Каталог товаров

Collar LIKER Cord - Лайкер Корд - м'ячик-іграшка на шнурі для собак, 5 см (6285)

в наличии
код: c-6285
159,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
М'яч на шнурі Лайкер Корд - ідеальна іграшка для заохочення і підвищення ігрової мотивації собак.

Допомагає розіграти собаку.
Збільшує інтенсивність тренування.
Забезпечує безпеку рук господаря: спеціальний прогумований шнур не ріже долоню, створює безпечне відстань між рукою і зубами собаки.
Зручний для ігор в перетягування.
Легко закидається на велику відстань.

Унікальний матеріал Liker`а дозволяє йому поєднувати в собі кращі властивості іграшок для собак з різних матеріалів (гуми, пластику, нейлону і бавовни):

Легкий

ЛАЙКЕР легкий і маневрений. Його просто кидати. При дальньому кидку м'ячик за рахунок своєї унікальної форми може трохи змінювати траєкторію польоту, додаючи азарту в гру. На відміну від важких тенісних їм не можна ненароком розбити вікно або збити якийсь предмет.

Плавучий, не тоне

Ігри на воді тепер стануть цікавіше. М'ячик на 2/3 видно над поверхнею води, за рахунок інерції може проплисти досить далеко, чіпляючись за воду своїми ребрами, інтригуючи вашого плавця.

Безпечний

Матеріал не токсичний, прокусываемый і не ранить зуби і ясна собаки. М'ячиком неможливо поранити собаку, так як матеріал хоч і пружний, але м'який. ЛАЙКЕР великою мірою і корисний. Потрапляючи всередину, зуби собаки очищаються. Можна легко усунути забруднення м'ячика просто промивши його теплою водою. На цьому матеріалі бруд не затримується, а значить, і бактерії не потраплять в пащу собаки.

М'ячик буде радувати вашого друга, а разом з ним і вас! ЛАЙКЕР дуже складно втратити! Він не провалюється у сніг, видно в траві і не тоне у воді. А його колір ви розглянете навіть в самий похмурий день. Головне-не сплутати його з чужим ЛАЙКЕРом!
Якщо Liker вже в роті у собаки і вона його їсть, то знайте: зуби в безпеці! Унікальний матеріал прокусываемый, а за рахунок форми м'ячика – його вкрай важко розгризти. Намагаючись жувати, собаки отримують велике задоволення і якийсь час зайняті саме м'ячиком.
читать дальше свернуть
Характеристики
Вид животных
Собаки
Количество в упаковке, шт.
1
Размер породы животных
Крупные|Мелкие|Гигантские|Средние
Состояние
Новое
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 20410
2,50 грн. /шт
в наличии
код: 24178
99,00 грн. /шт
в наличии
код: 20408
2,90 грн. /шт
в наличии
код: 17905
135,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти