Каталог товаров

Фунгіцид Стробітек (Стробі), крезоксим-метил, 500 г/кг

в наличии
4 212,00 грн. /кг
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Синельниково
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

СТРОБИТЕК

Фунгіцид захисної, лікувальної та викорінюючої дії, високоефективний проти широкого спектру грибкових захворювань на зернових колосових, ріпаку , соняшнику, винограді та інших сільськогосподарських культурах. кг.

Хімічний клас: стробілурини.

Препаративна форма: водорозчинні гранули (ВГ).

Упаковка: флакони по 0,2 кг.

Період захисної дії: 10-14 днів.

 Механізм дії:

Стробілурини — інгібітори клітинного дихання. Механізм дії — інгібування мітохондріального дихання внаслідок утиску активності цитохрому з редуктази. Тобто відбувається порушення електронного транспорту у комплексі ІІІ мітохондріальної мембрани, що призводить до утиску клітинного дихання. Комплекс III (убіхінон & mdash; цитохром с-оксидоредуктаза, або bc-комплекс) & mdash; проміжна ланка в ланцюзі дихальних ферментів бактерій та мітохондрій еукаріотів. Він каталізує перенесення електронів від убіхінону до цитохрому с. При цьому енергія окислювально-відновної реакції перетворюється на хеміосмотичний мембранний потенціал. Вибірковість дії забезпечується відмінністю у швидкостях ензиматичної деетерифікації в різних об'єктах.

 Властивості та переваги:

  • Стробітек — контактний фунгіцид з лікувальною дією та частковим системним ефектом в межах листа, він проникає в тканини рослини. а також високу леткість.
  • Препарат необхідно застосовувати з фунгіцидами з іншим механізмом дії.
  • Не має негативного впливу на навколишнє середовище.
  • Стробітек можна застосовувати у бакових сумішах або у послідовних обробках разом з іншими фунгіцидами.

 Спектр дії:

Препарат застосовують для боротьби:  з паршою та борошнистою росою на яблуні; з мілдью та оідіумом на виноградній лозі;  на гарбузових та цукрових буряках проти борошнистої роси, опіків, плямистостей листя; з септоріозом колоскової луски на злаках (у поєднанні з фенпропіморфом); на овочевих культурах проти борошнистої роси, фітофорозу.

 Класифікація ВООЗ, токсикологічна характеристика:

III клас (помірно токсичні).

Три роки в закритій заводській упаковці при температурі від  0 °С до +35 ° С.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Производитель
ХІМАГРОмаркетинг
Тип (по способу проникновения в организм)
Контактного действия
Упаковка
пластиковый флакон
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Предоплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Вас заинтересует

Покупатели этого товара также интересовались
302,40 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти