Каталог товаров

Фунгіцид Аканто Плюс Corteva, 5 л

в наличии
код: 000027041
9 000,00 грн. /шт
Бесплатная доставка
Безкоштовна доставка на відділення при замовленні на суму 1500,00 грн; адресна доставка (кур’єром Нової пошти) при замовленні на суму – 2000,00 грн.
з 1 отзыва, 100% положительных
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
4 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Фунгіцид Аканто Плюс – двокомпонентний фунгіцид на основі стробілурину з вираженим фізіологічним ефектом для захисту багатьох культур. Оброблені рослини цим фунгіцидом набагато краще переносять посуху або заморозки, а також більш стійкі до стресових умов, як біотичного, так і абіотичного походження і, таким чином, можуть використовувати всі свої сили для досягнення повноцінного врожаю.

Препаративна форма: концентрат суспензії.

Діюча речовина: пікоксістробін – 200 г/л, + ципроконазол – 80 г/л.

Спектр дії: борошниста роса, септоріоз листя та колосу, іржа(види), жовта плямистість (піренофороз), альтернаріоз, сітчаста, смугаста, темно-бура, облямівкова плямистість, склеротиніоз, пероноспороз, септоріоз, фузаріоз, сіра гниль, фомопсис, фомоз, несправжня борошниста роса, церкоспороз, рамуляріоз, гельмінтоспоріоз (види), пірикуляріоз, аскохітоз, антракноз.

Культури: пшениця озима та яра, ячмінь озимий та ярий, соя, соняшник, буряк цукровий, ріпак озимий та ярий, кукурудза, рис, горох, люпин, нут.

Механізм дії: Пікоксістробін унікальна діюча речовина з хімічного класу стробілуріни який є потужним інгібітором патогенів на ранніх стадіях розвитку. Зупиняє дихання клітин грибів, порушує перенесення електронів від цитохрому b до цитохрому с в мітохондріях, що призводить до зупинки росту і розвитку грибного міцелію з подальшою загибеллю патогена. Після проникнення (трансламінарна переміщення) системно переміщається по ксилемі. За рахунок парової фази активно перерозподіляється по рослині, що дозволяє забезпечити повний захист культури. Ципроконазол діє за рахунок інгібування процесу деметилювання, зупиняє ріст гіф і грибниці патогенів, порушуючи процес біосинтезу стеролів у мембранах клітин грибів. Забезпечує тривалий захист за рахунок повільного метаболізму в культурі.

Переваги Фунгіцида Аканто Плюс:

- здатний ефективно захищати від збудників захворювань, що належать до 4-х класів (аскоміцетів, базидіоміцетів, ооміцетів, дейтероміцетів);

- фунгіцид має профілактичну, лікувальну та викорінювальну дію;

- рослини залишаються здоровими впродовж тривалішого часу внаслідок метаболічної стійкості пікоксистробіну та ципроконазолу;

- сприяє накопиченню хлорофілу та подовжує фотосинтетичну активність рослин, що впливає на продуктивні показники культур;

- забезпечує рівномірне покриття навколо обробленої поверхні та тих частин рослин, що не потрапили під обробку;

- зберігає врожай та покращує його якість навіть за низького рівня дії збудників інфекцій;

- безпечний для медоносних бджіл.

Норми внесення:

Культура

Спектр дії

Фаза внесення

Норма витрати, л/га

Кратність обробок

Пшениця озима та яра

Борошниста роса, септоріоз листя та колосу, іржа

(види), жовта плямистість (піренофороз), альтернаріоз

У період вегетації

0,5-0,75

2 за сезон для рису. Наземна обробка - 2 рази за сезон. Авіаобробка - 1 раз за сезон

Ячмінь озимий та ярий

Сітчаста, смугаста, темно-бура, облямівкова плямистість, іржа (види), борошниста роса, септоріоз

Соя

Склеротиніоз, борошниста роса, пероноспороз, іржа, септоріоз, фузаріоз, альтернаріоз

Соняшник

Склеротиніоз, сіра гниль, фомопсис, фомоз, іржа, несправжня борошниста роса, септоріоз, альтернаріоз

0,5-1,0

Буряк цукровий

Церкоспороз, борошниста роса, пероноспороз, іржа, рамуляріоз

0,5-0,75

Ріпак озимий та ярий

Склеротиніоз, сіра гниль, склеротиніоз, альтернаріоз,

циліндроспоріоз

0,5-1,0

Кукурудза

Гельмінтоспоріоз (види), іржа

0,75-1,0

Рис

Пірикуляріоз, гельмінтоспоріоз, церкоспороз

1,0

Горох, люпин, нут

Борошниста роса, аскохітоз, септоріоз, антракноз

Перед цвітінням –

на початку формування бобів

0,75 -1,0

2

Особливості використання: Досягти максимального ефекту від обробки фунгіцидом Аканто Плюс можна тільки при проведенні профілактичних обробок. Застосовувати фунгіцид можна на будь-якій стадії розвитку рослини. Додавання фунгіциду в бакову суміш з рідкими добривами, гербіцидами та інсектицидами проводиться тільки після внесення препаратів у твердій формі. Препарати у вигляді емульсій вносяться в останню чергу.

Якщо господарством планується одна фунгіцидна обробка на зернових культурах, краще запланувати на фази 37-39 (прапороносець лист) у пшениці і на фази 35-37 (підпрапорний лист) у ячменю, якщо активний розвиток хвороб не почнеться в більш ранні терміни.

Перед початком обприскування необхідно включити мішалку. Приготовлена робоча рідина має бути використана у день приготування. На цукровому буряку першу обробку необхідно запланувати на початку змикання рядків, друга обробка в залежності від ступеня розвитку захворювань може бути проведена приблизно через 2 тижні.

Період захисної дії — від 14 до 28 днів залежно від поширення та розвитку інфекції.

Сумісність: Аканто Плюс сумісний з більшістю гербіцидів, фунгіцидів, інсектицидів та добрив, зазвичай застосовуються на зернових колосових культурах. Зазвичай за часом збігаються обробки Аканто Плюс та інсектицидами у фази розвитку культури кінець кущіння — прапороносець лист. Перед застосуванням бакової суміші на великих площах рекомендується перевірити її дію на невеликих ділянках.

Норма застосування: 0,5 - 1,0 л/га.

Пропонуємо придбати Аканто Плюс по привабливій ціні. Купити Аканто Плюс відтепер можна швидко, зручно та з доставкою по всій Україні. Наш магазин ВсеРосте надає сертифікати якості та гарантує оригінальність походження препарату.

 

читать дальше свернуть
Отзывы
1 отзыва
100% положительных
Ошовская Галина
26 апреля 2022г. в 13:14
Большое спасибо получила козлятник. Очень хороший продавец.Мне понравилось вежливое обращение .Рекомендую другим покупателям.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Накладений платіж
Оплата при отриманні товару у відділенні

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок
Розрахунок у відділенні при отриманні товару

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта
Термін доставки замовлення 1 – 3 дні. Від 1500,00 грн - БЕЗКОШТОВНО Безкоштовна адресна доставка (кур’єром Нової пошти) при замовленні на суму – 2000,00 грн. Важливо! Замовлення можливо оплати готівкою при отриманні у відділенні, в такому разі додаткова комісія за накладенний платіж буде складати 20,00 + 2% від суми замовлення.

Укрпошта
Вартість доставки (фіксована) – 55,00 грн Від 1500,00 грн – БЕЗКОШТОВНО Термін доставки замовлення 2 – 5 днів. Важливо! Саджанці дерев та товари вагою більше 20кг – не відправляються Укрпоштою .

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 000020011
69,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027040
12 100,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027629
486,00 грн. /шт
в наличии
код: 000018116
39,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027623
444,00 грн. /шт
в наличии
код: 000023112
102,00 грн. /шт
в наличии
код: 000026910
2 800,00 грн. /шт
в наличии
код: 000002248
1 050,00 грн. /шт
в наличии
код: 000011919
42,00 грн. /шт
в наличии
код: 000011892
25,00 грн. /шт
в наличии
код: 000026988
42,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти