Каталог товаров

Комплект для посадки картоплі ?340 «Форте» (Z-105) (КС16)

en stock
3 040,00 грн. /pieza
Купити в один клік
з 2 відгуків, 100% позитивних
Регіон: Украина, Полтавская обл., Полтава
Написати продавцю
Перевірений постачальник
На Агробіз
1 Год
Опис товару

Комплект для посадки картоплі «Форте» (Z-105) – це навісне обладнання, призначене для механізованої посадки картоплі за допомогою мотоблока з двигуном повітряного охолодження. Мотоблок повинен бути оснащений причіпним вузлом типу Zirka-105. В основі даного комплекту для посадки поворотний механізм, який з одного боку має кріплення для встановлення сошника, а з протилежного – кріплення для встановлення дискових окучників. Цей пристрій в народі може називатися «картоплесаджалка поворотна».

Особливості конструкції комплекту для посадки картоплі

Поворотна картоплесаджалка приєднується до мотоблока за допомогою передньої частини зчіпки з втулкою (висота 60 мм, внут. Ø18,5 мм). Передня частина зчіпки зварна, приварена до рами і укомплектована розпірними болтами.

Рама виготовлена ??з профільної труби перерізом 50 × 50 мм, товщина стінки складає 2 мм, довжина – 240 мм. Є фіксатор поворотного механізму. Обертання відбувається на 90° в площині руху мотоблока.

Для кріплення окучників комплект для посадки картоплі має втулки з болтовим кріпленням, які дозволяють регулювати кут і висоту їх розташування. Кріплення окучників дає можливість регулювати ширину між ними. Дискові окучники виготовлені з листової сталі товщиною 2 мм і мають діаметр 340 мм. Легке обертання забезпечують два встановленні 203-х підшипники.

Сошник має стійку, яка виготовлена зі сталевої смуги 10 × 50 × 400 мм і має 6 кріпильних отворів діаметром 12,5 мм. Вони забезпечують можливість регулювання висоти положення сошника. Крило сошника виготовлено з листової сталі товщиною 2 мм.

Принцип дії поворотної картоплесаджалки

Повний цикл посадки відбувається за три етапи, один з яких виконується вручну. При першому етапі сошником нарізується борозна, після чого картопля вручну укладається в грядку. Потім слід привести поворотний механізм в стан, при якому окучники знаходяться в робочому положенні. Роблячи прохід в зворотному напрямку, грядка з картоплею присипається землею.

Стандартна комплектація:

  • поворотний механізм з причіпним пристроєм – 1 шт.,
  • дискові окучники Ø340 мм – 2 шт.,
  • сошник – 1 шт.

Технічні характеристики

Вага пристрою – 14 кг.

читати далі згорнути
Характеристики
Состояние
Новая
Страна производитель
Украина
Количество рядов
1
читати далі згорнути
Відгуки
2 відгуків
100% позитивних
В'ячеслав
11 сентября 2024р. в 18:16
Замовляв зуб пружинний для борони, дуже швидко відправили, ціна актуальна, гарне обслуговування!
Тетяна
20 сентября 2024р. в 23:06
Дуже дякуємо за довіру, звертайтеся до нас ще)
Дмитро
10 сентября 2024р. в 13:04
Дуже давно замовляю на цьому сайті пружини, якість завжди на висоті. Менеджер Тетяна завжди привітна і добросовісна, все пояснить і допоможе з вибором. Дякую.
читати далі згорнути
Варіанти оплати

Наложенный платеж

Предоплата

Варіанти доставки

Новая Почта(отделение)

Новая Почта(курьер)

читати далі згорнути


Ви переглядали

Зараз шукають

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Ще не зареєстровані?
Реєстрація
Вже зареєстровані? Увійти
Вже зареєстровані? Увійти