Каталог товаров

Фунгіцид Світч 100 г, Syngenta

в наличии
код: 000012380
882,00 грн. /шт
Бесплатная доставка
Безкоштовна доставка на відділення при замовленні на суму 1500,00 грн; адресна доставка (кур’єром Нової пошти) при замовленні на суму – 2000,00 грн.
з 1 отзыва, 100% положительных
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
4 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Фунгіцид Світч від Syngenta – призначений для захисту овочевих, плодових та ягідних культур проти широкого спектра грибкових захворювань. Препарат швейцарського бренду Сингента має високу ефективність – він діє і як контактний, і як системний засіб завдяки наявності 2-х активних компонентів, що значно підвищує фунгіцидний ефект.

Препаративна форма: вододисперсні гранули.

Діюча речовина: 375 г/л ципродинілу; 250 г/л флудиоксонілу.

Класифікація ВООЗ: II клас (помірнотоксичні).

Спектр дії: фузаріозна гниль, альтернаріоз, аскохітоз, борошниста роса, гнилі, моніліоз, плодова гниль, плямистості, сіра гниль.

Культури: спаржева квасоля, газонна трава, квіти, абрикос, виноград, вишня, горох, груша, лохина (чорниця садова), огірок, персик, полуниця, троянда, слива, томат, черешня, яблуня.

Механізм дії: до складу фунгіциду Світч входять флудіоксоніл та ципродиніл. Перший активний компонент припиняє зростання міцелію патогенних грибків, запобігає повторному зараженню. Друга речовина має лікувальний ефект, знищує патогени на будь-якому етапі їх розвитку. Тобто купити фунгіцид Світч варто як для лікування посадок різних культур, уражених грибками, так і для профілактики цих захворювань.

Переваги Фунгіциду Світч від Syngenta:

- у рекомендованих виробником дозах препарат повністю безпечний для культурних рослин.

- засіб знищує широкий спектр збудників захворювань, у тому числі гнилей.

- активні речовини швидко поглинаються рослинами, поширюються їх тканинами.

- ефективність препарату майже не залежить від погодних умов.

- препарат безпечний для запилювачів та ґрунтових мікроорганізмів.

- засіб забезпечує тривалий захисний період (до 3 тижнів).

- використання фунгіциду не тягне за собою обмежень у подальшій сівозміні.

- ціна фунгіциду Світч в Україні доступна, витрати повністю окупаються завдяки зниженню втрат урожаю.

- обробка препаратом сприяє збільшенню терміну зберігання плодово-овочевої продукції.

Норми внесення:

Культура

Норма витрати препарату

Норма витрати робочої рідини та кількість насіннєвого матеріалу

Шкідливі об’єкти

Кратність обробок/Термін очікування, дні

Дозволено для роздрібного продажу

Яблуня

10 г на 10 л води

1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крони

Хвороби плодів яблуні при зберіганні у сховищах

1/15

Груша, персик

10 г на 10 л води

1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крони

Моніліоз, сиза пліснява гниль, фузаріозна, альтернаріозна та сіра гнилі, а також хвороби плодів при зберіганні у сховищах

2/15

Абрикос, слива, черешня

10 г на 10 л води

1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крони

Плодова гниль у період вегетації та хвороби плодів (пеніцильоз, різопус, фузаріоз, сіра гниль) при зберіганні у сховищах

2/20

Суниця садова

10 г на 5 л води

5 л розчину на сотку

Сіра гниль ягід, бура і біла плямистості листя, борошниста роса

2/7

Томати й огірки відкритого ґрунту

10 г на 5 л води

5 л розчину на сотку

Хвороби при зберіганні (альтернаріоз, антракноз, фузаріоз, мокра й сіра гнилі)

2/10

Троянди відкритого та закритого ґрунту

10 г на 10 л води

0,5 л розчину на кущ

Фузаріозна, альтернаріозна та сіра гнилі

2/15

Дозволено для застосування в промисловому секторі

Виноград

10 г на 8–10 л води

1,5–2 л розчину на кущ

Сіра гниль

2/7

Лохина (чорниця садова)

10 г на 5–7 л води

1,5–2 л розчину на кущ

Антракноз, моніліоз ягід, пеніцильозна й сіра гнилі, фомоз

2/30

Томати й огірки закритого ґрунту

10 г на 5–7 л води

5–7 л розчину на сотку

Хвороби при зберіганні (альтернаріоз, антракноз, фузаріоз, мокра й сіра гнилі)

2/10

Виявлено високу ефективність препарату при проведенні наукових досліджень

Спаржева квасоля, овочевий горошок

10 г на 5–7 л води

5–7 л розчину на сотку

Сіра і біла гнилі, аскохітоз

2/10

Смородина

10 г на 8–10 л води

1,5–2 л розчину на рослину залежно від розміру крони

Сіра гниль

2/7

Газон

10 г на 5 л води

5 л розчину на сотку

Снігова пліснява

2/-

Особливості використання: Фунгіцид Світч в Україні має високу популярність як високоефективний засіб проти багатьох захворювань. Важливо пам'ятати, що порушення рекомендацій виробника щодо його використання може стати причиною зниження лікувального та профілактичного ефекту, а також завдати значної шкоди посадкам та довкіллю. Обробка посадок фунгіцидом проводиться шляхом їх обприскування робочим розчином у рекомендованому виробником дозуванні. Фунгіцид Світч стійкий до змивання, діє навіть за несприятливих погодних умов, але для отримання максимального ефекту обробку бажано проводити в суху погоду. Обприскування можна проводити будь-яким способом, у тому числі й тракторними обприскувачами. Єдине обмеження – заборонено використання авіації. Робочий розчин слід готувати безпосередньо перед його використанням. Препарат фунгіцид Світч можна використовувати разом з іншими засобами захисту рослин, але перед приготуванням суміші рекомендується провести перевірку на сумісність всіх компонентів. Протягом сезону препарат можна використовувати лише 2 рази. Для обробки 1 сотки овочів чи полуниці достатньо 5 літрів робочого розчину. Витрата на 1 доросле плодове дерево становить 2,5-5 літрів, 1 куща винограду – близько 2 літрів, 1 трояндового куща – 0,5-0,6 літра.

Сумісність: Сумісний з більшістю інсектицидів на відповідних культурах при збіганні термінів обробки. Світч проявляє високу ефективність проти збудників гнилей: Botrytis, Penicillium, Aspergillus, Rhizopus, Cladosporium, Alternaria, Trichothecium. Строки застосування: яблуня, груша, персик — перед збиранням, після граду та механічних пошкоджень; суниця садова — перед цвітінням, після масового цвітіння; виноград — початок змикання ягід у грона, початок дозрівання плодів, перед збиранням.

Пропонуємо придбати Фунгіцид Світчпо привабливій ціні. Купити Світч відтепер можна швидко, зручно та з доставкою по всій Україні. Наш магазин ВсеРосте надає сертифікати якості та гарантує оригінальність походження препарату.

 

читать дальше свернуть
Отзывы
1 отзыва
100% положительных
Ошовская Галина
26 апреля 2022г. в 13:14
Большое спасибо получила козлятник. Очень хороший продавец.Мне понравилось вежливое обращение .Рекомендую другим покупателям.
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Накладений платіж
Оплата при отриманні товару у відділенні

Безготівковий розрахунок

Готівковий розрахунок
Розрахунок у відділенні при отриманні товару

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта
Термін доставки замовлення 1 – 3 дні. Від 1500,00 грн - БЕЗКОШТОВНО Безкоштовна адресна доставка (кур’єром Нової пошти) при замовленні на суму – 2000,00 грн. Важливо! Замовлення можливо оплати готівкою при отриманні у відділенні, в такому разі додаткова комісія за накладенний платіж буде складати 20,00 + 2% від суми замовлення.

Укрпошта
Вартість доставки (фіксована) – 55,00 грн Від 1500,00 грн – БЕЗКОШТОВНО Термін доставки замовлення 2 – 5 днів. Важливо! Саджанці дерев та товари вагою більше 20кг – не відправляються Укрпоштою .

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 000020011
69,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027040
12 100,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027041
9 000,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027629
486,00 грн. /шт
в наличии
код: 000018116
39,00 грн. /шт
в наличии
код: 000027623
444,00 грн. /шт
в наличии
код: 000023112
102,00 грн. /шт
в наличии
код: 000026910
2 800,00 грн. /шт
в наличии
код: 000002248
1 050,00 грн. /шт
в наличии
код: 000011919
42,00 грн. /шт
в наличии
код: 000011892
25,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти