Каталог товаров
ТОП
продажи

Борона - мотика ротаційна

в наличии
139 500,00 грн. /шт
Купить в один клик
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Днепр
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
12 Лет
Время ответа:
менее суток
Описание товара

Борона — мотика ротаційна призначена для довсходового та післясхідного боронування посівів польових культур (зернових, просапних, технічних) з метою:

  • поверхневого розпушування та аерації ґрунту,
  • знищення ниткоподібних сходів бур'янів.

Ефективне використання мотики ротаційної для весняного боронування озимої пшениці.

Доступні ціни. Державна компенсація 25-40%. Власне виробництво. Гарантія Доставка по Україні безкоштовна. Будь-яка форма розрахунку. Оплата за фактом доставки у господарство. Контактний телефон 097-693-89-55, 066-024-43-93 сайт компанії https://agrokomisionka.pp.ua/ та https://agrompk.com.ua/                                                                                                                    Робочі органи мотики створюють ідеальне тло для початкового розвитку кореневої системи рослин, добре мульчують верхній шар ґрунту, руйнуючи ґрунтову кірку, тим самим, зберігаючи вологу, знищують ниткоподібне коріння бур'янів до 100% на швидкостях до 20 км/год. Це дозволяє перейти на безгербіцидну технологію. При появі монолітної ґрунтової кірки на ранніх сходах культурних рослин, наприклад, кукурудзи в стадії 2-3 листків, коли застосування зубових борін неможливе, ефективність використання мотики різко зростає.

Мотига ротаційна - агрегатується із просапними тракторами класу 2, класу 1,4 (МТЗ-80). Спосіб агрегатування – навісний.

Технічні характеристики борони — мотики ротаційної:

  • Робоча швидкість руху, км/год: 15-20;
  • Робоча ширина захвату, м: 6;
  • Продуктивність, га/зміна: до 100;
  • Обслуговуючий персонал, чол.: 1 (тракторист).

Результати випробувань борони — мотики ротаційної

На посівах озимої пшениці, у фазі весняного кущіння, було проведено досвід щодо накопичення пшеницею азоту з повітря порівняно з ділянкою, де було внесено аміачну селітру з розрахунку 100 кг/га.   Відбір рослин на аналіз було здійснено на 15-й день і повторно на 20-й день після першого.

Аналіз піддали всю наземну частину рослини. Визначення азоту проводили методом К'єльдоля.

Варіанти досвіду

< strong>Зміст. азоту в % сухої речовини 09.04.91 г

Зміст. азоту в % сухої речовини 30.04.91г.

Підживлення аміачною селітрою 100 кгга

   

Обробка мотикою МРН 5.6 (одноразова)

 </ td>  

Результати аналізів показали, що вміст азоту в рослинах озимої пшениці знаходяться на одному рівні забезпеченості.

На посівах кукурудзи із застосуванням мотики МРН 5.6 на обробці по сходах (стадія «шильце») та у фазі 3-4 листа, забезпечується доступ повітря до кореневої системи, знищення бур'янів ниткоподібної форми 100%, а також проростків бур'янів до 27. вологи, що у свою чергу сприятливо позначається на подальшому розвитку культурних рослин. При обробці боронами БЗСС-1 пошкоджується до 10-15% культурних рослин, а при обробці мотикою МРН5.6 пошкоджується до 0,8%. у фазі 2-4 аркуша, ефект був аналогічний обробці на сходах кукурудзи. Підтвердилися дані досліджень щодо доцільності заміни азотних підживлень весняним розпушуванням мотикою МРН5.6, отриманий ефект як за рахунок економії добрив, а також витрат на їх навантаження, транспортування та внесення.

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Состояние
Агрегатирование
навесной
Производитель
Собственноне производство
Страна производитель
Украина
Рама
жесткая
Назначение
для трактора
Особенности
Легкие
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок

Накладений платіж

Передоплата

Варианты доставки

Нова Почта

Самовивіз

Інтайм

Автолюкс

Гюнсел

Нічний Експрес

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
123,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
139 500,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
139 500,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
139 500,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
139 500,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
148 500,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
135 000,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
139 500,00 грн. /шт
в наличии
ТОП
продажи
139 500,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти