Каталог товаров

Добриво АМІНОКАТ 30

в наличии
0,00 грн.
Купить в один клик
Регион: Украина, Полтавская обл., Полтава
Написать продавцу
Описание товара

ШВИДКА ДОПОМОГА КУЛЬТУРНИМ РОСЛИНАМ

  • Швидко відновлює життєдіяльність після стресів
  • Активізує фізіологічні та біохімічні  процеси
  • Стимулює ріст та розвиток

 

 

   У період вегетації культурні рослини завжди піддаються впливу різного роду стресів – несприятливого температурного та водного режимів, пестицидному навантаженню, різного роду хворобам, дефіциту біогенних елементів, ущільненню, засоленню, затопленню ґрунтів, градобою, механічним пошкодженням тощо, (рис 1). Це призводить до призупинення росту й розвитку культур і, як наслідок, до зниження врожайності, погіршення її якості, товарності, а інколи й до їх загибелі.

 

Рис. 1 Чинники, що викликають стрес у культурних рослин

 

 

З метою підвищення стійкості культур до стресів, рекомендується застосовувати добриво-антистресант «Амінокат 30».

 «Амінокат 30» має високий вміст амінокислот (30%) рослинного походження, збалансований хімічний склад та високі фізико-хімічні властивості.

Як «Амінокат 30» впливає на культурні рослини

Фізіологічне та біохімічне значення «Аміноката 30» полягає в тому, що він приймає участь в формуванні протеїнів (білків). Як відомо, процес синтезу білків у культурних рослин не можливий без попереднього утворення амінокислот. Білки є ключем, що контролюють значну частину біохімічних реакцій.

Амінокислоти синтезуються із базових елементів (органічних кислот і сполук азоту). Культурами на цей синтез витрачається величезна кількість енергії. Встановлено, що за стресів культури призупиняють синтез амінокислот, білків. Це призводить до призупинення їх росту й розвитку та зниження врожайності.

Застосування «Аміноката 30» дозволяє отримати вже готові активні амінокислоти альфа (£) ряду, і на їх синтез культурам не потребується витрачати енергію. Водночас, за підживлення культур «Амінокатом 30» активізується їх обмін, проявляється біостимулюючий ефект. Це дозволяє дуже швидко виходити зі стресів та витрачати енергію на продуційні процеси, тобто, забезпечувати високу продуктивність.

Фізико-хімічні та фізичні властивості «Аміноката 30»

 

Назва елемента

Вміст, %

Вільні амінокислоти, у т.ч.:

30

         Глютамінова кислота

15,63

         Лізин

2,73

         Гліцин

2,85

Органічна речовина

18

Азот загальний (N)

3

Фосфор загальний (Р2О5)

1

Калій загальний (К2О)

1

рН

4-4,5

Питома щільність, кг/л

1,11

 

В основному «Амінокат 30» застосовуються як позакореневе добриво, проте, можливе його застосування у системах крапельного поливу для кореневого підживлення культурних рослин.

«Амінокат 30» застосовується на польових, овочевих, плодових (за винятком культури сливи) та на декоративних культурах. Дозволяється його комбінування із засобами захисту рослин в одному робочому розчині.

 Спеціалісти компанії «Атлантіка» відмічають, що «Амінокат 30» підсилює на 20-30% дію засобів захисту рослин та позакореневих добрив за їх комбінованого застосування. Відповідно, застосування «Аміноката 30» із гербіцидами в одному робочому розчині, потребує обов’язкового попереднього тестування на культурах.

У системах крапельного поливу, «Амінокат 30» може застосовуватись від 2 до 4 разів у нормі 7-10 л/га.

Дослідження «Аміноката 30» на культурах

Дослідженнями Інституту рослинництва ім. В.Я.Юр’єва НААН України, 2010р. встановлено, що підживлення пшениці озимої сорту «Альянс» «Амінокатом 30» нормою 0,5л/га комбіновано з «Нутрівантом Плюс зерновим» - 4 кг/га, забезпечувало приріст її врожайності 7,7 ц/га та підвищення вмісту білку на 1% проти контролю 31,8ц/га та 13,9% відповідно.

Дослідженнями Інституту зернового господарства НААН України, 2009р., також встановлено високу ефективність «Амінокату 30» на кукурудзі за дворазового його застосування у нормі 0,6л/га, де приріст урожайності становив 7 ц/га проти контролю 47,8 ц/га.

Застереження

«Амінокат 30» комбінується у одному робочому розчині з гербіцидами, інсектицидами, фунгіцидами.  Заборонено застосування  із препаратами, до складу яких входять  мідь (Cu), сірка (S), мінеральні оливи (мінеральні масла) та з препаратами, що мають сильну лужну реакцію (рН більше 8).

 

 

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Испания
Упаковка
пластиковая тара
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти