Каталог товаров

Гербіцид Галаксi Ультра

в наличии
0,00 грн.
Регион: Украина, Киевская обл., Киев
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Описание товара

Контактно-системний пiслясходовий гербiцид для контролю найбiльш проблемних однорiчних дводольних бур’янiв у посiвах сої (види щирицi, гiрчаки, паслiн чорний, амброзiя, види хрестоцвiтих, падалиця рiпаку та соняшнику (у т.ч. стiйкi до ALS-iнгiбiторiв).


ДIЮЧА РЕЧОВИНА:
 бентазон, 352,4 г/л + ацифлуорфен, 161,7 г/л (у формi натрiєвих солей)
ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА: розчинний концентрат (РК)
ХIМIЧНА ГРУПА: бензотiадiазинони, дифениловий ефiр
УПАКОВКА: канiстра 10 л
КЛАС НЕБЕЗПЕЧНОСТI: 2


МЕХАНIЗМ ДIЇ

Бентазон володiє контактною дiєю, блокує транспорт електронiв пiд час фотосинтезу та перериває асимiляцiю СО2 , у результатi рослина зупиняється в ростi та гине. Ацифлуорфен має контактно-системну дiю, абсорбується листям та корiнням; проявляє дiю на синтез АТФ, оскiльки iнгiбує транспорт електронiв та розладнює окислювальне фосфорилювання. Також ацифлуорфен iнгiбує синтез каротиноїдiв, хлорофiлу, бiлку та РНК.


ЕФЕКТИВНIСТЬ

Вiзуальнi ознаки дiї гербiциду на бур’яни спостерiгаються протягом 7 днiв, а повна загибель — протягом 14 днiв пiсля обробки. Гербiцид Галаксi Ультра може спричинювати пожовтiння чи побурiння листя культури, проте це не спричинює пригнiчення сили росту i протягом 10 днiв рослини повнiстю вiдновлюються. Гербiцид контролює види щирицi, гiрчаки, паслiн чорний, амброзiю, види хрестоцвiтих, падалицю рiпаку та соняшнику (у т.ч. стiйкi до ALS-iнгiбiторiв). Має часткову дiю на злаковi бур’яни.


ОСОБЛИВОСТI ЗАСТОСУВАННЯ

Застосовувати препарат Галаксi Ультра слiд на початкових етапах росту бур’янiв: у фазу сiм’ядолей, максимум — перша пара листкiв. Так як ефективнiсть препарату залежить вiд iнтенсивностi сонячного свiтла, його бажано вносити у ранковi години. Опади протягом 4-х годин пiсля застосування можуть знизити ефективнiсть препарату. Слiд припинити внесення препарату за наявностi ризику опадiв. Не вносити гербiцид пiсля тривалої засухи чи будь-якого iншого пошкодження рослин, дiя препарату при цьому може знизитись. Не рекомендується проводити механiчний обробiток ґрунту за 5 днiв до та через 7 днiв пiсля внесення препарату. Вiдсутня пiслядiя на наступнi культури (обмеження лише 40 днiв для дрiбнонасiнних, 100 днiв — для iнших культур). Норма витрати робочого розчину — 200-400 л/га.


РЕКОМЕНДАЦIЇ ЩОДО РОЗПИЛЮВАЧIВ

Якiсне рiвномiрне розпилювання робочого розчину на поверхнi листка бур’янiв забезпечує високу ефективнiсть. Для якiсного внесення препарату рекомендується використовувати двоплощиннi форсунки IDTA, IDKT з розмiром крапель 350-480 МОД μm.


СУМIСНIСТЬ

Допускається сумiш максимум з одним баковим партнером. Не рекомендується використання у сумiшах iз грамiнiцидами, фосфорорганiчними препаратами, мiкродобривами.


ПЕРЕВАГИ
 

- ефективний контроль усiх проблемних дводольних бур’янiв
- вiдсутня пiслядiя на наступнi культури
- селективний щодо культури

читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Наложенный платеж

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

Интайм

Автолюкс

Гюнсел

Ночной Экспресс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии
Цену уточняйте
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти