Catalog

Ключ балонний телескопічний 1/2", 17/19, 21/23мм INTERTOOL HT-1601

not available
code: 703
608,00 UAH. /piece
Online payment
Region: Ukraine, Киевская обл., Киев
Write to the seller
Verified supplier
With Agrobiz
1 Year
Answer time:
more than a day
Product description

Ключ балонний телескопічний STORM INTERTOOL HT-1601 має L-подібну форму з посадковим квадратом під головки 1/2". Застосовується для монтажу та демонтажу гайок та болтів у колесах автомобілів. Це корисний помічник у гаражі у власників транспортних засобів, а також незамінний інструмент на СТО та в шиномонтажі.

Матеріал виготовлення

Ключ виготовлений з високоякісної Cr-V сталі, яка відома всім майстрам своєю надійністю та витривалістю. У складі цієї сталі присутні хром та ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь відрізняється довговічністю і не схильна до тендітного руйнування. Ключ покритий антикорозійним шаром.

Функціональність

У розкладеному вигляді телескопічний ключ має збільшене плече зусилля, що дозволяє отримувати великий момент, тим самим збільшити силу на кріплення, що недоступно звичайним балонним ключам. Телескопічна ручка може змінювати довжину важеля (390-530 мм), тим самим регулювати зусилля. Це набагато спрощує роботу та дозволяє економити сили оператору.

Також за допомогою телескопічної ручки можна дістати кріплення в будь-якому важкодоступному місці без використання додаткових перехідників.

У комплекті дві знімні подвійні головки 17х19 і 21х23 мм шестигранної форми, що надійно кріпляться до посадкового квадрата ключа завдяки кульковому фіксатору.

Зручна робота та зберігання

Форма ручки забезпечує максимальну ефективність від прикладеного зусилля. Двокомпонентна рукоятка гарантує відмінне зчеплення навіть з вологими або слизькими руками завдяки гумовим вставкам.
У комплекті нейлоновий чохол для зручного зберігання ключа та головок, наявність люверсу дозволяє підвісити чохол на стіну.

Характеристики:

Квадрат: 1/2"
Розмір ключа: 17х19, 21х23 мм
Матеріал виготовлення: Cr-V
Вага: 1,378 кг

read more less
Characteristics
Тип ключа
L-образный
Вес, кг
1.378
Гарантийный срок, мес
12
Состояние
Новое
read more less
Payment options

Предоплата

Онлайн оплата

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Delivery options

Новая Почта(курьер)

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

read more less
Buyers of this item also viewed

You have viewed

Currently searching

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Not registered yet?
Register
Authorization successful
Are you registered already? Login
Are you registered already? Login