Каталог товаров

Гербицид Альфа-Нуфурон, ВГ

в наличии
3 126,01 грн. /шт
з 2 отзывов, 50% положительных
Регион: Украина, Николаевская обл., Николаев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
10 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара
Діюча речовина: Нікосульфурон, 750 г/кг
Формуляція: Гранули, що диспергуються у воді
Призначення: Післясходовий гербіцид системної дії проти однорічних, багаторічних злакових та деяких однорічних дводольних бур’янів
Тара: 0,5 кг

 

 

 

Переваги 

 

  • Широкий спектр дії – ефективний проти злакових і деяких дводольних бурянів, включаючи злісні багаторічні злаки, проростаючі як з насіння, так і з кореневищ (гумай, пирій).
  • Висока системність дозволяє знищувати кореневу систему пирія повзучого, що виключає необхідність боротьби з ним наступного року.
  • Подовжений термін застосування (фаза від 4 до 10 листків культури, включно).
  • Нефітотоксичний для культури при дотриманні регламентів застосування.
  • Низька норма внесення забезпечує зручність та простоту у використанні.

 

Механізм дії

 

Альфа-Нуфурон поглинається листям та стеблами бур’янів і переміщується до меристемних тканин. Діюча речовина припиняє ділення клітин шляхом блокування синтезу ферменту ацетолактатсинтетази, що відповідає за біосинтез основних амінокислот.

 

 

 

Властивості

 

Зупинка росту та розвитку чутливих рослин відбувається вже через 4-6 годин після застосування препарату. Видимі симптоми гербіцидної дії з’являються через 4-7 днів, а повна загибель спостерігається через 14-28 днів, в залежності від видового складу та стадії розвитку бур’янів, погодних умов тощо. Спектр дії: плоскуха, мишій (види), пальчатка (види), вівсюг, пажитниця багатоквіткова, просо (види), сить (види), сорго алепське, пирій повзучий, гумай, гірчаки (види), гірчиця польова, зірочник середній, лобода (види), м’ята польова, портулак городній, ромашка (види), редька дика, суріпиця звичайна, щириця (види).

 

 

 

Загальні рекомендації

 

Оптимальні умови для обприскування посівів препаратом: температура від +15°С до +25°С та перебування бур’янів та культури у стані активного росту. Максимальна ефективність досягається при обробці однорічних дводольних бур’янів у фазі 2-4 листків, однорічних злакових – 3-5 листків та висоті багаторічних злакових бур’янів 10-20 см.

 

Гербіцид сумісний з більшістю пестицидів, за винятком фосфорорганічних інсектицидів, гербіцидів з діючою речовиною бентазон та 2,4 Д. Перед приготуванням бакової суміші необхідно провести пробне змішування, а також запевнитися, що строки застосування препаратів-компонентів співпадають.

 

Діюча речовина нікосульфурон швидко деградує у вологих і мікробіологічно активних грунтах, що мають кислую реакцію (pH<7). При необхідності, пересівання кукурудзи, обробленої гербіцидом Альфа-Нуфурон, може бути проведене у весняний період – лише кукурудзою або після оранки - соєю, в осінній період – озимою пшеницею або ячменем. Наступного року після застосування гербіциду можна висівати будь-яку культуру. Існує вірогідність пошкодження подальшої культури сівозміни на грунтах з лужною реакцією (pH>8) у тому випадку, коли в період після застосування препарату і до посіву подальшої культури переважали посушливі умови. У такому разі звертайте особливу увагу на стійкість культур сівозміни до нікосульфурону, яка підвищується в наступній послідовності: цукровий буряк > томати > гречка > льон-довгунець > пшениця > ячмінь > ріпак > овес > соя > кукурудза. Найбільш чутливими культурами до гербіциду є цукровий буряк, томати та картопля.

 

Для розширення спектру контрольованих двосім’ядольних бур’янів на посівах кукурудзи можливе застосування у фазу 3-5 листків культури бакової суміші: Альфа-Нуфурон (50-60 г/га) + Альфа-Дикамба (0,3-0,4 л/га) + ПАР Альфалип (0,1 л / 100 л води).

 

 

 

Норма витрати робочої рідини

 

200–300 л/га

 

 

читать дальше свернуть
Характеристики
Форма выпуска
гранулы
Упаковка
пластиковая банка
Производитель
Альфа Химгрупп
Страна производитель
Украина
читать дальше свернуть
Отзывы
2 отзывов
50% положительных
Иван
26 мая 2020г. в 16:16
Хорошая цена, качество и сервис. А можно скидку на https://agrolider-n.com.ua/goods/fungitsid-grinfort-as-analog-amistar-ekstra/
Агро-Лидер Н
27 мая 2020г. в 14:04
Все зависит от объёма
Татьяна
03 апреля 2020г. в 09:21
Менеджер навіть не зателефонував. Довелось телефонувати самій. Прикро що не можна замовити меньше 20 кг.
agrolidern2012@ukr.net
03 апреля 2020г. в 09:28
Вибачте, але меньш двадцяти фасовки немає, тому не відрегували, виправимось)
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть


Часто ищут

Покупатели этого товара также интересовались
476,04 грн. /л/unit/
в наличии
608,94 грн. /л/unit/
в наличии
222,00 грн. /л/unit/
в наличии
2 003,35 грн. /шт
в наличии
404,64 грн. /л/unit/
в наличии
277,69 грн. /л/unit/
в наличии
396,70 грн. /л/unit/
в наличии
198,00 грн. /л/unit/
в наличии
4 002,72 грн. /шт
в наличии
614,89 грн. /л/unit/
в наличии
396,70 грн. /л/unit/
в наличии
476,04 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти