Каталог товаров

Гербіцид Оберіг 100 мл

в наличии
код: 28770
130,00 грн. /шт
Купить в один клик
Онлайн оплата
Регион: Украина, Винницкая обл., Винница
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара


Оберег — використовується на посівах технічних, олійних і овочевих культур для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими бур'янами. Оберег — оптимальний протизлаковий гербіцид.

Активна речовина: хізалофоп-П-етил, 90 г/л

Основні переваги препарату:

ь Чудово знищує багаторічні бур'яни (пиряви повзунки та ін.)

ь Висока активність за різних температур;

ь Немає потреби додавати поверхнево-активні речовини, оскільки вони вже є в складі препарату.

Застосування:

Культура

Шкідливий об'єкт

Спосіб, час оброблення

Норма витрати препарату, мл/стілку.

Цукрова буряк, соняшник, картопля, ріпак, томати, огірки, морква, цибуля, капуста, суниця садова

Однорічні злакові (щітинник сизий, щетинник зелений, куряче просо та ін.)

Обприскування в період вегетації

6--9

Багаторічні злакові (пиряй повзунковий та ін.)

6--9

Особливості використання:

Обприскування здійснюється під час вегетації культури. Робочий розчин необхідно використовувати впродовж декількох годин після приготування. Найприємніший час для оброблення препаратом вранці або ввечері. Для досягнення максимального ефекту треба забезпечити достатнє та рівномірне обприскування наземної частини рослин. За 1-2 тижні після оброблення бур'янів гинуть. Упродовж цього часу вони не пригнічують культуру.

Препарат готовий до використання й немає потреби додавати поверхнево-активну речовину (ПАВ) до робочої рідини. Найсприятливіший період для використання препарату Оберег — наявність 1-2 листя в однорічних злакових бур'янів і від 2-4 листя до фази купання за висоти 10-15 см багаторічних бур'янів. Якщо перед застосуванням була суха спекотна погода, норму витрати препарату Оберег, як і будь-якого гербіциду, треба взяти вище середньої, оскільки бур'яни перебувають у стресовому стані, їхні покривні тканини потовщені та потрапляння препарату в рослину ускладнене. Якщо ж перед застосуванням була волога тепла погода, норму витрати можна не підвищувати. У разі тривалого зниження (підвищення) температури ефект від оброблення проявляється пізніше. Після настання оптимальних умов гербіцидна дія препарату відновлюється.

Препарат не діє на злакові (широколічні культури)! Препарат не токсичний для бджіл. Ручні роботи на посівах треба проводити не раніше ніж за 7 днів після оброблення, а механізовані — через 3. Клас токсичності 3. Рекомендована температура зберігання 0..+25 °C.

читать дальше свернуть
Характеристики
Спектр гербицидной активности
щетинник, просо, ценхрус, ячмень мышиный, ежа, житняк гребенчатый, пырей, свинорий, мятлик
Характер действия пестицида
Сплошного
Тип воздействия
Системные
Препаративная форма
Концентрат эмульсии
Химический состав
Неорганические
Минимальная температура эффективного действия, град.
15
Максимальная температура эффективного действия, град.
25
Содержание действующего вещества
Гліфосат
Действующее вещество
Глифосат
Обрабатываемые культуры.
Соя|Томат|Картофель|Лук|Капуста|Морковь|Подсолнечник|Свекла
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Наличный расчёт

Онлайн оплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Самовывоз

Укрпочта
Обязательно указывайте индекс

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 15811
87,00 грн. /шт
в наличии
код: 23691
23,00 грн. /шт
в наличии
код: 18072
273,00 грн. /шт
в наличии
код: 11831
97,00 грн. /шт
в наличии
код: 26540
26,00 грн. /шт
в наличии
код: 28633
107,00 грн. /шт
в наличии
код: 23556
111,00 грн. /шт
в наличии
код: 15298
84,00 грн. /шт
в наличии
код: 11798
268,00 грн. /шт
в наличии
код: 23687
345,00 грн. /шт
в наличии
код: 27479
24,00 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти