Каталог товаров

Гербіцид Підмарин для зернових культур, 2-етилгексиловий ефір, 2,4-Д, 452,42 г/л, флорасулам, 6,25 г/л

под заказ
464,10 грн. /л/unit/
Регион: Украина, Днепропетровская обл., Синельниково
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
2 Года
Время ответа:
более суток
Описание товара

Наявність та ціну уточнюйте!

ПІДМАРИН

Системний післясходовий гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними дводольними бур'янами в посівах зернових колосових культур та кукурудзи. 25 г/л

Хімічний клас: похідні феноксиоцтової кислоти та триазолопіримідинів.

Препаративна форма: концентрат емульсії (КЕ).

Упаковка:

    • каністри, 5 л
    • флакони, 1л.

Швидкість дії:

Препарат швидко проникає в бур'ян і переноситься в точку зростання. Візуальні симптоми  поразки бур'янів відзначаються через 1-3 дні, загибель настає на 7-14-й день.

Механізм дії:

2-етилгексиловий ефір 2, 4-Д порушує біосинтез структурних і ферментних білків, які призводять до розладу метаболізму рослинного організму. Проникає в рослину через надземні частини (в основному через листя) і активно пересувається по рослині, накопичуючись в молодих меристемних тканинах листя, стебла і коренів. Під впливом явища епінастії, тобто прискорення росту тканин верхньої сторони листя, стебел, черешків відбувається викривлення їх донизу, потовщення провідних тканин, яке супроводжується підвищенням тургора. В результаті чого пагони і коріння розтріскуються, зменшується надходження в рослини азоту, фосфору, калію і зупиняється синтезуюча діяльність кореневої системи. Порушується водний обмін, втрачається тургор, рослини в'януть і гинуть.

Флорасулам — інгібітор ферменту ацетолактатсинтетази.

Властивості та переваги:

    • Селективний гербіцид для захисту зернових колосових культур та кукурудзи, який має широкий температурний діапазон застосування від + 5 до + 25 °С.
    • Незамінний у регіонах з низькою кількістю опадів.
    • Не має обмежень у сівозміні, оскільки швидко розкладається у ґрунті (період піврозпаду 14-20 днів).
    • Сумісний у бакових сумішах з грамініцидами, інсектицидами, фунгіцидами, регуляторами росту та азотними добривами. Вибір часу застосування від фази кущіння до другого міжвузля у зернових колосових і до 7 листя кукурудзи включно.

Класифікація ВООЗ, токсикологічна характеристика:

III клас (помірно небезпечні).

Термін придатності та умови зберігання препарату:

Три роки в закритій заводській упаковці при температурі від +5 °С до +35 °С.

Шкідливі об'єкти:

Високочутливі:

підмаренник чіпкий, канатник Теофраста, грицики, гірчиця польова, кардарія крупноподібна, очний колір польовий, марь біла, осот (види), щириця біла , щириця гібридна, щириця закинута, щириця жминдовидна, сурепка (види), ромашка (види), ярутка польова, зірочківка середня, амброзія полиннолистая, горці (види), редька дика, мак дикий.

Середньочутливі:

амброзія (види) , кульбаба лікарська, берізка польова, паслін чорний.

читать дальше свернуть
Характеристики
Производитель
Химагро Маркетинг
Страна производитель
Украина
Форма выпуска
концентрат эмульсии
Упаковка
пластиковая тара
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Предоплата

Наложенный платеж

Варианты доставки

Новая Почта(отделение)

Новая Почта(курьер)

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
ТОП
продажи
561,60 грн. /л/unit/
в наличии
ТОП
продажи
550,00 грн. /л/unit/
в наличии
300,00 грн. /л/unit/
в наличии
702,00 грн. /л/unit/
в наличии
842,40 грн. /л/unit/
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти