Каталог товаров

Гербіцид Альфа Стар Дуо

нет в наличии
код: 280968617
4 112,34 грн. /шт
Регион: Украина, Харьковская обл., Харьков
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Активна речовина:

Тіфенсульфурон метил, 500 г/кг + трибенурон-метил, 250 г/кг

Формуляція:

Гранули, диспергувальні у воді

Призначення:

Комбінований післявходовий гербіцид системного впливу для захисту посівів зернових колосових культур від однорічних і багаторічних двопоздовжніх бур'янів

Тара:

0,5 кг

Спосіб застосування та норми витрати:

Культура Об'єкти Норма витрати препарату, л/га Терміни оброблення Кратність оброблень
Пшениця озима та ярова, ячмінь яровий та озимий Однорічні та багаторічні двоздовжні, зокрема стійкі до 2,4-Д, бур'яни 30-60 Обприскування посівівів починаючи з фази 2-3 листя до появи флагового листа культури включно, на ранніх фазах росту бур'янів 1
Препарати з ідентичною активною речовиною використовують на таких культурах
Овес, жито Однорічні та багаторічні двоздовжні, зокрема стійкі до 2,4-Д, бур'яни 30-60 Обприскування посівівів у фазу купання до виходу в трубку на ранніх фазах росту бур'янів 1

Переваги:

  • Розширений спектр контрольованих бур'янів, особливо таких, як: підмартянець чіпкий, амброзія полинну, марь біла та ін.

  • Широкі терміни застосування: високосективний для зернових

  • лосових культур (від входів до появи флагового листа) і

  • невибагливий до температури повітря (працює від +5  С°)

  • Низькі норми застосування забезпечують зручність і простоту використання.

  • Сумісний із більшістю пестицидів і рідких добрив.

  • Немає обмежень у севооборіті.

Механізм дії:

Після оброблення активних речовин препарату швидко проникають у листя й переміщаються в рослинах до точок росту. Дія препарату полягає в пригніченні ферменту ацетолактази та подальшому блокуванні утворення валіну, ізолейцину, порушуючи процес синтезу білків і нуклеїнових кислот. Водночас упродовж 3 годин після застосування відбувається зупинка поділу клітин і росту рослин чутливих видів бур'янів.

Свойства:

Видимі симптоми дії (постанова росту, хлороз, некрози) з'являються через 5-10 днів, а повна загибель бур'янів настає через 15-25 днів. Малочутливі бур'яни, що переросли, можуть не загубитися, проте їх ріст і подальший розвиток сповільнюється. Тепла, волога погода підвищує ефективність гербіциду, а прохолодна та суха уповільнює його вплив.Спектр дії: чутливі — петрушка собача, ширка звичайна, роман польовий, манжетка польова, лутига розкидиста, пастушна сумка, волокенька синій (висотами менш ніж 5 см), марь біла (макс. 4 аркуші), осоти (види), морква дика, кучерявець (види), підмареник чіпкий (понад двох муток і за відсутності 2-ї хвилі бур'янів), жабей (види), кропива глуга (віди), ромашка (віди), редька дика, щавель (види), гірчак (віди), ярутова польова, зірочка середня, горошок (віди), мак самосейка, гірчиця польова, соняшник і ріпак самосейки; Середньочутливі — череди, паслен чорний, в'янок польовий, королиця (віди), біфора променева, горобійник польовий, сірника (види), помалюнок чіпкий (до 4 муток), Фіалка польова, кульбаба лікарський; стійкі — дим'янка лікарська, всі різновиди злакових бур'янів.

Рекомендації щодо застосування:

Культура
Норма витрати
препарата, л / га
Сорняки
Пшениця стягуючи та ярова,
ячмінь яровий і озимовий,
овес, ріж
40-45 Однорічні дводольні ( фаза 2-4 аркуші), осоня рожевий та інші типи ос (фаза розетки)
50 Однорічні дводольні (фаза 2 — 4 аркуші), багаторічні двоздовжні (Фаза розетки), марь біла (до 4 листя), волошка синій (висота до 5 см) і підмарник чіпкий (до 4 кілець)
Пшениця зима 50-60 Однорічні двопоздовжні та багаторічні двопоздовжні, в'янок польовий (до 15 см), педмареник чіпкий (до 6 кілець)

Загальні рекомендації:

Застосовувати гербіцид треба за активно вегетиційними бур'янами. Найкращий період контролю однорічних бур'янів — фаза 2-4 листя, багаторічних фаза розетки (10-15 см). Для посилення дії гербіцид може застосовуватися в суміші з ПАР Альфаліп (0,1 л/100 л води). Препарат не можна застосовувати, якщо рослини мокрі від роси або дощу, а також якщо впродовж 3 годин після оброблення очікується дощ. Уникати застосування препарату під час спеки, спеки, заморожування, сильного вітру та інших несприятливих погодних умов. Застосовуйте гербіцид у дозуванні не більш ніж 60 г/га один раз за сезон.
Для отримання високої ефективності необхідно: обприскування проводити за швидкості вітру не більш ніж 5 м/с і вологості повітря не нижче 50%; дотримуватися рівномірності та якості обприскування по всій площі поля; використовувати ПАР; заважнення обприскувача має працювати впродовж усього часу оброблення.

Норма витрати робочої рідини:

200-400 л / га

читать дальше свернуть
Характеристики
Характер действия пестицида
Избирательного
Препаративная форма
Гранулы
Тип воздействия
Системные
Содержание действующего вещества
Тифенсульфурон-метил 500 г/кг,+ трибенурон-метил 250г/кг
Обрабатываемые культуры
Пшеница озимая и яровая,ячмень яровой и озимый,овёс,рожь
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти