Каталог товаров

Гіппеаструм махровий Sunshine Nymph (Саншайн Німф) 1 цибулина 24/26

нет в наличии
код: 41704
317,99 грн. /шт
Онлайн оплата
Регион: Украина, Хмельницкая обл., Хмельницкий
Написать продавцу
Проверенный поставщик
На Агробиз
5 Лет
Время ответа:
более суток
Описание товара


Опис сорту: гиппеаструм гібридний Саншайн Німф
Приймайте, черговий красень із серії Німф – сорт Sunshine Nymph (Саншайн Німф).
Квітка дуже гарної форми – округлий, гармонійний, величезний, до 25 см в діаметрі, махровість добре виражена, пелюсток буває від 15 до 25 шт., з них мінімум 8 – повноцінні, широкі, добре розвинуті, ширина верхнього пелюстки близько 10-12 див.
Забарвлення пелюсток – червоний з білою штрихуванням, білою окантовкою і широким білим променем від центру до середини довжини пелюстки. Насиченість забарвлення може дещо варіювати в залежності від освітленості при вирощуванні.
Квітки мають ніжний, ледь вловимий благородний аромат. На кожному квітконосі буває зазвичай 4 квітки, які можуть відкриватися одночасно або попарно через кілька діб один після одного. З великих цибулин виростає зазвичай 2 квітконоса (іноді навіть три), які з'являються послідовно один за одним і довгий час Вас будуть радувати цілих 8 шикарних квіток.
Опис роду Гиппеаструм
В умовах тривалої холодної української зими гіппеаструм – одне з найулюбленіших кімнатних рослин. Сучасні гібридні сорти гиппеаструмов неймовірно ефектно і довго цвітуть у нас взимку, коли за вікном природа завмирає і нам так бракує живих квітів.

Після посадки цибулин, квітконоси з'являються буквально відразу і ростуть не по днях, а по годинах. Від посадки сухий цибулини до відкриття перших бутонів проходить зазвичай 35-45 днів.
Виростити свій гиппеаструм під силу навіть маленьким дітям, тому що це одне із самих невибагливих кімнатних рослин.
Купити гиппеаструм Sunshine Nymph
Гіппеаструм: походження рослини
Екологічно зона природного проживання гиппеаструмов – це гірські степи, степи і полустепи Південної Америки. Як і більшість цибулинних квітів, гіппеаструм – геофіти, тобто мають яскраво виражений період спокою. У найбільш несприятливий період (наприклад, період посухи) зелена частина рослин-геофитов повністю відмирає, щоб повторити свій розквіт через деякий час після відпочинку. Гіппеаструм в природі пристосувалися таким чином перечікувати особливо сухий і спекотний період посухи.
Як вибрати в магазині хорошу цибулину гиппеаструма
Дуже часто можна побачити в магазині цибулину, у якої вже почав рости квітка – не бійтеся купувати таку цибулину, тільки посадити її доведеться швидше. Уникайте купувати цибулини, на яких видно свіжі зрізи листя і старих квітконосів – швидше за все це рослина силою відправили в стан спокою зовсім недавно. В Європі квітки гиппеаструмов продають у зрізаному вигляді для флористики, а цибулини після вигонки задешево розпродають. По-перше, в такому випадку квітки від цієї цибулини доведеться чекати в кращому випадку 9 місяців. По-друге, свіжий зріз – це ворота для гнилі і хвороби, особливо в поліетиленовій упаковці. Ідеальна цибулина гиппеаструма – тверда, більше 5 см в діаметрі, без червонуватих плям, зверху зрізи сухі, знизу багато світлих коренів по 10-15 см завдовжки.
Посадка гиппеаструма в горщик
Перед посадкою цибулини бажано акуратно очистити від сухих лусок, які легко відділяються, і витримати 15-20 хвилин у розчині засобу для боротьби з хворобами рослин – це може бути розчин марганцівки, Фундазолу, Максима. Як правило, цибулина гиппеаструма продається з корінням, ці коріння перед посадкою можна вкоротити до 12-15 див, сухі та гнилі – видалити.
Горщик для гиппеаструма повинен бути в діаметрі на 4-5 див більше діаметра цибулини і об'ємом не менше 1 л. Грунт підійде універсальний, влагоемкий, нейтральної кислотності. Якщо грунт пересох, перед посадкою його потрібно злегка зволожити.
Цибулина повинна бути заглиблена в грунт не повністю, а приблизно на 2/3. Якщо плануєте грунт зверху посипати декоративної крихтою або корою, то досить поглибити цибулину наполовину.
Після посадки ущільніть грунт по краях горщика і, не поливаючи, залиште на тиждень в теплом, темному місці. Протягом тижня старі коріння оживуть, почнуть відростати нові всмоктувальні і з'явиться квітконіс. З цього часу переставте горщик з квіткою в світле місце і регулярно поливайте (але не підгодовуйте). Для цвітіння в цибулині вже є достатній запас всіх необхідних поживних речовин. Першу підгодівлю проведіть комплексним добривом, коли листки досягнуть 15-20 см. З цих пір постарайтеся забезпечити рослині багато світла, тепло, своєчасний полив і підгодівлю. Через 6 міс. після цвітіння, коли помітите, що нові листя вже давно не з'являються, припиніть поливати рослину. Коли все листя засохнуть, обріжте залишки листя і зберігайте суху цибулину не менше 40 днів у темному місці. Якщо Ви використовуєте покупної грунт на основі торфу, діставати цибулину з горщика немає необхідності, просто сховайте горщик з цибулиною в темне місце.
Вважається, що оптимальний період спокою для цибулини гиппеаструма – 2 міс. Як правило, через 2 місяці прокльовується видимий кінчик квітконосу. Продовжуючи період спокою цибулини Ви можете зрушити термін цвітіння гиппеаструма на бажаний час.
Після закінчення періоду спокою цибулину пересаджують у свіжий злегка вологий грунт і ставлять у більш тепле, темне місце. Бажано після пересадки потримати горщик з пересадженою цибулиною в темряві поки росток квітконоса не підросте до 5-10 см. Після цього рослину поливають і ставлять у світле місце.
В інтернет-магазині Едіс можна купити цибулини гиппеаструмов 7-10 см в діаметрі. З таких цибулин виростає зазвичай за 2 квітконоса, з чотирма квітками на кожному. У продаж цибулини гиппеаструмов надходять з жовтня і реалізуються до березня. З лютого по вересень Ви можете придбати у нас гіппеаструм в горщиках.

читать дальше свернуть
Характеристики
Влажность воздуха
Умеренная
Высота растения, см
30
Группа растения
Декоративноцветущие
Легкость выращивания
Для начинающих
Освещение
Яркий свет|Полутень
Род растения
Гиппеаструм
Семейство растения
Амариллисовые
читать дальше свернуть
Варианты оплаты

Онлайн оплата

Накладний платіж (крім рослин у горщиках)
крім рослин у горщиках

Передплата

Варианты доставки

Нова Пошта

Укрпошта

Самовивіз (м. Хмельницький)

Наш кур'єр (по м. Хмельницькому) 50 грн.

Повернення і обмін
Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.

читать дальше свернуть
Покупатели этого товара также интересовались
код: 1727440529
184,99 грн. /шт
в наличии
-25%
код: 16976
128,89 грн. 96,67 грн. /шт
в наличии
код: 90-145
114,99 грн. /шт
в наличии

Вы просматривали

Сейчас ищут

Спецрахунок НБУ
Фонд "Повернись живим"
Фонд Сергія Притули
Пока не зарегистрированы?
Регистрация
Уже зарегистрированы? Войти
Уже зарегистрированы? Войти