Catalog

Силоси для зберігання зерна Riela

in stock
131 816,83 UAH. /piece
Buy in one click
Region: Ukraine, Львовская обл., Львов
Write to the seller
Verified supplier
With Agrobiz
10 Years
Answer time:
more than a day
Product description

Силоси торгової марки RIELA виготовлені з хвилястих панелей. Гофрування підвищує міцність і жорсткість стінових панелей силосів при поперечному вигині.
При будівництві елеватора потрібно враховувати кліматичні умови регіону, зокрема вітрове та снігове навантаження.
Більша частина України розташована в степовій зоні, з сильними вітрами та одночасним випаданням велику кількість снігу. Тому, при виборі постачальника зерносховищ, першорядним питанням є оцінка конструктивних особливостей металевого силосу, його даху, стійкість до вітрових та снігових навантажень.

Конструктивні особливості металевих силосів

Обладнання торгової марки RIELA виконане відповідно до норм та директив ЄС:
• Відповідає спеціальним вимогам для третьої зони вітрового навантаження 31,24 м/с, 112,5 км/година (висота 1000 м над у. м.), відповідно до нових норм 1991-1-4:2008.
• Відповідає спеціальним вимогам для четвертої зони снігових навантажень відповідно до нових норм PN-En 1991-1-3:2005. Витримують навантаження 336 кг/м кв.
Крім вітру та снігу на конструкцію даху силосу впливає велика кількість ультрафіолетових променів влітку та рясні опади у вигляді дощу у міжсезонну пору.


Конструкція даху, в силосах торгової марки RIELA — міцна, конусоподібна, кут нахилу 25, виготовлена ​​для нашого клімату. Оскільки вона постійно перебуває під впливом. атмосферних опадів, для її захисту використовують покриття товщиною 0,2 мм кулею Solano (Соляно). Solano - це матеріал, накладений на оцинковану сталь, який відштовхує дію ультрафіолетових променів і захищає від дії. атмосферного впливу (гарантія 20 років на покриття SOLANO). Відноситься до 3-го класу захисту від корозії, згідно з нормою DIN 55928. Покриття силосу запатентовано. У стандартному виконанні розраховані на дію навантажень до 190 кг/м2. п. За індивідуальним замовленням, галереї можуть бути виготовлені у міцнішому виконанні та витримувати дію більших навантажень.

Конструкція даху силосу, поряд із гарантією стійкості до нетипових навантажень, ваги снігу, вітрового тиску повинна нести вагу додаткового обладнання: галереї, транспортерів (або іншої зернотранспортної техніки) Ці показники можуть бути забезпечені за рахунок спеціально розробленої комплексної системи даху, що включає елементи, що підвищують її міцність та надійність. Розрахунок загального навантаження складається для кожного силосу індивідуально, оскільки існують різні серії силосів (з різним об'ємом) та різні за довжиною галереї, відповідно ведуться розрахунки навантаження не тільки на дах, а на всю конструкцію та визначаються місця, де кріпляться підпори для галерей.

Вентиляційні щілини. У силосному зерносховищі Riela, (у верхній частині силосу) знаходяться дві вентиляційні щілини, що дозволяють вільному обміну повітря при завантаженні та розвантаженні силосу. Одна з них знаходиться між дахом та циліндричною частиною, а друга між дахом та шапкою даху. Вони розміщені по колу. Вентиляційна щілина між дахом та циліндричною частиною забезпечена спеціальним кожухом, який захищає від птахів, гризунів та задування снігу. Цей захисний кожух є прикріпленим до даху силосу на відстані до 3 см від циліндричної частини силосу.

Силоси RIELA обладнані системами активного вентилювання за допомогою підлогових повітряних каналів і датчиками пошарового контролю, що забезпечують контроль температури зерна по висоті силосу (термопідвіски), необхідні виявлення локальних вогнищ самозігрівання в зерновому насипу, допомагають своєчасно вжити необхідних заходів щодо попередження псування зерна, і навіть допомагають заощадити електроенергію, оскільки вентилятор не працює зайвий час.

Щілини, в наших підлогових вентиляційних решітках, зроблені таким чином, що можливе зберігання як великих, за величиною, зерен кукурудзи, так і дрібного ріпаку. необхідний рівень герметичності споруди. Найбільш оптимальним варіантом для забезпечення зазначених параметрів металевих силосах є гофрування, яке забезпечує високий рівень жорсткості кріплення панелей.

Кількість болтових з'єднань залежить від навантажень, тому в нижній частині силосу доцільно використання більшої кількості болтових з'єднань, а у верхній частині — менше. Необхідно звертати увагу на розподіл кількості ребер жорсткості на кожну панель, якість їх кріплення та якість профілю, товщину покриття і товщину самого металу.

При використанні панелей хвилястого профілю трохи збільшується навантаження на вертикальні ребра жорсткості. Тому в розрахунках використовується не коефіцієнт тертя зерна за металом (0,4), а коефіцієнт тертя зерна за зерном у западинах панелі (0,47). Хвиляста панель, на відміну від плоскої, має підвищену жорсткість у горизонтальному напрямку. Момент інерції більший у 70 разів, а момент опору — в 9,7 раза.
Застосовуються спеціальні ущільнювачі для стиків листів: горизонтальне та подвійне вертикальне ущільнення з'єднань листів циліндричної частини.

Опори. На особливу увагу заслуговують наші опори, які мають цинкове покриття до 600 г/м². Відповідно до розрахунків навантажень, за висотою, використовують опори двох типів: З і U подібні. Такий вид опор дозволяє утримувати конструкцію силосу навіть при неправильному вивантаженні (коли, через непрофесіоналізм обслуговуючого персоналу, вивантаження зерна може проходити з наповненого силосу, через отвори вивантажування, відкриті тільки з одного боку).

Кріплення стиків опор. У силосах використовуються кріплення зі стійками, на кінцях яких розміщені опорні стопи. Опори виготовляються на листозгинах, з наступним приварюванням опорних стоп та гарячою гальванізацією. Такий вид кріплень у десятки разів збільшує міцність силосу.
Листи між собою з'єднані болтовими з'єднаннями — клас міцності 8.8.

read more less
Characteristics
Manufacturer
RIELA
Storage type
Producing country
Germany
read more less
Payment options

Безготівковий розрахунок

Delivery options

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

read more less

You have viewed

Currently searching

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Not registered yet?
Register
Authorization successful
Are you registered already? Login
Are you registered already? Login