Catalog

Насіння соняшнику Грифон (NS 7640) ** преміум

not available
code: 1346156457
5 443,18 UAH. /piece
Region: Ukraine, Харьковская обл., Харьков
Write to the seller
Verified supplier
With Agrobiz
8 Years
Answer time:
more than a day
Product description


Насіння соняшнику Грифон (Grifon, NS 7640) - гібрид компанії Евросіт під технологію обробітку Євро-Лайтнінг (Clearfield, «Чисте поле»). Сильна сербська селекція НС Семі (NS Seme). Насіння має високу стійкість до хвороб і пластичні до умов вирощування. Потенційна врожайність 50 ц / га. Середня врожайність по регіонах вирощування по Україні коливається від 28.4 до 42.3 ц / га. Олійність насіння 49-51%.
Рослини культури Грифон генетично стійкі до обробки гербіцидами на основі імідазолінів. Це гербіцид Євро-Лайтнінг і його аналоги. Така обробка дозволяє знищити всі бур'яни на полі (дводольні, однодольні), в тому числі і шкідливий бур'ян вовчок соняшнику. На чистому від бур'янів поле потенціал культури може розкритися повністю, забезпечуючи отримання запланованої врожайності.
Переваги гібрида соняшнику Грифон (Grifon, NS 7640): високоврожайний ІМІ-гібрид для технології Кліарфілд

стримує зростання 5 рас вовчка

толерантність до фомозу,

пероноспорозу, іржі, фомопсису. Насіння соняшнику Грифон реалізуються в технологічному рішенні: основа, оптимум і преміум. Рішення Преміум від Евросіт включає обробку трьома фунгіцидними протруйниками (флудіоксоніл, металаксил-М і тирам), мікродобривом ЕВРОСТО Преміум і ростових стимулятором на основі фітогормонів. Така обробка - це потужний старт для культури для отримання дружних вирівняних сходів і високою підсумкової врожайності.

read more less
Payment options

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Предоплата

Delivery options

Новая Почта

Самовывоз

read more less


Interested in

You have viewed

Currently searching

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Not registered yet?
Register
Authorization successful
Are you registered already? Login
Are you registered already? Login