
Россия
Ширина профиля, мм
175
Состояние
новые
Диаметр шины
R13
Марка авто
ВАЗ|Dacia|Daewoo|Fiat|Nissan|Opel|Peugeot|Skoda
Состояние
новый
Назначение
легковые
Тип по изготовителю
оригинал
Сезонность
летние
Год производства
2018
производитель
Кама
сезонность
летняя
ширина профиля
175
высота профиля
70
диметр
13
Тип
бескамерная
Посадочный диаметр шины
13
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок

Накладний платіж

Предоплата

Варианты доставки

Нова Пошта

Самовивіз

Інтайм

Автолюкс

Гюнсел

Нічний Експрес

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
код: 1142433220
1 200,00 грн. /шт
в наличии
код: 507916546
1 350,00 грн. /шт
в наличии
код: 475191517
1 650,00 грн. /шт
в наличии
код: 507917463
1 400,00 грн. /шт
в наличии
код: 691008679
1 700,00 грн. /шт
в наличии
код: 691008693
1 650,00 грн. /шт
в наличии
код: 691008916
1 500,00 грн. /шт
в наличии
код: 1142485714
1 850,00 грн.
в наличии
код: 507917356
950,00 грн. /шт
в наличии
код: 691008777
1 900,00 грн. /шт
в наличии
код: 475194002
1 900,00 грн. /шт
в наличии
код: 255297466
1 250,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти