Каталог товаров

Флокси спрей Макс (флуорфеникол+преднізолон) 9 мл

в наличии
код: 901297
149,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара
Прозора рідина безбарвна або світло-жовтого кольору.

Склад

100 мл препарату містить речовини, що діють: флуорфенікол 2,5 мг; преднізолону ацетат 0,1 г. Допоміжні речовини: метилпіролідон, полівінілпіролідон, спирт етиловий, поліетиленгліколь, гліцерин, диметилсульфоксид.

Фармакологічні властивості

АТС vet класифікаційний код QD06 – антимікробні ветеринарні препарати для застосування в дерматології. QD07 – кортикостероїди для застосування в дерматології.

Флоксі-спрей макс - комплексний препарат з протимікробною, протизапальною, протиалергічною та протиексудативною дією, що обумовлено впливом діючих речовин препарату: антибіотика флуорфеніколу та глюкортикоїдів преднізолону. Флуорфенікол є похідним тіамфеніколу, в якому гідроксильна група заміщена атомом фтору, що зумовлює його антибактеріальну активність проти ацетилтрансферазосинтезуючих бактерій, чутливих до хлорамфеніколу. Флуорфенікол діє бактеріостатично на грампозитивні та грамнегативні бактерії, а саме: Fusobacterium necrophorum, Bacteroides melaninogenicus, Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Pasteurеlla spp., Salmonella spp., Proteus, Pseudomonas. spp. , Chlamydia. Флуорфенікол пригнічує синтез білків у клітинах бактерій. У протоплазмі він зв'язується з 70S-рибосомними субодиницями, пригнічуючи ферментативну активність пептидилтрансфефарази, зменшуючи таким чином синтез білків у рибосомах відповідних бактерій.

Преднізолон - синтетичний глюкокортикоїд, що діє протизапально, протиалергенно і антиексудативно. Протизапальна дія обумовлена пригніченням метаболізму арахідонової кислоти та вивільненням медіаторів запалення. При місцевому застосуванні відбувається абсорбція преднізолону і активна речовина потрапляє в кровотік. У плазмі 90% преднізолону знаходиться у зв'язаному вигляді (з транскортином та альбуміном). Біотрансформується шляхом окислення переважно у печінці; окислені форми глюкуронізуються чи сульфатуються. Виводиться із сечею та калом у вигляді метаболітів, частково – у незміненому вигляді.

Диметилсульфоксид у складі допоміжних речовин легко проникає через шкіру і служить як переносник для забезпечення шкірної абсорбції діючих речовин препарату. Має місцевоанестезуючу, протизапальну, протимікробну (антисептичну) та фібринолітичну дію. Швидко та добре проникає через біологічні мембрани, в т.ч. через шкіру та слизові оболонки, підвищує їх проникність для інших лікарських засобів. Змінює чутливість мікрофлори, резистентної до антибіотиків.

Показання до застосування

Собаки, кішки: лікування тварин, хворих на дерматити бактеріального походження, спричинені мікроорганізмами, чутливих до флуорфеніколу, панарицій, піодермію, екземи, а також при травматичних та хірургічних ранах (у тому числі після кастрації), розчісування, укусах, ударах, абя .

Дозування

Перед нанесенням препарату уражену ділянку ретельно очищають від сторонніх тіл, ексудату, некротизованих тканин. Тримаючи попередньо струснути флакон з препаратом на відстані 5-10 см від поверхні пошкодженої ділянки шкіри тіла, натискають на поршень розпилювача 1-2 рази і обробляють поверхню 5х5 см.

Наносити препарат необхідно кожні 12 годин до повного загоєння ран тварин.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Особливі вказівки

Перед застосуванням флакон з препаратом слід струсити. Не допускати потрапляння препарату в очі та на слизові оболонки тварин. При небажаному потраплянні препарату на шкіру та слизові оболонки промити великою кількістю води. Перед застосуванням препарату із пошкоджених ділянок шкіри необхідно зістригти шерсть. Не дозволяти тварині протягом 5 хвилин злизувати препарат.

Препарат при застосуванні згідно з рекомендаціями листа-вкладки не накопичується у продуктах тваринництва. У разі вимушеного забою тварини оброблені ділянки необхідно видалити.

Форма випуску

Флакони зі скломаси або полімерних матеріалів з пульверизатором 30,0; 50,0; 100,0; 250,0; 500 мл.

Термін придатності

2 роки із дати виробництва.

Умови зберігання

Темне, недоступне для дітей місце при температурі від 5 до 25 °С.
читать дальше свернуть
Характеристики
Форма выпуска
Спрей
Размер породы животных
Мелкие|Средние|Крупные
Особенности
Лечебный|Лечебно-профилактический
Вид животных
Собаки|Кошки|Кролики|Грызуны
Объем (мл)
9
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
код: 300
260,00 грн. /шт
в наличии
код: 6398
279,00 грн. /шт
в наличии
код: 4483
77,00 грн. /шт
в наличии
код: 23430
251,00 грн. /шт
в наличии
код: 905225
36,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти