Catalog

Органо-мінеральне добриво Агролайф NPK 5.5.5, 2,5 кг

not available
code: 3670
50,00 UAH. /piece
Region: Ukraine, Днепропетровская обл., Днепр
Write to the seller
Verified supplier
With Agrobiz
7 Years
Answer time:
more than a day
Product description

Склад: азот - 5%, фосфор - 5%, калій - 5%.

Агрохімічна характеристика: універсальне добриво, отримане шляхом біоферментації курячого посліду з додаванням необхідних мінеральних компонентів та мікроелементів. Обробка при високих температурах гарантує відсутність будь-яких хвороботворних організмів і бур'янів. Технологія виробництва дозволяє сформувати в добривах велику кількість гумінових кислот та ферментів, які покращують структуру та відновлюють родючість ґрунту, сприяє швидкому засвоєнню рослинами поживних речовин, запобігає утворенню нітратів у плодах.

Призначення: застосовується для вирощування розсади овочів, для баштанних, плодово-ягідних культур, декоративних рослин та квітів. Застосування добрива збільшує врожайність на 40 - 60%. Агролайф збільшує стійкість рослин до хвороб, зменшує негативний вплив засобів захисту.

Норми та спосіб внесення: Агролайф змішують рівномірно з ґрунтом, потім засипають у посадкову яму. Вирощування розсади: для приготування розсадної суміші додають 60 - 80 г Агролайфу на 10 кг землі, потім ретельно перемішують і поливають водою. Посів насіння картоплі, буряків, моркви, цибулі, часнику, висаджування розсади: в посадкову яму вносять 15 - 20 г і рівномірно перемішують із ґрунтом. При посадці в ряди, Агролайф посипають локально вздовж, на відстані 5 -10 см від ряду з розрахунку 30 - 40 г на 1 м - овочі та баштанні: 45-50 г на кв.м. Плодові дерева, чагарники, виноград: 150 - 200 г на кв. м; Декоративні рослини та квіти: 20 - 25 г на кв. м.

Періодичність використання: кожні 6 - 8 тижнів. Для збільшення родючості ґрунту: восени чи ранньою весною 100-150 г/кв.м. Агролайф рівномірно розкидають по поверхні ґрунту та перекопують. Застосовують у сухому вигляді.

Рекомендовані періоди внесення: лютий – березень: вирощування розсади, підготовка та збагачення ґрунту; квітень – травень: посів насіння, цибулинних, висаджування розсади; червень – жовтень: догляд у період вегетації; жовтень – листопад: підготовка та збагачення ґрунту, висаджування дерев та чагарників.

Виробник: Україна.

read more less
Characteristics
Вес, кг
3
Упаковка
Пакет с проваркой граней
Назначение
Универсальное
Вид удобрения
Комплексный
Тип комплексного удобрения
Органо-минеральное
Препаративная форма
Гранулы
Концентрированная форма удобрения
Нет
Фосфор, %
5
Калий, %
5
Азот, %
5
read more less
Payment options

Післяплата (Накладений платіж) УКРПОШТА
Через Укрпошта 2 % от суми замовлення + 10 грн

Безготівковий розрахунок
ФОП Денисенко С.О м.Дніпро ОКПО(ЄДРПОУ) 2889602841 МФО 305299 АТ КБ ПРИВАТБАНК UA513052990000026008050530097 Призначення: Замовення №**** Сума до сплати ****грн

Предоплата
Оплата на карточку MONOBANK

Delivery options

Нова Пошта (повна передплата)

Самовивіз зі складу

УКРПОШТА

read more less
Buyers of this item also viewed
code: 15391
150,00 UAH. /piece
in stock
code: 15390
155,00 UAH. /piece
not available

You have viewed

Currently searching

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Not registered yet?
Register
Authorization successful
Are you registered already? Login
Are you registered already? Login