Каталог товаров
Подолати важкі часи сільгоспвиробникам та отримати прибуток - Agrobiz.net

Подолати важкі часи сільгоспвиробникам та отримати прибуток

11 февраля 2019г.

З кожним днем все ближче початок посівної кампанії. Серця аграріїв чекають зустрічі з родючою ріллею, готовою плекати відбірне насіння. Але радість від наближення весни затьмарює складна економічна ситуація в нашій країні. Вона змушує і керівника холдинга і дрібного фермера найретельніше прораховувати можливі ризики, думати, на чому можна зекономити, де найдешевше купити все, необхідне в цю пору для господарства. Проте, намагаючись таким чином перестрахуватися і не допустити роботи зі збитком, сільгоспвиробник водночас не може сподіватися й на великий прибуток. Адже подібна економія заздалегідь закладає основу для невисокої врожайності та низької якості збіжжя.

     Та, на щастя, сьогодні є можливість рахувати інакше. На українському ринку присутні препарати, застосування яких за мінімальних витрат дає максимальний прибуток. Наприклад, під час вирощування озимої пшениці 1 вкладена гривня дає від 5 до 10 гривень чистого прибутку. І, це не казки, а факти, які доведені багаторічними дослідами провідних наукових установ України та постійно підтверджуються в умовах виробництва.

       Ці препарати – продукція групи компаній «ДОЛИНА»: стимулятори росту рослин серії «ВИМПЕЛ» та хелатні мікродобрива серії «ОРАКУЛ». «ДОЛИНА» – 100% вітчизняний виробник, весь цикл виробництва якого, від розробки до фасування, розташований в Україні. Тому компанія зацікавлена в тривалому співробітництві з кожним партнером та клієнтом і завжди гарантує високу якість своєї продукції та ефективність її застосування. Це, зокрема, забезпечує широка мережа високопрофесійних менеджерів (17 спеціалістів) і 3-х регіональних представників, які працюють на всій території країни, здійснюючи передпродажний та післяпродажний супровід. За 18 років присутності на українському ринку «ДОЛИНА» здобула бездоганну репутацію. Вона успішно співпрацює з провідними дистриб’юторами країни. Кожного року все більше сільгоспвиробників роблять свій вибір на користь розробленої компанією продукції.

      Для тих, хто вміє рахувати, цей вибір цілком логічний. Адже застосування цих препаратів, наприклад, на соняшнику, дає прибавку врожаю від 2,9 до 7,3 ц/га, при цьому 1 вкладена гривня приносить від 6 гривень чистого прибутку. Використання їх на ріпаку збільшує врожай на 2,3 – 10,3 ц/га, створюючи чистий прибуток від 8 гривень на 1 вкладену гривню. Ефект на кукурудзі: від 6,2 до 18,2 ц/га прибавки врожаю та від 11 грн. чистого прибутку з 1 грн. 

      Прибутковим є застосування цих препаратів на всіх культурах. В тому числі й на рідкісних чи екзотичних для нас, наприклад, на рисові (прибавка врожаю до 19 ц/га) чи бавовні (2,6 – 5,5 ц/га). Завдяки цьому розширюється географія використання продукції групи компаній «ДОЛИНА». Так, вже не перший рік отримують відмінні результати аграрії Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Туреччини. 

     Та компанія продовжує вдосконалювати свою продукцію й розробляти нові препарати. Над цим у власних наукових відділах та лабораторіях із сучасним обладнанням працюють висококваліфіковані спеціалісти, серед яких 5 кандидатів сільськогосподарських та 2 хімічних наук. Так і в нинішньому сезоні вже підготовлена ціла серія нових препаратів: «ВИМПЕЛ 2» – ультрастимулятор росту рослин; «ВИМПЕЛ-К 2» – екстрауніверсальний препарат для обробки різних типів насіння; «ПАСЛІНІЙ» – препарат, створений спеціально для пасльонових культур та стимулятор проростання насіння «ПЕРАМ» – унікальний препарат, який не має аналогів у світі.

    «ДОЛИНА» завжди відкрита до співпраці і готова забезпечити стабільно високий та якісний врожай кожному сільгоспвиробнику.

      Детальніше з інформацією про характеристики та застосування продукції групи компаній «ДОЛИНА» можна ознайомитися на сайті компанії: www.dolina.ua

 

 

У зв'язку з високою пропозицією на препарати виробництва групи компаній «ДОЛИНА», на ринку почастішали випадки шахрайства. Тобто невідомі особи пропонують придбати стимулятори росту рослин і мікродобрива невідомих торгових марок, які нібито були спеціально виготовлені для них підприємствами групи компаній «ДОЛИНА» або викрадені з нашого виробництва у великих ємностях і самостійно розфасовані. Виходячи з цього, група компаній «ДОЛИНА» офіційно заявляє, що цими твердженнями Вас вводять в оману з метою шахрайського заволодіння коштами. На території України наше підприємство виробляє і реалізує продукцію тільки під торговими марками ВІМПЕЛ®, ОРАКУЛ® і Агролайт®, з яких - стимулятор росту рослин АГРОЛАЙТ® і препарат для обробки насіння АГРОЛАЙТ®-У виготовлені для ТОВ НВФ «АГРОСВІТ», мікродобриво ОРАКУЛ® біокомплекс виготовлено для ТОВ «Агрозахист Донбас».

589 просмотров

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти