Каталог товаров

Гербіцид Хаммер

нет в наличии
код: 281524679
5 584,37 грн. /шт
Регион: Украина, Харьковская обл., Харьков
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
8 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара

Опис

Активна речовина: флорасулам, 250 г/кг
Формуляція: Гранули, диспергуються у воді
Призначення: Новий селективний післявходовий гербіцид системного впливу для знищення однорічних і деяких багаторічних дводольних бур'янів, зокрема стійких до 2,4-Д
Тара: 0,5 кг
Спосіб застосування та норми витрати

переваги

· Контроль педик ланцюгового у всіх фазах розвитку

· Ефективна дія на бур'яни стійкі до 2,4 Д, дикамба

· Широкий термін застосування: на кукурудза у фазі 7 листя, на зернових колосових починаючи з 2-3 листя до появи флагового листа.

Брак фітотоксичності завдяки високій селективності

· Низька норма застосування

· Сумісність із гербіцидами, інсектицидами, фунгіцидами та добривами.

Немає обмежень для культур севооборту внаслідок мікробіологічного розпаду в ґрунті

· Здатність до осіннього застосування

механізм дії

Флорасулам належить до групи інгібіторів ацетолактасинтитази (АЛС) і має системну дію. Після оброблення швидко проникає в рослину через листя й коріння, переміщається по провідних пучках (флоема, ксилема) до точки росту. Дія препарату полягає в пригніченні ферменту ацеталактактинази, що так само блокує утворення валіну, ізолейцину та лейцину. Надалі (упродовж 3 годин після застосування) відбувається зупинка поділу клітин і зростання чутливих бур'янів.

властивості

Видимі симптоми гербіцидної дії (останова росту, хлороз, некрози, побілення верхівки, почервоніння листя) з'являються на 4-7 день, а повна загибель бур'янів настає через 14-28 днів після застосування препарату. У чутливих до флорорула бур'янів після оброблення відбувається зупинка росту з подальшим відмиранням точки росту й усієї рослини. Малочутливі та перерослі бур'яни можуть уникнути знищення, проте їхній ріст і подальший розвиток неабияк сповільнюються або зупиняється.

спектр дії

Чутливі бур'яни: підмарильник чіпкий (до 14 кілець), осня городня, осість жовтий шерлевий, щириця (види), гірчак (види), галінсога дрібнобарвна, злинька кандаска, ромашка (види), гірчиця (види), сурепиця, рапс ( дризика), соняшник (падилиця), мак (віди), пастушна сумка звичайні, васильець синій, кучерявець Софії, нігтики звичайні, редька дика, ярутка польової, лебеди (лестниці — 2 аркуші).

Середньочутливі: гібік потрійний, гречана татарська, лялечка біла, спориш звичайний, зябра звичайний, осот рожевий (догляди з насіння); кропива глусна стьообгортаюча та пурпурна, димник лікарський, фіалка польова, зірчатка середня (мокирок), горошок краєвиду, лебеда (2-4 листи), вика польова.

Низьку чутливість до препарату проявляють: Вероніка (види), лютик (види), молочай (види), в'янок польовий, паслений чорний та інші. Препарат діє на злакові бур'яни.

загальні рекомендації

Застосовувати гербіцид слід за активно вегетиційними бур'янами в інтервалі температур від +5? С до +25? С. Препарат діє на бур'яни краще у фазі 2-4 листя в однорічних і за висоти 10-15 см у багаторічних. Не використовувати на посівах, які є в стресовому стані (наприклад, під час спеки, надмірного зволоження ґрунту, у разі ушкодження заморожування, шкідників, хвороб). Для досягнення максимальної ефективності препарат необхідно наносити рівномірно на листову поверхню рослин, застосовуючи добре відрегульоване обладнання.

Гербіцид треба обов'язково застосовувати в симіші з ПАР. Препарат не можна застосовувати, якщо рослини мокрі від роси або дощу, а також якщо впродовж 3 годин після оброблення очікується дощ. Гербіцид забезпечує захист посівів від моменту обприскування до появи нової хвилі бур'янів.

Для розширення спектра контрольованих бур'янів можливе застосування бакових сумішей на посівах: кукурудзи — Альфа-Ефір (0,25-0,3 л/га) + Хаммер (10-15 г/га) + ПАР; Альфа-Маіс (10 г/га) + Хаммер (20 г/га) + ПАР; Альфа-Дикамба (0,2-0,3 л/га) + Хаммер (15-20 г/га) + ПАР; Альфа-Піларид (0,2-0,3 л/га) + Хаммер (20 г/га) + ПАР; озима пшениці — Альфа-Ефір (0,25-0,3 л/га) + Хаммер (10-15 г/га) + ПАР; Альфа-Піларид (0,2-0,3 л/га) + Хаммер (15-20 г/га) + ПАР; Альфа-Стар (15-20 г/га) + Хаммер (15-20 г/га) + ПАР.

Норма витрати робочої рідини

Польові культури — 200-400 л/га.

читать дальше свернуть
Характеристики
Страна производитель
Украина
Упаковка
пластиковая банка
Характер действия пестицида
Избирательного
Препаративная форма
Водно-диспергируемые гранулы
Обрабатываемые культуры
Пшеница озимая и яровая,кукуруза
Минимальная температура эффективного действия, град.
5
Максимальная температура эффективного действия, град.
25
Содержание действующего вещества
Флорасулам,250г/кг
Тип воздействия
Системные
Обрабатываемые культуры.
Кукуруза
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Безналичный расчёт

Наличный расчёт

Предоплата

Варианты доставки

Новая Почта

Самовывоз

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти