Каталог товаров
ТОП
продажи

Оздоровчі комплекси нового покоління. Ми бережемо Здоров'я Вашої Сім'ї!

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Описание товара

Партнерська Платформа УІТ КІТ


Програма пріоритетних інвестиційних проектів
для зростання «людського капіталу» в Україн
е

 

Українські Інноваційні Технології «Здорова сім'я»

 

 Оздоровчі комплекси нового покоління

 

 

Мобільна термо-кабіна найбільше пристосована для сучасного життя наших людей.

Судіть самі: малі витрати часу та енергії для проведення загального оздоровчого сеансу; невеликі габарити дозволяють розмістити її у звичайній квартирі або будинку, що у свою чергу дає можливість усім членам сім'ї, причому різного віку приймати лікувально-оздоровчі процедури, не виходячи зі свого будинку (квартири).

Дуже важливо реально зрозуміти, що мобільна термо-кабіна – це лише сучасне технологічне рішення дуже старого завдання, де тисячоліттями всі культури світу визнавали терапевтичну цінність прогрівання тіла для покращення свого здоров'я, загоєння ран та довголіття.

Якщо розглядати загальні прийняті традиційні лазні та сауни, то це місце для проведення як би свого особистого часу з друзями, тоді як мобільна термо-кабіна – це лікувально-оздоровчий комплекс абсолютно нового покоління, який за фактом реально є «Сімейним доктором у Вас вдома» у всіх сенсах його розуміння!

Мобільна термо-кабіна являє собою конструктивну базову модель у вигляді купольного намету, яка виготовлена ​​з міцної та легкої тканини світлих тонів з додатковим спеціальним багаторазовим вкладишем у вигляді накидки «балдахін», який виконаний з гнучкого тканого матеріалу просоченого перенасиченим розчином хлориду натрію для зменшення внутрішньої забрудненості безпосередньо у мобільній термо-кабіні.

Усередині мобільної термо-кабіни встановлюється Портативний терапевтичний апарат «Кон-Тел» або Українську піраміду «Кон-Тел», а також ліжко розкладачка або крісло-ліжко для зручного розміщення людини на весь час проведення лікувально-оздоровчого сеансу.

Мобільна термо-кабіна

Ліжко розкладачка

Розкладачка «крісло-ліжко»

© Портативний терапевтичний апарат «Кон-Тел»

 

Можлива опція портативного терапевтичного апарату «Кон-Тел» на створення мобільної інфрачервоної термо-кабіни, яка конкретно призначена для безконтактного методу комплексного прийому лікувально-оздоровчих процедур за рахунок імпульсного перетворювача інфрачервоного випромінювання і корисних елементів парів солі, а також при необхідності .ч. з універсальною функцією точною та високою величиною передачі видимого випромінювання (тобто видимих ​​кольорів) сонячного спектру для їх вираженого терапевтичного ефекту світлолікування.

© Українська піраміда «Кон-Тел»

Можлива опція Української піраміди «Кон-Тел» на створення мобільної сольової термо-кабіни як колосального джерела цілого ряду позитивних ефектів на прийняття лікувально-оздоровчих процедур, де відтворюється особлива оздоровчо-лікувальна атмосфера повітря, така як у соляній шахті (печері) морське солоне повітря в поєднанні з лісовим повітрям, яке за фактом є свого роду каталізатором лікування (тобто леткі фітонциди хвойних дерев), де він за визначенням посилює оздоровчі властивості повітря, що створюється, і як наслідок такі особливо цілющі властивості змішаного повітря обумовлює його сприятливо впливати максимально. комплексно весь організм людини.

 Усі інноваційні технології захищені різними юридичними методами.

Мобільна термо-кабіна не продається через різні торгові мережі, а доставляється адресно відповідно до індивідуальної партнерської програми на умовах довгострокової оренди.

Сервісне обслуговування технологічного обладнання мобільної термокабіни на весь час виконання Адресної інвестиційної програми «Здорова сім'я».

P.S. Технологічне встановлення мобільної термо-кабіни займає до однієї хвилини.

 ____________

Виробничо-технічний центр

Партнерська Платформа УІТ КІТ

Створення сучасного авторського обладнання

Контактна особа (поле завдання проекта)

Кононенко Сергій Вікторович

info.ptc-uit.kit@ukr.net

+380682487274 (KyivStar/Viber)

+3800660088849 (Vodafone/WhatsApp)

__________________________________________________

 

Загальні рекомендації щодо застосування мобільної ІЧ термо-кабіни

 

Потовиділення в ІЧ термо-кабіні значно вище, ніж у звичайних саунах або лазнях, за значно більш м'яких умов, ніж і досягається великий оздоровчий ефект по відношенню до інших саун і лазень, так як вплив інфрачервоного випромінювання дистанційний і знаходиться на відстані від 30 до 70см, при цьому відповідно практично вся теплова енергія, що генерується ІЧ випромінюванням, надходить безпосередньо в тіло людини, минаючи нагрівання повітря, що знаходиться в ІЧ термо-кабіні. Цим і пояснюється невисока температура в ІЧ термо-кабіні, крім того інфрачервоне випромінювання природно не спалює кисень при цьому негативно заряджені іони (аніони солі) покращують прохідність дихальних шляхів (тобто дренаж бронхів «бронхіальна провідність»), т.ч. підвищує в них число антитіл і як наслідок цього дихання стає найбільш ефективним і легким, приходить в норму пульс, а також відповідно зменшується артеріальний тиск. Лікувально-оздоровчі процедури в такій ІЧ термо-кабіні зазвичай триває приблизно 10-30 хвилин при температурі внутрішнього повітря 40-70°С при природній вологості. Перед початком сеансу в ІЧ термо-кабіні необхідно підготувати, тобто. створити певний мікроклімат. Температура повітря всередині ІЧ термо-кабіни перед початком сеансу повинна бути не менше 35-37 ° С, а вологість не більше 45-50%. Людина, яка знаходиться всередині ІЧ термо-кабіни, отримує всю теплову енергію від ІЧ нагрівачів, внутрішня температура людського тіла постійно зростає і система терморегулювання природно прагнучи компенсувати це зростання високої температури, починає неминучий процес інтенсивного потовиділення.

Природний процес потовиділення проходить у приємній, комфортабельній температурі, гарантує відмінний догляд за шкірою тіла, її пожвавлення, очищення та омолодження. Тіло людини заряджається енергією, з'являється чудове самопочуття. Крім того, загальна температура тіла підвищується до 38,5°С, імітуючи природну реакцію організму на інфекцію, при цьому пригнічується вся діяльність хвороботворних бактерій і вірусів.

Інфрачервона термо-кабіна починає діяти вже з перших хвилин, надаючи користь для людського організму. В ІЧ термо-кабіні тіло людини прогрівається за рахунок теплових хвиль, що випромінюються інфрачервоним обігрівачем. Це випромінювання сприймається нами як приємне, м'яке тепло, яке в першу чергу нагріває не повітря, а предмети, тобто в даному випадку – тіло відвідувача ІЧ термо-кабіни. Теплові хвилі проникають у тіло людини на глибину до 4см, що в кілька разів інтенсивніше прогрівання, ніж у звичайній фінській лазні тільки до 5мм, що природно йде інтенсивна дія спрямованих теплових променів, які і провокують сильніше потовиділення.

Будь ласка, пам'ятаєте про водний баланс свого організму протягом усього оздоровчого сеансу? Відповідно, кількість шкідливих шлаків і токсинів, які людина втрачає разом із згодом в ІЧ термо-кабіні, також набагато більша, ніж в інших видах лазень. Для порівняння порівняємо, що у звичайній сауні при потовиділенні організм втрачає 95% води і лише 5% шкідливих речовин (тобто жиру, шлаків), в ІЧ термо-кабіні кількість токсинів, що виділяються, збільшується до 20%. ІЧ термо-кабіна впливає на організм людини більш інтенсивно, ніж інші види лазні та сауни. Тому рекомендуємо вам краще зробити кілька короткочасних заходів, ніж одне тривале відвідування ІЧ термо-кабіни. Крім того, завдяки нижчій температурі в самій ІЧ термо-кабіні, ви не виходитимете звідти розпареними і з почервонілою шкірою, як після звичайної лазні, а зможете відразу приступити до виконання своїх поточних справ. Тобто оздоровчу процедуру можна приймати навіть вранці перед своїм радісним робочим днем, у той час як традиційна банна процедура, яка передбачає кілька заходів у парилку та відпочинок у передбаннику, вимагає значних витрат свого особистого часу і як завжди його «вічно» не вистачає! Тому в традиційну лазню або сауну ходять зазвичай раз на тиждень, а ІЧ термо-кабіну можна відвідувати хоч кожен день звичайно, при цьому слід орієнтуватися звичайно на своє самопочуття. Після прийому оздоровчої процедури ви не відчуєте глибокого розслаблення та сонливості як після звичайної сауни, а навпаки, у вас буде відчуття радості, а ІЧ термо-кабіна зарядить вас бадьорістю та енергією практично на цілий день нашого суєтного життя.

Обмежень за віком застосування мобільних ІЧ термо-кабін взагалі немає!

Під час прийняття комплексних ІЧ оздоровчих сеансів необхідно користуватися такими правилами: не слід приймати процедури на голодний шлунок, не менше ніж за 1,5 години до початку рекомендується злегка перекусити, а за півгодини до початку ІЧ процедур рекомендується випити 0,5-1, 0 літра води, переважно їдальні мінеральної, що містить калій, натрій, магній, марганець, залізо; рясне питво до і після процедур необхідне компенсації зневоднення організму; не рекомендується для відшкодування втрат води пити соки, напої, які містять цукор і фрукти, т.к. у них багато вуглеводів, що уповільнюють процес засвоєння води організмом; не рекомендується робити різких рухів, краще спокійно полежати на розкладачку; при нагоді прийняти гарячий душ, який перед сеансом може збільшувати обсяг виведеного поту; не застосовуйте лосьйон для тіла до сеансу; використовуйте, принаймні два рушники - один постеліть на розкладачку, другий буде служити для витирання поту з вашого тіла, пам'ятайте, що вода (ваш піт) чинить великий опір інфрачервоному випромінюванню; при перших ознаках застуди та/або грипу, збільшуючи тривалість сеансу, можна підвищити активність імунної системи. Зверніть увагу, що спочатку багато людей з великим рівнем важких металів, хімічними токсинами та/або пестицидами можуть мати труднощі з потовиділенням. Для деяких, може вимагатися 5-10 сеансів, перш ніж з'явиться відчутний обсяг поту, але безперервне водне споживання зменшить токсикацію організму. Навіть без великого об'єму поту, ІЧ прилад допомагає виводити токсини через сечу, кишечник і волосся. Щоб прогріти кісточки і ноги ефективніше, підніміть їх. Будь-яка область тіла, яку Ви бажаєте глибше прогріти, має бути поміщена ближче до ІЧ випромінювачів. Відразу після закінчення сеансу постарайтеся деякий час (3-5 хв) посидіти спокійно і не здійснювати різких рухів, тому що, навіть після виходу з ІЧ термо-кабіни, спостерігається підвищене потовиділення та циркуляція крові. Процедури можуть бути звичайно рекомендовані людям будь-якого віку, проте, щоб уникнути безглуздих випадковостей, не рекомендується залишати своїх маленьких дітей без нагляду при проведенні сеансу. Кількість сеансів не обмежена, проте, слід пам'ятати завжди, що найбільший як профілактичний, і оздоровчий ефект мають часті, а регулярні процедури тобто. краще зробити сім сеансів протягом тижня ніж сім сеансів за один день. У будь-якому випадку щодо прийняття рішення про повторення сеансу слід орієнтуватися насамперед на своє самопочуття. Для людей, які застосовують загальні процедури з оздоровчою метою, оптимальним слід вважати ухвалення одного сеансу по 30 хвилин на день.

* Після закінчення оздоровчої ІЧ процедури обов'язково потрібно прийняти душ!

 

Оздоровчо-лікувальна дія ІЧ термо-кабіни на організм людини

 

В результаті регулярного застосування інфрачервоних процедур знижується вміст холестерину в крові і, як наслідок, дозволяє знизити ризик серцево-судинних захворювань і стабілізує артеріальний тиск; зміцнюються та стають більш еластичними стінки судин; покращується робота імунної системи, підвищується загальна опірність організму, а це у свою чергу дозволяє ефективно протидіяти простудним захворюванням; сильне потовиділення полегшує роботу нирок, розширення судин стимулює кровообіг; інфрачервоне випромінювання допомагає лікувати хронічні захворювання вуха, горла та носа; веде до прискореного загоєння ран, ударів, травм, переломів, розсмоктування гематом; комфортне тепло інфрачервоного випромінювання заспокійливо діє на нервову систему, усуваючи безсоння, стрес, нервозність; багато дослідників у цьому напрямі дійсно стверджують, що саме інфрачервоне випромінювання пригнічує зростання ракових клітин. Головне використання ІЧ оздоровчих сеансів – це вміння прислухатися до свого тілу тобто. Ця процедура в першу чергу повинна Вам подобатися! Це не звичайна сауна, де Вами можуть опанувати майже екстремальні відчуття, після чого настає втома. Мета використання ІЧ термо-кабіни - це створити «м'яке» теплове навантаження на Ваш організм, яке допоможе Вам насамперед розслабитися, зміцнить серце та імунну систему та природно наповнить Вас дуже важливою життєвою енергією! P.S. Інтенсивне обігрів організму може спричинити негативні наслідки у ранні місяці вагітності. Оздоровчі процедури з інфрачервоним приладом можуть спричинити зміни впливу лікарських засобів на організм, тому не рекомендується приймати ліки перед процедурами. Людям, які мають штучні імплантанти (металеві, силіконові, керамічні та ін.), необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж користуватися інфрачервоними приладами.

                            

Інфрачервоні процедури для детоксикації організму

 

Багато хвороб, з якими зіткнулося сучасне суспільство, беруть свій початок з несприятливого навколишнього середовища. Хвороби, фактично невідомі 20 років тому типу хронічного синдрому втоми, тепер існують в епідемічних розмірах і продовжують розростатися з кожним роком. Діти найбільш ймовірні жертви змін навколишнього середовища. Люди запитують себе: чому вони почуваються виснаженими, чому їх голова здається «в тумані», чому вони постійно живуть з болем? Концентрація накопичених отруйних речовин у людини може бути первинним чинником поганого здоров'я мільйонів людей. Тяжкі метали, пестициди, продукти згоряння палива та інші хімічні елементи можуть бути знайдені у суттєвих кількостях в організмі фактично у кожної людини на нашій планеті. Нещодавні дослідження довели, що нагрівання організму при інфрачервоних процедурах стимулює клітини виводити з організму через піт та сечу отруйні речовини, включаючи природно свинець та ртуть. Таким чином, інфрачервоні процедури можна розглядати як один з елементів (поряд з дієтою) програми глибокого очищення організму. Очищення організму від токсинів є обов'язковою умовою запобігання різноманітним хворобам і розладам здоров'я.

Поряд із здоровим харчуванням, голодуванням та різними дієтами, система інфрачервоного випромінювання пропонує широкий спектр перевірених можливостей, що виходять за рамки традиційної медицини.

Регулярні інфрачервоні процедури – це дієвий, крім того, простий у використанні засіб, що не вимагає дуже великих фінансових витрат. Найбільшу токсичну небезпеку становлять жири та холестерин, які потрапляють в організм разом із їжею. До складу поту, що виділяється під час сеансу при інфрачервоній процедурі, входять вода, жири, холестерин та важкі метали. Піт людей, отриманий при інфрачервоній процедурі, був вивчений і порівняний з потом, що виділяється саме в звичайній сауні.

Отримано такі результати:

Речовина, що виділяється          Звичайна сауна/лазня          Інфрачервона процедура

- вода                                                 95-97%                           80-85%

- Інші речовини                                    5-10%                            15-20%

Після дослідження поту, виділеного під час інфрачервоної процедури, встановлені такі складові інших речовин: свинець 84 мг, кадмій 6,2 мг, нікель 1,2 мг, мідь 0,11 мг, натрій 0,84 г (Green hospital 1983). Після порівняння кількості поту, що виділяється, і здатності видалення шкідливих речовин у звичайній сауні і при інфрачервоній процедурі встановлено, що під час інфрачервоної процедури виділяється вдвічі більше поту і втричі більше інших речовин, а це означає, що здатність інфрачервоної процедури видаляти шкідливі речовини в шість разів перевищує здатність звичайної сауни.

На думку дієтологів, токсичні речовини, які організм не здатний видалити через певні органи, накопичуються в жировій тканині. Д-р Ishikawa (Японія) стверджує, що для розщеплення жирової тканини потрібна постійна температура щонайменше 45°С. Тепловий вплив енергії ІЧ випромінювання дає можливість отримати цю температуру в жировій тканині без надмірного навантаження на серцево-судинну систему, тому концентрація токсичних речовин, що виділяються значно вище в порівнянні зі звичайною сауною. Регулярні інфрачервоні процедури є оптимальним способом виведення з організму шкідливих речовин (як основний спосіб виведення токсинів, що зменшує деякі болючі симптоми) маються на увазі не тільки токсичні речовини, що потрапляють в організм з їжею, але й алкоголь та нікотин.

Інфрачервона процедура, що застосовується поряд з медикаментами, що виводять усі шкідливі речовини, за наявності проблем, пов'язаних із вживанням алкоголю та нікотину, дає можливість самостійно створити програму очищення свого організму, яка не потребує великих витрат та мінімально впливає на звичайний ритм робочої чи іншої спільної діяльності людини. Лікувальна дія інфрачервоних процедур на організм людини підтверджена багатьма дослідженнями. 

         

Інфрачервоні процедури для фітнес-тренувань

 

Одна з головних відмінностей інфрачервоної ванни полягає в тому, що вона покращує, стимулює та тонізує діяльність всього організму, благотворно впливає на серцево-судинну та кістково-м'язову систему, покращує загальне самопочуття. Встановлено, наприклад, що під час сеансу у людини посилюється кровообіг. У крові збільшується вміст гемоглобіну та еритроцитів, які забезпечують органи киснем. Підвищується опірність організму, у тому числі хвороботворним мікробам. Усі ці процеси вивчав фізіолог І. Р. Тарханов. Їм було встановлено, що в умовах ІЧ ванни прискорюються процеси обміну та відновлення після фізичних навантажень. Через 2 млн. потових залоз з нашого тіла видаляються шлаки - продукти розпаду, а з поверхні тіла - верхній шар шкіри, що омертвів (епідерміс). Благотворну дію ІЧ ванни чинить на нирки та ендокринні залози. Цілюще тепло благотворно впливає на центральну та периферичну нервову систему, а отже, і на психіку людини. Невипадково одне з фінських прислів'їв говорить: «Гнів і ненависть згоряють у сауні». Близько 300 шкіл східних єдиноборств у Японії та Китаї використовують ІЧ ванни для підготовки своїх бійців. Декілька футбольних команд німецької бундесліги (наприклад "Шальке-04") застосовують інфрачервоні ванни для розігріву перед матчами та післяматчевої реабілітації спортсменів.

Через свій унікальний вплив на організм людини, інфрачервоні ванни незамінні для підготовки як спортсменів любителів, так і для професіоналів:

1. Завдяки безпосередньому проникненню інфрачервоних променів в організм та посиленню периферійного кровообігу, відбувається рясний приплив крові до м'язів або "розігрів" м'язів, що дозволяє приступати до комплексних тренувань у спортивному клубі або змаганнях без попередніх витрат м'язової енергії.

2. Різке розширення кровоносних та лімфатичних судин веде до фізичного "видавлювання" підшкірних целюлітних відкладень, що дозволяє фахівцям силових. єдиноборств знижувати вагу напередодні змагань набагато ефективніше, ніж у парній лазні та без навантажень на серці та заподіяння шкоди здоров'ю. Крім того, сам процес потовиділення вимагає від людського організму значних витрат енергії. За розрахунками, півгодинний сеанс дозволяє "спалити" від 500 до 2400 калорій, що можна порівняти з пробігом на 10 - 15км.

3. Сеанс в інфрачервоній ванні дозволяє за короткий час у великих кількостях виводити з м'язів молочну кислоту, що накопичилася під час тренувань. Швидко зникає ефект "перетренованості" та "забитості" м'язів.

4. Різке збільшення кровотоку в судинах сприяє прискоренню метаболічного обміну в організмі, що веде до збільшення м'язової маси в більш короткий термін тренувань.

5. Інфрачервоне тепло сприяє розтягуванню тканини. Ця властивість є важливою при травмах сухожиль, зв'язок та м'язів. Крім того, глибинний прогрів рекомендується застосовувати перед тренуваннями та спортивними змаганнями з метою зниження небезпеки отримання спортивних травм, при цьому досягається інтенсивніше розтягування тканини.

6. Процедури в інфрачервоній ванні, сприяючи збільшенню обсягу необхідних речовин, що надходять у тканини, дозволяють прискорити загоєння травм, ударів, переломів, розтягувань, розсмоктування гематом.

7. Ефективно знімає біль від травм, усуває спазматичні скорочення м'язів.

8. Сприяє профілактиці простудних захворювань під час тренувань на свіжому повітрі. у погану негоду.

9. Активно виводить з організму шлаки та токсини без застосування медикаментів.

10. Дозволяє скоротити реабілітаційний період після комплексу спортивних програм.

11. Дозволяє змістити акцент на оздоровчій підготовці з медикаментозної у фізіотерапевтичну область.

12. Рясне постачання тканин киснем дає той самий ефект, як і “кров'яний допінг”, але досягається природним шляхом і не заборонено застосовувати.

 

Позитивний вплив мобільної сольової термокабіни на організм людини!

 

Про цілющі властивості потовиділення людина знає здавна і навчився посилювати її штучно за допомогою лазні. Під час перебування людини у сольовій термокабіні створюються умови для посиленого потовиділення. Виділяючи піт, організм людини бореться зі спекою, зі втомою, з хворобами, зі стресом. Інтенсивне потовиділення призводить до розширення судин, кращого постачання шкіри кров'ю, інтенсивної роботи нирок, посилення обміну речовин. Разом із згодом через шкіру виходять й інші рідкі речовини, що містять сіль, а це означає, що її запас потрібно якось заповнювати. Коли в шкірі розвивається дефіцит мінералів та солей, вона починає втрачати свою пружність та гнучкість, втрачає свій природний відтінок.

Не всі знають, що сольова термо-кабіна - це джерело цілого ряду позитивних ефектів, де до її основних корисних якостей можна віднести:

- Сприяють метаболічному процесу, а саме:

* Покращує циркуляцію крові, що допомагає краще впоратися з целюлітом;

* Виробництво якісної профілактики анемії та інших захворювань кровоносної системи;

- Покращує стан при таких шкірних захворюваннях як екзема, псоріаз та інші;

- Ефективно чинить пряму противірусну дію на всі види вірусу герпесу;

- Стимулює потовиділення, що максимально позитивно позначається на скорішому виведенні з організму токсичних речовин;

- Відмінно знімає біль при артриті та ревматизмі;

- Покращується еластичність шкірних покривів та збільшується кількість колагену;

- Максимально прискорює бактерицидну дію, що дуже позитивно впливає швидкість відновлення шкірних ушкоджень т.ч. усуває грибок на ступнях та лупу.

Вважають, що сольова термо-кабіна повинна супроводжуватися високими температурами в межах 70°С при невисокій вологості до 30%. Саме такі якісні показники дають можливість отримати від сольової термокабіни користь. Однак через високу температуру перебувати в такій сольовій термокабіні рекомендується до 15 хвилин. Тим не менш, доведено, що найкращі цілющі якості галіту зберігаються, якщо температура в сольовій термокабіні не перевищує 50°С. Крім того, сильно зменшується навантаження на організм, завдяки чому в сольовій термокабіні можна перебувати більш тривалий період. Головне в сольовий термокабіні середня температура обігріву повинна бути не більше 60 ° С при вологості до 40%. Відповідно, перебувати в такій унікальній сольовій терммо-кабіні природно можна довше, ніж у звичайній сауні, але не більше однієї години.

Крім вищезгаданого порушення водно-сольового обміну, цей вид сольової термо-кабіни корисний при зачатках бронхітів, астми та ринітів, які ще не перейшли у гостру чи хронічну форму. Відзначено полегшення загального стану у всіх хворих, які страждають на нейродерміт і екзему, а також іншими шкірними захворюваннями. Надає не медикаментозну допомогу курс галотерапії тим, хто схильний до захворювань серцево-судинної системи. На жаль, відвідувати сольову термо-кабіну людям у гострому періоді будь-якого захворювання не рекомендується. Підвищення імунітету, полегшення запалення дихальних шляхів та загальне підвищення тонусу організму гарантує вам регулярне перебування у сольовій термокабіні. Поряд із відвідуванням звичайної сауни кориснішою і все більш популярною стає сольова термо-кабіна. При деяких захворюваннях до відвідування сольової термокабіни є протипоказання. У Китаї та низці інших східних країн практично всі захворювання прийнято лікувати за допомогою солі. Сьогодні, щоб повністю відчути користь солі, не обов'язково відвідувати сольові печери або їхати на море, достатньо мати свою сімейну сольову термо-кабіну, де можна отримувати від неї максимум користі, але необхідно знати, що оздоровчий сеанс повинен тривати не менше 20 хвилин. При цьому перебувати в приміщенні сольової термо-кабіни більше 30 хвилин не варто, це може зашкодити організму. Насамперед цей вид сольової термо-кабіни корисний тим, хто має проблеми з органами дихання. Подібна ароматерапія здатна вилікувати бронхіальну астму (на початковій стадії), обструктивний та пиловий бронхіт (у період ремісії), а також алергічно та хронічний риніт. Людям, які страждають на різні шкірні захворювання потрібно постійно відвідувати сольову термо-кабіну, оскільки вона покращує кровообіг, виліковує симптоми дерматиту, екземи та нейродерміту т.ч. щодо всім людям, які мають здорову шкіру, сольова термо-кабіна корисна тим, що після прийняття оздоровчо-комплексних процедур шкіра стане ще більш шовковистою та гладкою.

Чи не кожна народність відзначилася тим, що на честь її було названо ту чи іншу лазню. Ну хто ж із нас не чув про російську чи фінську лазню? Що вже казати про японські, індіанські чи ірландські лазні, настільки шановані там. Найчастіше, головним носієм спека в лазнях виступають каміння, піч або пара. Тому вони називаються кам'яними чи водяними. Однак, безліч народностей по всьому світу визнають сольову термо-кабіну як одну з найкорисніших і благотворно впливають на людський організм. Чому? Спочатку варто сказати, що саме сольова термо-кабіна поєднує всі переваги російської лазні та сауни, посилюючи їх позитивний вплив на наш організм дією парів солі. Як результат – зміцнюється наш імунітет, а також покращується загальний стан організму. Якщо Ви знаходитесь в сольовій термокамері, прогрітій до 65°С, хоча б хвилин 10-15, то Ви вже можете бути впевнені в тому, що соляні пари впливають на Вашу шкіру, органи дихання та організм загалом. Якщо сольова термо-камера нагріта всього до 40-45°С, то можна сміливо збільшувати перебування в ній до 20-30 хвилин. Але, звичайно, всі наведені цифри є узагальненими показниками, оскільки кожен організм індивідуальний. Варто привчати своє тіло до подібних температурних впливів поступово, орієнтуючись, звичайно, на своє самопочуття. Він полягає в тому, що аніони солей суттєво покращують бронхіальну прохідність, а також дренаж бронхів, що позначається на стані дихальних шляхів та їх прохідності. Відповідно, полегшене та легке дихання допомагає послідовно покращити тиск, нормалізувати пульс у тілі. Ось так, здавалося б, нехитро, але ефективно діє сольова термо-кабіна на наші дихальні шляхи. Доведено, що регулярне відвідування сольової термо-кабіни суттєво знижує ризик виникнення та розвитку простудних захворювань. Крім того, вченими були проведені дослідження, які показали, що під час перебування в сольовій термокабіни в організму людини виробляється гормон, який має протиракову дію. Особливе повітря сольовий термо-кабіни не тільки стимулює вироблення поту, через який виводяться з організму шлаки і токсини, але й чудово допомагає впоратися з депресією, втомою та нервовою напругою і як наслідок безпосередньо сам механізм оздоровлення в сольовій термо-кабіні працює як гормеза тобто . всі системи людського організму стимулюються впливами ззовні, сила яких для заподіяння будь-якої шкоди занадто мала.

Показання для застосування галотерапії та спелеотерапії (соляне лікування в термо-кабіні).

  • Повторні респіраторні інфекції;
  • Знижений імунітет.
  • Алергічна схильність до проявів харчової, лікарської алергії.
  • Дерматореспіраторний синдром.
  • Відхилення з боку лор-органів: - вазомоторний, алергічний риніт, аденоїдит, хронічний тонзиліт.
  • Вегетативна лабільність, що виявляється у підвищеній пітливості.
  • Нестійкість рівня артеріального тиску, частоти серцевих скорочень.
  • Функціональні відхилення з боку серцево-судинної системи.                          
  • 1. Патологія органів дихання:

- захворювання верхніх дихальних шляхів;

- гострий бронхіт із затяжною течією;

- рецидивуючий бронхіт;

- хронічний астматичний та необструктивний бронхіт;

- хронічний обструктивний бронхіт без ознак легеневого серця;

- Бронхіальна астма легкого та середнього ступеня тяжкості.

2. Патологія серцево-судинної системи:

- Нейроциркуляторна дистонія (гіпотонічний, гіпертонічний тип).

3. Патологія ЛОР-органів:

- Хронічний або підгострий тонзиліт;

- Хронічний або підгострий синусит (гайморит, фронтит);

- Алергічна риносинусопатія, полінози. IV. Шкірні захворювання:

- Атопічний дерматоз, дифузна та ексудативна форма у стадії стабілізації;

- Псориаз у стадії стабілізації;

- Екзема;

- Гіперсекреція сальних залоз (жирний тип шкіри);

- Гнійничкові ураження шкіри, вугри;

- Кругоподібне облисіння.                                                                                 

4. Зниження загального та місцевого імунітету організму:

- Особи, що часто і/або довго хворіють на ГРЗ, ГРВІ;

- Особи, які працюють в умовах шкідливого виробництва (пил, газ, дим, хімічні речовини, перепади температур навколишнього повітря, малі дози радіації);

- Особи, які палять тютюн або курили в минулому;

- Полегшення відмови від куріння.

 

Ароматерапія – це найефективніший спосіб зміцнення здоров'я!

 

Трохи історії - аромотерапія як наукове знання стала оформлятися в 20 століття завдяки французькому хіміку-парфумеру Рене Моріс Гаттефоссе (Rene Maurice Gattefosse). Почалося з того, що Гаттефосс, експериментуючи в лабораторії, обпік руку і опустив її в посудину з лавандовою олією. Хіміка здивувало, що олія заспокоїла опік, він почав накладати пов'язки з лавандовою олією на опік і незабаром той зажив без шраму. Цей факт підштовхнув Рене до вивчення ефірних олій.

У 1935 році Рене-Моріс Гаттефоссе вперше ввів термін «ароматерапія» як назву рубрики в журналі "Сучасна парфумерія", де він друкував уривки зі своєї, ще не виданої, книги "Ароматерапія: ефірні олії та рослинні гормони". Розподіл ароматів на ноти (парфумери поділяють всі аромати в залежності від їх летючості та властивостей на три ноти – верхню, середню та нижню).

В ароматерапії діє той самий принцип. Крім того, що аромат кожної ефірної олії традиційно розкладається на три ноти, у кожної ефірної олії в ароматі домінує якась певна нота. Ось залежно від цієї домінуючої ноти всі ефірні олії діляться на три категорії: олії верхньої ноти, олії середньої ноти та олії нижньої ноти. Кожна з 3-х нот впливає на організм людини. Верхня нота відповідає за тонізування, середня – за рівновагу, а нижня – за розслаблення. Якщо розглядати організм людини та ефіроолійну рослину з точки зору їх взаємодії, то простежуються деякі цікаві закономірності:

  1. Верхня нота пов'язана з верхньою частиною тіла людини, ефірна олія цієї ноти видобувається з верхньої частини рослини (квітки, листя, плоди тощо). Вона також називається "нотою голови". Властивість верхньої ноти – тонізування. Сюди відносяться органи почуттів та концентрація уваги. Верхню ноту мають такі рослини: - як цитрусові, розмарин, евкаліпт, лимонна меліса, чебрець і т.д.
  2. Середня нота пов'язана з так званою середньою частиною тіла людини – її тулубом, ефірна олія цієї ноти видобувається із середньої частини рослини (стебло, листя). Вона також називається "нотою серця". Властивість середньої ноти – рівновага. Сюди відносяться – дихання (легкі), кровообіг (серце), асиміляція (печінка), імунітет (селезінка).

Середню ноту мають такі рослини: - як іланг-іланг, герань, лаванда, жасмин, шавлія мускатна і т.д.

  1. Нижня нота пов'язана із нижньою частиною тіла людини. Ефірне масло цієї ноти видобувається з нижньої частини рослини (стебло, коріння). Вона також називається "базовою нотою". Властивість нижньої ноти – розслаблення. Сюди відносяться - травлення (ЖКТ), очищення від шлаків (ЖКТ), ріст (статеві залози). Нижню ноту мають такі рослини: - як почувлі, ялівець, фенхель, базилік тощо.

 

Механізми вплив на організм людини

 Розрізняють три можливі механізми дії ароматерапії

 

- Фармакологічний: після застосування ефірних олій в організмі відбуваються хімічні зміни, викликані взаємодією компонентів ефірних олій із гормонами, ферментами, кислотами організму та іншими факторами;

- Фізіологічний: ефірні олії максимально надають стимулюючу або заспокійливу, відновлюючу дію на органи або тканини організму, причому в цьому процесі може бути задіяна загальна нервова система;

- Психологічний: внаслідок вдихання ароматів ефірних олій виникає індивідуальна (свідома або підсвідома) відповідь організму на запах. Емоційна реакція, своєю чергою, може викликати психічні чи фізіологічні зміни у організмі.

Ароматерапія – це вид альтернативної медицини та метод лікування багатьох захворювань (як психологічних, так і фізичних) із застосуванням натуральних ефірних олій.

Нюх відіграє дуже важливу роль у нашому житті. З усіх почуттів людини воно найшвидше реагує на зовнішні подразники і передає сигнали в мозок. Звідси й такі швидкі реакції людини різні запахи, причому здебільшого вони носять підсвідомий характері і проявляються у психологічної сфері тобто. при вдиханні повітря його всі молекули потрапляють на нюховий епітелій, дратуючи природно його рецептори, далі рецептори передають сигнал по нюхових нервах далі в кірковий центр нюху мозку там обробляються. Відділи мозку, що входять до цього центру тісно пов'язані з лімбічною системою, яка бере участь у підтримці сталості внутрішнього середовища організму, регуляції вегетативних функцій, формуванні емоцій та мотивацій. У цю систему надходить інформацію від внутрішніх органів про стан внутрішнього середовища нашого організму тобто. за допомогою вдихання ароматів різних ефірних олій ми можемо впливати на психологічний стан людини, її емоції, імунну систему, домагаючись потрібних нам ефектів (підвищення концентрації уваги за допомогою розмарину чи навпаки розслаблення організму, зняття нервової напруги за допомогою лаванди).

Ароматична сауна, тобто Ароматерапія давно вже стала супутником походу в сауну, де ефірні олії з легкими, свіжими і прохолодними відтінками запаху допомагають розслабитися, відпочити і краще очистити організм від шлаків і токсинів. При підготовці сауни можна використовувати ялицеву, лавандову, ментолову та евкаліптову олії, де потім сауна наповнюється приємним ароматом. Ефірні олії посилюють подразнення шкірних рецепторів і позитивно впливають на нюхові аналізатори. Така сауна сприятливо впливає на здоров'я людини. Однак треба завжди пам'ятати, що «термічний» вплив може завдати шкоди здоров'ю. Тому деякі люди, які хворіють на епілепсію, туберкульоз, кахексію, психоз т.ч. вагітні жінки, а також у кого є активні запальні процеси внутрішніх органів, ішемічна хвороба серця та стенокардія повинні чітко розуміти, що таке лікування їм протипоказане. А ось усім людям із захворюваннями серцево-судинної системи, із хронічними захворюваннями органів дихання, із захворюваннями опорно-рухової системи та шкіри навпаки необхідно набагато частіше відвідувати сауну.

* Абсолютно всі натуральні ефірні олії мають бактерицидну, антисептичну та протизапальну дію, позитивно впливають на нервову систему, на емоції, психічне здоров'я та механізм саморегуляції в організмі.

                              

Корисні властивості ефірних олій

 

Корисні властивості ефірних олій Ефірна олія бергамоту – має тонізуючу, заспокійливу, антисептичну та освіжаючу дію, нормалізує секрецію сальних та потових залоз, звужує пори.

Базиліка – тонізує та розгладжує шкіру, надає загальнозміцнюючу дію, усуває спазми судин, ідеальний засіб для розслаблення.

Обліпихи - володіє болезаспокійливими, ранозагоювальними і протизапальними властивостями, виводить з організму солі важких металів, нормалізує жировий і білковий обмін, покращує зір і володіє багатьма іншими корисними властивостями наприклад такими як прекрасний засіб по догляду за сухою, жирною і в'янучою шкірою. проти зморшок, при ластовинні і пігментних плямах.

Гвоздики – стимулює увагу, покращує пам'ять, надає зігрівальну дію, допомагає відновлювати сили після нервових та фізичних перенапруг.

Грейпфрута підвищує імунітет, покращує настрій, освітлює та відбілює шкіру, очищує пори, нормалізує секрецію сальних залоз, має тонізуючі та освіжаючі властивості.

Апельсина усуває зниження гостроти зору, ліквідує запалення та кровоточивість ясен, жовчогінний, нормалізує вуглеводно-жировий обмін, сприяє зниженню ваги, антицелюліт, підвищує опірність організму до інфекцій, допомагає при хронічному бронхіті, оптимізує серцеву діяльність, виводить безсоння, викликає почуття бадьорості, зміцнює волосся.

Лимона – має бактерицидні та антисептичні властивості.

* Чинить глистогінну дію; Стимулює роботу серця, зміцнює імунну систему.

Імбир – усуває підвищену стомлюваність, млявість і апатію при цьому збільшує потенцію, надає впевненості у своїх силах.

Ісопа – стимулює роботу мозку, сприяє рубцюванню ран та розсмоктування гематом.

Кедра – має потужну противірусну активність та антисептичну дію.

* Надає знеболювальну, протизапальну та заспокійливу дію.

* Омолоджує та підвищує пружність шкіри.

Кардамона тонізує, освіжає та бадьорить.

Кориця піднімає настрій, посилює обмін речовин, допомагає боротися із зайвою вагою.

Лаванди усуває перезбудження, безсоння, має болезаспокійливу, заспокійливу, сечогінну та потогінну властивості, знищує паразитів і комах.

Ладана – усуває безсоння та нічні страхи, омолоджує, оновлює та підвищує пружність шкіри, усуває випадання волосся та лупу.

Меліси усуває безсоння, дратівливість, зміцнює пам'ять.

Мірри - надає протизапальну, протимікробну, загоювальну, відновлюючу, стимулюючу та тонізуючу дію. Ялівцю – зміцнює чоловічу силу, тонізує та зміцнює нервову систему.

* За бактерицидними властивостями не має собі рівних.

М'яти – має стимулюючі, тонізуючі, сечогінні та знеболювальні властивості.

* Знищує паразитів та відлякує москітів.

Неролі - розслаблює та звільняє від м'язового болю та скутості, знижує серцебиття, покращує еластичність шкіри, усуває безсоння та невротичні стани, вважається одним із найсильніших сексуальних стимуляторів.

Пачулі - пробуджує захоплення та еротичну щедрість, посилює потенцію та чутливість ерогенних зон. Ялиця - має високу антимікробну активність і з успіхом застосовується при застудних захворюваннях, грипі, кашлі, бронхіті, запаленні легень і ангіні. Знімає зубний біль, лікує пародонтоз.

Полині таврійської – знімає дратівливість, нервову та м'язову напругу,

* При розумному застосуванні допоможе зробити сон міцним, спокійним.

Розмарина – усуває невпевненість у своїх силах та врівноважує емоції; розсмоктує рубці та шрами; усуває лупу та стимулює ріст волосся.

Ромашки – діє як знеболювальне, антиалергічне, протизапальне, бактерицидне, жовчогінне, протигрибкове, загоює, налагоджує роботу шлунка.

* Заспокоює загальну нервову систему.

Сандалового дерева благотворно впливає на загальну нервову систему, знімає напругу, страхи, депресію, приносить мир та спокій у стомлену душу, створює радісний настрій.

Евкаліпта – усуває підвищену стомлюваність, знаходить резерви сил в організмі, усуває гнійничкові та вугрові ураження.

З виноградних кісточок широко застосовується при лікуванні серцево-судинних захворювань, захворювань травної системи, зміцнює імунітет і сприяє довголіттю. допомагає зберегти міцне здоров'я, продовжити молодість та життя.

Грецького горіха – має низку унікальних властивостей, завдяки яким воно широко застосовується при лікуванні різних захворювань, а також постійне його застосування має на організм омолоджуючу та оздоровлюючу дію і як наслідок підвищує життєвий тонус та сприяє зміцненню здоров'я.

Жожоба – чудово зволожує шкіру, швидко проникаючи у найглибші її верстви тобто факт уповільнює процеси старіння шкіри і розгладжує вже наявні зморшки, широко використовується при лікуванні шкірних захворювань.

Іланг – омолоджує, зволожує та розгладжує шкіру тобто. сприяє уповільненню процесу її старіння, при цьому є відмінним засобом для позбавлення від лупи та зміцнення волосся, а також воно має різноманітні властивості і широко застосовується при: депресії, безсонні, артеріальній гіпертонії, ішемічній хворобі серця, імпотенції у чоловіків та фригідності у жінок; е. воно входить у шістку найефективніших олій, які за фактом застосовуються для сексуального збудження.

 

 Ефірні олії знаходяться під такими знаками зодіаку

 

Козерога (22.12 – 20.01): евкаліпта, шавлії, жасмину, м'яти, герані, ялиці, гвоздики, коріандру.

Водолія (21.01 – 20.02): апельсина, бергамота, жасмину, іланг-ілангу, грейпфруту, лаванди, лимона, розмарину, евкаліпту, шавлії, коріандру.

Риби (21.02 – 20.03): апельсина, бергамота, грейпфрута, лаванди, лимона, розмарину, шавлії, евкаліпта, іланг-ілангу, ялівцю, ісопа.

Овена (21.03 – 2004): лимона, троянди, розмарину, сосни, сандалу, шавлії, кипарису, коріандру, ялиці, м'яти.

Телець (21.04 – 20.05): жасмину, кипарису, лимону, лавру м'яти, розмарину, шавлії, фенхелю, туї.

Близнюки (21.05 – 21.06): апельсина, мандарина, лаванди, троянди, розмарину, сандалу, іланг-ілангу, евкаліпту, базиліку, коріандру, герані, фенхелю.

Рак (22.06 – 22.07): апельсина, бергамота, грейпфрута, лаванди, лимона, жасмину, розмарину, іланг-ілангу, сандалу, сосни, шавлії.

Лев (23.07 – 23.08): апельсина, лимона, мандарина, кипарису, троянди, розмарину, шавлії, сандалу, коріандру, ладану, фенхелю, туї.

Діва (24.08 – 23.09): апельсина, мандарина, троянди, іланг-ілангу, шавлії, евкаліпта, базеліка, ладану, герані, чебрецю.

Терези (24.09 – 23.10): лаванди, іланг-ілангу, троянди, шавлії, евкаліпта, герані, ладану, м'яти, коріандру, чебрецю.

Скорпіон (24.10 – 22.11): апельсина, мандарина, лимона, іланг-ілангу, розмарину, сандалу, сосни, шавлії, базиліку, коріандру, гвоздики, лавру, ялиці.

Стрілець (23.11 – 21.12): троянди, розмарину, кипарису, шавлії, лимона, базиліка, коріандру, гвоздики, ладану, лавру, туї.

P.S. При комплексному проведенні лікувально-оздоровчого сеансу з ароматерапії всі ефірні олії бажано підбирати відповідно до знака зодіаку.

 

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Варианты доставки

Самовывоз

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти