Каталог товаров

Біо-інсектицид-акарицид Фітоверм (Аверсектин С), ТМ AgroProtection

в наличии
код: 57136
10,39 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Хмельницкая обл., Хмельницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара
Біо-препарат для боротьби з шкідниками рослин Фітоверм, ТМ «AgroProtection»
Опис Фітоверм
Інсекто-акарицид біологічного походження кишково-контактної дії для захисту різних культур відкритого і захищеного грунту від широкого спектру шкідників.
Діюча речовина:

концентрат емульсії аверсектін С (2 г/л) – природний комплекс чотирьох авермектинів продукованих ґрунтовими мікроорганізмами Streptomyces avermectilis.

Механізм впливу на шкідливих комах та кліщів:
Через 8-9 години після обробки комахи і кліщі перестають харчуватися і пошкоджувати рослини, повна загибель шкідників наступає через 3-6 днів.
Для ефективної боротьби з павутинними кліщами рекомендується повторна обробка через 7-20 днів. Період залежить від швидкості відтворення нового покоління шкідників, яка залежить від температури та вологості повітря: 7 діб при 30°С, 17 діб при 20°С, і 36 діб при 15°С. Особливо швидко павутинний кліщ розмножується в сухих та теплих умовах.
Фітотоксичність:
Препарат Фітоверм не токсичний для рослин, його можна застосовувати по маленьких сходах, ослаблених рослинах, щойно пересаджених рослинах.
Резистентність:
Звикання до препарату фітоверм на основі аверсектину С у шкідників не виникає, тому його можна використовувати протягом кількох років поспіль

Переваги препарату:

можна застосовувати під час плодоношення, не проникає всередину рослини і плоду. Фітоверм-М не володіє здатністю проникати через рослинні мембрани, отже, не накопичується в рослинах і плодах. Це робить його застосування доступним під час плодоношення нешкідливим для здоров'я людини.
не фітотоксичний, можна застосовувати в будь-яку фазу розвитку рослин по мірі появи шкідників.
ефективність Фітоверм-Му збільшується при високих температурах, тоді як у більшості хімічних препаратів – знижується.
строк для ручних та механізованих робіт – всього 1 день.

Інструкція по застосуванню Фітоверм

Норма

води, л

на 1 ампулу
Культура,

оброблюваний об'єкт
Шкідливий об'єкт
Термін

очікування

(кратність

обробок)

0,8-1,6
Капуста білоголова

Капустяна, репная білявки, капустяна совка, капустяна міль

3(2)

0,8-1,2
Смородина

Кліщі, розанная листовійка

3(2)

1,2-3,0
Яблуня

Яблунева плодожерка

3(2)

0,9-2,25
Яблуня

Листовійки, п'ядуна, горностаєва моль, яблонный квіткоїд, почковые довгоносики

3(1)

0,6-1,5
Яблуня

Кліщі

3(2)

0,6-1,5
Яблуня

Попелиці

3(3)

0,2-0,4
Картопля
Колорадський жук
1(4)

0,4-0,8
Картопля
Колорадський жук
1(4)

0,2-0,4
Баклажан
Колорадський жук
3(2)

1,6-2,0
Хміль
Павутинний кліщ, попелиці
2(3)

5-15
Огірок, томат, баклажан захищеного грунту
Кліщі, тютюновий та західний квітковий трипси
3(3)

4-12
Огірок, томат, баклажан захищеного грунту
Попелиці
3(3)

1,6-2,4
Цитрусові культури
Сріблястий цитрусовий кліщ
3(2)

Вміст ампули розчинити в воді згідно з таблицею. Ретельно обприскувати рослини свіжоприготованим розчином, рівномірно змочуючи листя при появі шкідників. Останню обробку проводити за 2 (на томатах - за 3) дні до збору врожаю.
Токсикологічні властивості та характеристики
Загальний опис. Аверсектин С має широкий спектр інсектоакаронематоцидної дії і високоефективний як щодо листогризучих та листососних шкідників рослин, так і щодо багатьох екто- та ендопаразитів сільськогосподарських тварин.
Токсичність препарату на основі аверсектину С значною мірою залежить від температури повітря. При її зменшенні з 24 до 17°С токсичність препарату для звичайного павутинного кліща знижувалася в 7,6 разів, а при підвищенні до 32°С зростала в 4,8 разів. У листі рослин аверсектин С не виявляється вже через 2-3 дні після обробки, а в плодах овочів на другу добу. При внесенні в ґрунт речовина не надходить у коріння рослин.
В об'єктах навколишнього середовища аверсектин С розкладається швидко: період його напіврозпаду у воді становить 3 діб, а в ґрунті в умовах тепличних господарств – ndash; 25-30 годин
Бакові суміші:
Фітоверм на основі аверсектину може застосовуватися в комбінації з хімічними інсектицидами і, зокрема, з піретроїдами. При цьому доза, що рекомендується, і того, і іншого знижується більш ніж на 50%, біологічна ефективність збільшується, а час очікування ефекту скорочується
Заходи безпеки:
3 клас небезпечності (помірно небезпечна речовина). Не фітотоксичний. Небезпечний для риб. Не допускати потрапляння у водойми. Середньо небезпечний для бджіл (2 клас). Під час цвітіння обробка заборонена.
Для приготування розчину не використовувати харчовий посуд. Обробку проводити при відсутності дітей і тварин, використовуючи захисний одяг, окуляри, респіратор, рукавички. Після роботи вимити обличчя і руки з милом, прополоскати рот, у випадку потрапляння препарату в очі або на шкіру промити великою кількістю води з активованим вугіллям (5-6 таблеток на склянку). Викликати блювоту. Звернутися до лікаря. Зберігати при температурі від -20С до +30С, окремо від лікарських препаратів і продуктів харчування, в сухому, темному, недоступному для дітей місці. Порожні ампули, препарат з простроченим терміном придатності спалювати. Робочий розчин зберіганню не підлягає.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата

Накладний платіж (крім рослин у горщиках)
крім рослин у горщиках

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта

Укрпошта

Самовивіз (м. Хмельницький)

Наш кур'єр (по м. Хмельницькому) 50 грн.

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 792
24,89 грн. /шт
в наличии
код: 509647392
28,99 грн. /шт
в наличии
код: 32844
6,99 грн. /шт
в наличии
код: 30816
9,00 грн. /шт
нет в наличии
код: 827
8,00 грн. /шт
нет в наличии
код: 32847
6,00 грн. /шт
нет в наличии
код: 29630
16,00 грн. /шт
нет в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти